Direct naar

Over DSW

DSW is een landelijk opererende zorgverzekeraar uit de regio Delfland, Schieland, Westland, Rotterdam en Den Haag. De zorgverzekeraar staat er om bekend om steeds als eerste de nieuwe premie voor het volgende jaar aan te kondigen.

DSW biedt enkel één basispolis en daarnaast meerdere aanvullende pakketten.

Er is ook een speciale aanvullende verzekering voor studenten. Wanneer je de deze verzekering afsluit, is een extra tandartsverzekering meestal niet meer nodig en worden declaraties normaal gesproken al binnen vijf werkdagen uitbetaald. Deze declaraties dien je dan ook digitaal in, dus alles wordt veel sneller in gang gezet.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Natura (select) Combinatie
2024---€ 149,00
2023---€ 137,50
2022---€ 127,75
2021---€ 124,50
2020---€ 118,00
2019---€ 112,00
2018---€ 107,50
2017---€ 108,00
2016---€ 98,75
2015---€ 95,00
2014---€ 95,00
2013---€ 102,50
2012---€ 102,50
2011---€ 99,50

Wat vind je van DSW?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


1.111 reviews over DSW

 • Ssw okker

  Als jaren ben ik klant bij DSW en ondanks andere goedkopere zorgaanbieders blijf ik bij hen, want DSW komt hun afspraken na en zelfs krijg je geld terug mocht hun jaar goed verlopen. Je betaalt niet teveel. Duidelijke polissen en voorwaarden.
  Telefonisch altijd word je altijd keurig te woord gestaan of soms zelfs teruggebeld.
  Zo kan ik nog wel even doorgaan..
  DSW is nr. ! !!

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • MMark

  DSW is een prettige verzekeraar. Ik krijg het gevoel dat het een ” no nonsense” bedrijf is. De dekking is goed en qua prijs zijn ze een van de laagste. Geen rare groepskortingen of andere scheve dingen.
  Het enige wat ik jammer vind is de achteruitgang van de tandarts vergoeding. Dat was 100% tot een bedrag en is nu 75% tot het zelfde bedrag.
  Met veel zorgverleners hebben ze afspraken. Waar niet, lever de factuur in en je krijgt het geld (tot waar je recht op hebt) terug.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  8
  Dekking
  8
 • AA.Smit

  Overgestapt naar DSW, goede service, nog een kantoor met service in mijn woonplaats. Lage premie, als eerste bekend. Ook op internet duidelijke info te vinden
  Visie op zorg door directie is erg belangrijk voor mij, ieder moet vrije keuze houden in arts en ziekenhuis, ongeacht het soort polis. En DSW biedt daarom gewoon een goedkope verzekering aan waarin dat recht is gewaarborgd.
  Bovendien is DSW erg aktief in onerzoek naar fraude in de zorg.
  Kortom, DSW is er voor de verzekerde !

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • AA.J. Houwers

  Een eerlijke zorgverzekeraar, no-nonsens mentaliteit encorrecte afhandelingen.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  9
 • EErselio O

  Ik heb mijn huidige zorgverzekeraar al ruim tien jaar en ben er zeer tevreden over omdat ze een van de laagste premies vragen en geen rompeslomp hebben over zorgdeclaraties of facturen en gewoon netjes hun werk doen en hun telefoon beantwoorden. Daarnaast heb ik vanuit mijn werkgever ook een collectieve verzekering met ze waardoor ze korting geven. Bovendien zijn ze duidelijk en helder over de dekking en is bijna alles in de basisverzekering meeverzekerd, zodra het buiten de basisverzekering valt moet je wel bijbetalen maar dat heb je bij andere verzekeringen ook en het weegt niet op tegen de hogere maandelijke zorgpremie die je dan extra moet betalen voor een uitgebreidere verzekering die je toch bijna niet gebruikt. Daarnaast heb ik een Aanvullende Verzekering bij ze lopen onder andere voor het buitenland waardoor ziektekosten in het buitenland zonder vragen moeiteloos worden vergoed. Dat moet je achteraf wel correct declareren uiteraard met de benodigde documenten.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  5.5
 • AAdriana

  Helaas helemaal niet tevreden , in 2015 overgestapt naar DSW .Premie leek laag en ook de aanvullende verzekering goed bekeken Maar wat in de informatie staat klopt niet altijd !. Ik moet nu veel meer bijbetalen voor mondhygieniste , tandarts en med. Bij mijn vorige verzekering vielen de med. onder de basisverzekering omdat het om een chronische aandoening gaat , DSW doet dit niet ( raar ik dacht dat de basisverzekering bij alle maatschappijen hetzelfde was , niet dus !)Brillenglazen pas vergoed vanaf 6 .Kortom ondanks de lagere premie ben ik veel meer geld kwijt .Stap in december gauw weer over.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  5

