Direct naar

Over DSW

DSW is een landelijk opererende zorgverzekeraar uit de regio Delfland, Schieland, Westland, Rotterdam en Den Haag. De zorgverzekeraar staat er om bekend om steeds als eerste de nieuwe premie voor het volgende jaar aan te kondigen.

DSW biedt enkel één basispolis en daarnaast meerdere aanvullende pakketten.

Er is ook een speciale aanvullende verzekering voor studenten. Wanneer je de deze verzekering afsluit, is een extra tandartsverzekering meestal niet meer nodig en worden declaraties normaal gesproken al binnen vijf werkdagen uitbetaald. Deze declaraties dien je dan ook digitaal in, dus alles wordt veel sneller in gang gezet.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2023---€ 137,50
2022---€ 127,75
2021---€ 124,50
2020---€ 118,00
2019---€ 112,00
2018---€ 107,50
2017---€ 108,00
2016---€ 98,75
2015---€ 95,00
2014---€ 95,00
2013---€ 102,50
2012---€ 102,50
2011---€ 99,50

Wat vind je van DSW?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


921 reviews over DSW

 • Hhelene

  ik vind de dsw een goede verzekering, je bent er geen nummer en als je een declaratie invult, krijg je snel je geld weer terug. ik zeg Top

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  9

  Service
  10
  Dekking
  9
 • PPeter vis

  Ik zit al jaren bij DSW omdat het een betrouwbare zorgverzekeraar is!!
  Dat is wel gebleken toen ik een 10 jaar geleden op de intensive care kwam te liggen.
  Dit kwam nadat ik samen met mijn vriendin bij wat vrienden wat ging indrinken om zo later met de trein naar Den Haag te gaan.Het was immers Konneningennacht.
  Die vrienden van ons hadden daar een fles ABSINT , wist ik veel dat daar iets van 80% alcohol inzat .Het smaakte naar een dropshotje en als je er een slok van nam dan voelde je een warme gloed naar je maag zakken.Onder het fietsen werd de fles absint meerdere malen doorgegeven waarna de een na de andere er weer een slok van nam.Hoeveel je met z o n slok tot je neemt is dan op dat moment moeilijk in teschatte.Nadat we met de trein naar Den Haag waren gereden voelde ik me al lichtelijk aangeschote .Het was dan ook wel een goed iedee om nog effe een snelle fastfood hap tot ons te nemen.Het geen zich resluteerde in wel een volle maag maar niet in een minder aangeschote gevoel!!
  Maar goed het was inmiddels tijd om lekker op het plein te gaan feesten , waar er indmiddels z o n 130000 andere mensen ook over dachten.Uiteindelijk ben ik maar 1 kroeg binnen geweest om er wat bier te bestellen , waarna ik tussen de mensen ben AUT gegaan.Achteraf is mij verteld dat ik niet meer bijkwam,geen teken van leven gaf .(buiten ademen dan)
  De inmiddels gearriveerde ambulance kon mij ook niet gelijk meenemen omdat er vijf minuten daarvoor iemand was neergestoken en levensbedreigender eraan toe was dan ik.Een half uur later lag ik dan eindelijk in de 2 de ambulance waar ik bijna nog stikte in mijn Eigen kots!Eenmaal in het ziekenhuis werd ik opgenomen met onderkoelingsverschijnselen .Mijn tempratuur bleek nog maar 34,5 graden te zijn ,en het niet aanspreekbaar zijn bleek te liggen aan het feit dat ik een coma was geraakt.
  Na 9 uur in coma te hebben gelegen werd ik dus wakker op de intensive care.Ik schrok me te pletter .ik wist niet hoe het kon dat ik het ene moment nog tussen de mensen stond ,en het andere moment hier aan de toeters en bellen lag.
  Ik raakte vreselijk in paniek .Trok op dat moment alle snoeren en het infuus uit mijn arm,waarna de zuster naar binnen kwam gerent en mij tot bedaren probeerde te brengen.
  Eenmaal wat gekalmeerd kwam er bij mij ook het besef dat ik net zo goed DOOD had kunnen zijn en er niks van zou hebben gemerkt.
  Met dat besef barste ik in huilen uit .Ik zat er psygisch helemaal doorheen!!!
  Een aantal weken later na dit voorval werd er een brief gestuurd met de mededeling dat alle gemaakte koste zouden worden vergoed.Een bedrag van wel 4400 euro !!
  Inmiddels ben ik getrouwd ,heb ik 2 kinderen ,en zijn we allemaal verzekerd bij DSW !!!!
  Ik ben super tevreden over onze zorgverzekeraar !!!
  Buiten de premie en het Eigen risico dan…ik ben en blijf natuurlijk een Hollander :-). Doorom dan ook 4 sterren in plaats van 5.

  De strekking van mijn levensgebeurtenis is. Zorg dat je bij een goede zorgverzekeraar als DSW zit.Dan leef je al met een stuk minder zorgen omdat je weet dat alles verder goed voor je word geregeld.
  En een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje !!!

  Gr Peter Vis

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  9.5
  • AAnoniem

   @Peter Vis

   Jammer dat DSW dit heeft vergoed.

 • JJeroen Langendoen

  ik ben al sinds kinds af al verzekerd bij de DSW. De service is prima voor zover ik het nodig heb gehad. Gelukkig was dat maar in heel weinig gevallen. DSW heeft ook nog steeds een streepje voor vanwege de lage premie die ze hanteren. En ze komen ook uit de regio waar ik ben opgegroeid. Dat is voor mij de reden dat ik altijd bij deze maatschappij ben gebleven en ook voorlopig zeker zal blijven!!

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  7.5
  Dekking
  9

Kan het goedkoper?