109 beoordelingen


078 611 81 11


Bereken je premie

Besured

Premie
7,9

Service
7,6

Zorgkeuze
7,7

Vergoeding
7,3

Direct naar

Over Besured

Besured richt zich op studenten en young professionals. Vanwege de acceptatieplicht kan iedereen echter gebruik maken van de zorgverzekering van Besured. Een relatief lage premie gaat samen met een naturapolis waarbij ook een tandongevallenverzekering gratis wordt weggegeven.

Naast de zorgverzekering krijg je bij Besured gratis wachtlijstbemiddeling, juridisch advies na een ongeval, worden kosten voor de vakantiedokter altijd vergoed en krijg je korting op brillen, contactlenzen, welnessarrangementen, sportscholen, dieetadvies en andere zaken. De basisverzekering is naar wens uit te breiden met een kleine aanvullende polis waarbij er dekkingen zijn voor fysiotherapie, anticonceptie, tandarts en zorg in het buitenland.

Zorgpremie

JaarRestitutieNaturaBudgetMix
2020-€ 115,25--
2019-€ 107,25--
2018-€ 107,25--
2017-€ 96,90--
2016-€ 91,90--
2015-€ 85,90--
2014-€ 81,25--
2013-€ 91,90--
2012-€ 91,90--

Wat vind je van Besured?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend

109 reviews over Besured

 • WWillie

  De Besured zorgverzekering is voor mij een goede verzekering.
  Tijdens de keuze van een zorgverzekering ben ik verschillende zorgverzekering langsgegaan. Destijds werd er gepromoot dat deze verzekering de goedkoopste (studenten) verzekering is. Wat na mijn kleine onderzoekje wel bleek te kloppen. Of dat heden ten dage nog steeds zo is zou ik niet weten.

  De premie die ik betaal is prima. Oke de zorgtoeslag dekt niet mijn gehele premie maar superveel is het voor mij niet. Daarbij komt dat ik ook nog een aanvullende tandarts verzekering heb.

  Met de service heb ik nooit problemen gehad. Ik heb eens een declaratie opgestuurd en kreeg vrij snel duidelijk reactie daarop met heel belangrijk nieuwe declaratie formulieren.

  De zorgkeuze is prima. Wel zijn de formulieren die ik bij een Univé heb gezien wat uitgebreidere en makkelijker te begrijpen dan bij Besured. Bij Besured vind ik dit vrij sumier en weinig uitleg. Maar dat maakt voor mij in deze levensfase niet zoveel uit.

  Voor mij als student is deze verzekering perfect. Maar ik ben verder weinig ziek (gelukkig) dus hoef weinig te declareren of te betalen. Mijn tandarts bezoeken worden tot nu toe altijd goed betaald door mijn verzekering en ik ben hier blij om.

  Premie
  8
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  6.5
  Dekking
  7

 • DDiederik

  Sinds vorig jaar regel ik zelf mijn zorgverzekering, en aangezien ik nog jong en vitaal ben hoef ik niet veel extra’s en is vooral een lage premie belangrijk. Ik heb dit jaar dan ook geen aanvullende verzekering, voor volgend jaar zit ik wel te denken om een aanvullende pakket te nemen voor mijn buitenland stage. Bovendien zit in dat pakket ook één SOA-consult en gratis condooms. Je hebt niet altijd vrije zorg keuze, maar er is altijd wel een instelling in Leiden, of bij mn ouders in Heemstede die vergoedt wordt.
  Een prima verzekering om mn studentenjaartjes door te komen

  Premie
  9
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  9