  Service
  5
  Dekking
  1
 • OObi Wan

  Erg positief

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9.5
  Dekking
  8.5
 • Jjp

  Prachtig voorgelicht over alle vergoedingen….helaas allemaal leugens. Voor mij volgend jaar gewoon weer menzis. DSW (in twente) is één grote leugen. Zorgaanbieders zijn ook huiverig voor DSW. Vergoedingen zijn volgens hen moeilijk te declareren, en ze proberen je naar een andere zorgaanbieder te sturen.

  Premie
  1.5

  Zorgkeuze
  2.5

  Service
  3
  Dekking
  1
 • TTamara

  Ik ben blij met de overstap naar DSW.

 • WWJ ten Wolde

  Prima verzekering, ruime dekking en hele goede service. Voor 95 euro heb ik de basis en met AV Top voor 31.25 euro heb ik de meest uitgebreide aanvullende verzekering. Dus voor 126.25 euro ben ik goed verzekerd. Ik heb liever dat DSW geld uitgeeft aan de zorg voor de klanten dan aan reclames.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • MM. Aarts

  Goede en betrouwbare zorgverzekeraar, zeer snel met uitbetalen en snel met antwoord op vragen, en accepteren iedereen!!

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  8
  Dekking
  8.5
 • JJ.Lem

  De beste zorg verzekeraar die er is.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • SSabine

  Dsw! Nooit problemen gehad tot dat ik op onze huwelijksreis in Oostenrijk bevallen ben van een prachtige dochter. Ons meisje kwam ter wereld met 33 weken. Ik verzekerd bij Dsw en een reisverzekering bij de Europeesche. Toen alles goed ging met onze dochter begon de ellende pas echt! Contact met DSW, 1 dossier met 100 verschillende poppetjes daar bij die klantenservice die allemaal wat anders zeggen. Onze vraag was hoe krijgen we onze dochter thuis? Waarop DSW zegt om haar aan te melden heeft ze een BSN nummer nodig. Maar DSW weet ook dat als ze aangemeld moet worden voor een BSN dat zij mee moet naar het gemeente huis. Hoe kan dit als mijn dochter in Innsbruck, Oostenrijk in het ziekenhuis ligt? Is hier geen regel voor bij jullie? Nope!! De reactie die ik kreeg was; geen BSN is geen vergoeding dus geen ontslag uit het ziekenhuis. We moesten maar wachten tot ze oud genoeg was om met de auto naar Nederland te kunnen Naar heel veel bellen ( telefoon rekening van bijna 1000,-) zwaar in de put beland. Wij zaten vast in Oostenrijk. Uiteindelijk heeft een geweldige meneer van buitenlandse zaken ons geholpen en contact gezocht met DSW. Binnen 5 min was alles geregeld. Helaas van DSW nooit een excuus gehad. Met deze ervaring daarom ook aan het kijken wat andere verzekerings maatschappijen mij kunnen bieden.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  1.5

  Service
  4.5
  Dekking
  7
  • Kkarreman

   Wat heeft DSW uiteindelijk betaald, want dat is wel belangrijk dat je dat weet
   voordat ik eventueel ga verzekeren bij DSW,want zit vaak in buitenland.
   Klantenservice dus niet zo goed als iedereen zegt?

 • Yy boom

  in al die jaren nooit geen problemen gehad
  altijd voldaan aan de service waar ze voor staan

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9
  Dekking
  10
 • Ssander

  Verschil in zorgverzekeringen zoeken is erg moeilijk. Polisbladen laten wel wat zien, de eigen regels die de zorgverzekeraars mogen toepassen voordat er aan de vergoedingsvoorwaarden worden voldaan die staan er nooit in. In theorie kan er geen verschil zijn want als je naar de wetgeving kijkt zou alles hetzelfde moeten zijn in de basisverzekering. Toch is dit niet het geval, ik werk voor een zorgverlener en ik merk dat ondanks dat iemand ergens volgens de wetgeving recht op heeft, dit niet bij elke zorgverzekeraar even makkelijk te regelen valt. Er zijn zorgverzekeraars ( enkele grote namen) die dan eerst een moeilijke route maken zoals extra formulieren, extra handtekeningen artsen en artsen bezoeken (=eigenrisico). Deze drempels zijn dus gewoon om te demotiveren of alleen voor de doorzetters, Iedereen die hierdoor afhaakt is 1e winst voor zorgverzekeraar, tegelijk ook groot verlies want er is geen zorg verleent zoals afgesproken in wetgeving. Daarom kies ik voor DSW, naar mijn mening goedkoop zonder eerst een leeftijdcheck of collectiviteistkorting. Dit is sociaal; volgens mij is Dsw ook echt helder over kosten zelfs salaris directeur. Alleen daarom al een dikke plus. Tevens vallen ze in mijn dagelijks werk ook niet lastig met extra regels, welke ik als zorgverlener natuurlijk aan de klant mag vertellen want dit schrijven ze niet in de polis, als de klant de telefoniste belt , krijgen ze weer misleidende informatie want ja die kan alleen zien dat er recht is op vergoeding niet de daadwerkelijke werkwijze. elke extra formulier is daadwerkelijke minder aandacht voor de klant, want alles moet wel in dezelfde tijd gebeuren. Dsw is gewoon goed, dus bij twijfel gewoon doen, ik gun het ze wel.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  8
  Dekking
  10
 • RRene

  Geweldig bedrijf, snelle afhandeling declaraties, makkelijke website. Solidariteit en vrije artsenkeuze.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • GGerda

  DSW is de Triodos Bank onder de zorgverzekeraars. Ze hebben de ideeen van het oude ziekenfonds hoog gehouden. Solidariteit en vrij artsenkeuze

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  10
 • WWim van den Berge

  In een interview stelde Chris Oomen dat DSW geen aparte aanvullende verzekeringen kent voor bepaalde gezonde groepen. Dat vind hij asociaal. Daar hoort zijn goedkope studentenverzekering zeker niet bij?
  Beetje onbetrouwbare man!

 • MMieke Meijer

  Ik vind DSW een hele goede verzekering. Je wordt als mens behandeld, ook al moeten ze je wel 20 keer iets uitleggen. Als je een vraag hebt krijg je altijd een tevreden antwoord. Je word goed op de hoogte gehouden, en het personeel is goed opgeleid.
  Hartelijke groet
  Mieke Meijer

 • Ccarla ende

  ik ben al mijn hele leven bij DSW en heb niets te klagen,
  een vergoeding voor een nieuwe bril zou welkom zijn.

 • AAnke Dix

  Wij zijn vanaf 2014 bij DSW verzekerd, omdat zij een van de weinige ziektekostenverzekeraars zijn die normale vergoedingen hanteren voor de logopedist, dus de zorgverlener betaalt waar ook zij recht op hebben zonder dat dit op het bordje van de verzekerden komt. Ook de duidelijke uitspraken die de directeur doet valt bij mij in zeer goede aarde. Geeft mij het gevoel dat hij menselijk is. In ieder geval raad ik de mensen aan zich daar te verzekeren ofschoon het te groot worden ook niet alles is, zoals de heer Oomes zelf ook zegt.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  8
 • BBart

  Tevreden. Niet hele lage premie, maar aanvullend wel dik in orde. Blijf dit jaar nog wel verzekerd.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7
  Dekking
  7
 • Ppieter

  DSW is transparant en inderdaad 1 van de meest oprechte verzekeraar.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • Jjoost

  DSW is mijns inziens de eerlijkste en meest oprechte verzekeraar die er is. Duidelijk en helder taalgebruik op de site en in correspondentie. Een directeur met visie en duidelijke mening. Geen addertjes onder het gras.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  10
  Dekking
  10
 • Mmohamed

  Ik wil graag klant worden van een goede zorg verzekeraar.
  Ik weet alleen niet wat het mij per maand gaat kosten. En waar ik recht op heb.

  Ik hoor graag voor verdere info.

  Met vriendelijke groet,

  M El Omari

 • Cc maurits

  ik zit al mijn hele leven bij dsw ben zeer te vreden,goede service,klant vriendelijk, voor mij een topper klagers heb je altijd

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • MMarianne

  Ik zeer tevreden. Nooit problemen en toch goed verzekerd.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • MMarianne

  Ik ben zeer tevreden en superblij met DSW.
  Sommige vergoedingen mogen dan wat lager zijn, mijn ervaring faar is dan ook de premie vd aanvullende verzekering naar. Helder, Duidelijk en Overzichtelijk en meedenkend. Blij dat ik mijn verplichte eigen risico, waar ik helaas in jan al doorheen ben, bij hun de mogelijkheid om dat gewoon per maand te betalen, zonder financiële verassingen.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • SScherpenisse

  DSW is een eenvoudige zorgverzekeraar die goed bereikbaar is voor zijn klanten.
  Vergoedingen worden snel uitbetaald als je deze declareert, ook als een zorgverlener declareert is er nooit moeilijk gedoe.
  De premie is een van de laagste en DSW is ook altijd de eerste die zijn premie bekend maakt voor het volgende jaar. Een hele fijne verzekering.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7
  Dekking
  5
 • Jj.poppinga

  Ook ik vind de aanvullende verzekering niet top,bv brillen enz is niet van toepassing,ik zou graag willen kiezen hierin,psychische zorg en kraamhulp heb ik niet nodig.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  5

  Service
  10
  Dekking
  6
 • Ssusan

  Al 40 jaar klant hoop op nog eens 40 jaar 🙂

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • FFranken

  Aanvullende verzekering valt erg tegen. Weinig word helemaal vergoed.
  Moeizaam contact met de klantenservice. Heb al jaren DSW maar ik wil graag overstappen naar een andere maatschappij.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  6
  Dekking
  3.5
 • TT Vloedman

  -Altijd een luisterend oor en geen kille doorverwijzen.Ruimhartig en soepel met de verzekeringsvoorwaarden omgaan.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  8.5
  Dekking
  8.5
 • PPKE de Groot

  Ze zijn ongelofelijk duur en leggen weinig uit en als je hun belt om iets te veranderen doen ze helemaal niks dus dat zegt genoeg over de service.

  Premie
  3

  Zorgkeuze
  5

  Service
  3
  Dekking
  5
 • GG de Jong

  DSW is waarschijnlijk 1 van de goedkoopste verzekeringen maar daar handelen zij ook naar met hun vergoedingen Ooit waren wij bij deze verzekering en via mijn vrouw die bij het Vlietland ziekenhuis werkzaam was hadden wij zelfs Top ++ zoals alle werknemers maar dan nog waren er matige vergoedingen vergeleken bij onze huidige verzekering ,
  Nadat wij tijdens een vakantie in Amerika versneld naar huis moesten om dat mijn moeder overleden was en wij daarvoor ook een verzekering hadden afgesloten liet men ons in de kou staan omdat een werknemer van hun een Europese terugkeerverzekering had ingevuld in plaats van een wereldwijde terugkeer dekking Na vele gesprekken op niveaus tot aan de toenmalige directie erkende men hun fout en kregen een bloemetje en een schrale vergoeding ondanks het feit dat wij haast te laat waren voor mijn moeders begrafenis. Dit vergeten wij nooit meer en hebben direct onze polis ingeleverd en hebben nu een echte verzekering met goede regelingen en zijn zeer tevreden met hun en gaan daar nooit meer weg.

 • GG.F.Kousemaker

  DSW loopt altijd voorop.
  Met bekend maken van de premies,klant vriendelijkheid en vergoedingen.
  Ze staan ook op de voetbal shirts van excelsior rotterdam.
  Toppie!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  9
 • GG.F.Kousemaker

  DSW loopt altijd voorop.
  Met bedrag voor de premie,,service en klant vriendelijkheid.
  Toppie!

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • AAnita van Dijk

  Ben al vanaf 1976 verzekerd bij DSW, alles is daar perfect geregeld. De klantenservice is vriendelijk en goed en met declareren binnen een paar dagen antwoord en het geld ook zeer snel op je bankrekening. Tegenwoordig is het ook heel makkelijk om bij DSW digitaal te declareren. Echt in al die jaren nooit problemen gehad met uitbetalingen of anderzins… Topverzekering echt aan te bevelen. Van mij krijgt DSW een dikke 10…..

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • MMarc v. V.

  Deze zorgverzekeraar is zeer klant-onvriendelijk en zeer gericht op geld binnen krijgen. De medewerkers en Dhr. Oomes zien er zelf ongezond uit als je nog eens langs gaat.

  Premie
  2

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
 • MMartin Bosma

  Mijn ervaring met DSW is zeer positief. Alles wat je declareert, staat binnen een aantal dagen al bijgeschreven op je rekening. De facturen die door verschillende instanties worden gestuurd, worden rechtstreeks betaald. Ik heb hier verder geen omkijken naar. Ook bij een hoog terug te betalen bedrag is er altijd met de klantenservice wel een oplossing te bedenken. Kortom, uitstekende verzekering die ook nog eens veel dekt in de aanvullende dekking. De verzekering is zeker niet duur en het prijst dsw dat ze ieder jaar als eerste met de prijs voor de verzekering komen.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  9.5
  Dekking
  9
 • AAlex van Til

  Ik heb een heel zwaar jaar achter de rug met nu al 5 operaties en heel veel hulpmiddelen die ik extra nodig heb voor wondverzorging. Al met al geen voordelige klant voor DSW toch krijg ik een prima service en worden evt. vragen keurig en vriendelijk beantwoord zodat ik me daar geen extra zorgen over hoef te maken. En toch gaat voor 2015 de premie niet omhoog, Geweldig dat DSW bestaat.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9
  Dekking
  9.5
 • CCaroline Kreeft

  Goede service en snelle declaraties.
  Misschien dat in de toekomst iedereen een vergoeding kan krijgen voor een bril of lenzen i.p.v. meer dan 6 dioptrieën.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  8
  Dekking
  7.5
 • CCaroline Kreeft

  Misschien dat iedereen in de toekomst een brilvergoeding kan krijgen ongeacht de dioptrieën.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8.5
  Dekking
  8
 • RR. Akrouh

  Ik vind DSW een hele goede zorgverzekeraar. Ik ben al bijna 19 jaar klant en nog nooit heb ik problemen met ze gehad. Aan de telefoon zijn ze heel erg behulpzaam en proberen altijd met je mee te denken. Als ik iets moet declareren hoef ik alleen even langs het kantoortje en ze doen alles zelf voor me en altijd vriendelijke mensen. Bij andere verzekeraars heb ik het gevoel dat ze alleen maar azen op het geld van hun klanten, dat heb ik dus bij DSW niet. En de prijs- zorgverhouding vind ik prima. Ik krijg altijd een heel knus gevoel bij DSW. Uitstekend!

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9
  Dekking
  9
 • RRemy Hartelo

  DSW heeft misschien niet de allerlaagste premie, maar de persoonlijke benadering, vrije zorgkeuze, duidelijke communicatie en snelle afhandeling maken dit meer dan goed. Een eventuele declaratie wordt goed en snel afgehandeld, mijn aanvullende pakket voorziet ook in zaken als vaccinaties voor een verre reis en je wordt altijd vakkundig en vriendelijk te woord gestaan. Kortom, ik ben erg blij dat ik ooit voor DSW heb gekozen, zeker als ik al die nare verhalen van anderen hoor!

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  8
  Dekking
  10
 • JJoyce van Deenen

  DSW maakte als eerste zorgverzekeraar de premie van 2015 bekend welke gelijk blijft aan 2014. Verder is DSW klantgericht, bestaat de mogelijkheid om online declareren (eventueel via de app) en zijn ze actief in fraudebestrijding waardoor de consument veel geld wordt bespaard.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • NN. van der Sluis

  Een goede verzekering met alle vrijheid die je maar wilt hebben in de zorg. Betalen declaraties snel uit en je kan ze ook online indienen.
  Wij hebben voor deze verzekering gekozen omdat ze qua prijs ook goed uit de bus komen. Zo kunnen we ons ook nog aanvullend verzekeren.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • Aanneke emmerink

  bij Dsw word je heel goed en snel behandeld.
  declaraties worden binnen 1 dag behandeld en binnen 3 dagen betaald
  alles gaat online met een eigen postvak.
  Dsw is elk jaar de eerste die de nieuwe premie bekent maakt.
  Goede en duidelijke polissen en vergoeding overzichten.
  duidelijke site.
  dus een hele goede keus als zorgvezekeraar.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • RR Turenhout

  DSW is naar mijn idee altijd wel redelijk qua prijs. ze zijn de eerste die het bedrag bekend maken ieder jaar. en de rest van de verzekeraars gaan hier redelijk in mee qua maandlasten. Wat bij mij voor aanvullen toch wel tegen vind vallen is dat de kosten van een bril totaal niet vergoed worden, alleen bij uitzonderlijke brilglazen. Ik ben heel mijn leven brildrager en heb het ook echt nodig. Zonder bril kan ik niet juist zien. Vind dan ook dat er iets tegenover mag staan vanuit de zorgverzekering. Ik heb al weinig gebruik gemaakt van mijn zorgverzekering.

  De bril zou voor mij wel een puntje zijn om het aanvullende pakket (de AV TOP) om dit niet meer te verzekeren. Omdat de rest wat ik gebruik al in de basisverzekering al zit.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  6
 • Mmevr. J.G. Kruk- van der Ende

  – Duidelijke en uitgebreide app
  – Telefonisch goed bereikbaar
  – Duidelijk
  – Geen onvoorziene kosten
  – Breed in vergoedingen
  – Geen keuze hoeven maken in wat wel/niet te verzekeren
  – Premie niet het hoogst in vergelijking met andere zorgverzekeraars
  – Meedenkend bij vragen
  – Correct in uitbetaling van teruggave gemaakte zorgkosten
  – Vriendelijk en netjes in contact (op welke wijze ook)

  Premie
  3.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  6
  Dekking
  10

Kan het goedkoper?