174 beoordelingen


013 462 20 25


Bereken je premie

Interpolis

Premie
7,4

Service
8,2

Zorgkeuze
8,1

Vergoeding
7,6

Direct naar

Over Interpolis

Interpolis staat voor een glasheldere instelling en vindt dat jij als verzekerde nooit teveel dient te betalen. Ook aan studenten is gedacht, er is zelfs een speciale pagina voor studenten op de website van de verzekeraar gemaakt.

Interpolis heeft met veel zorgverleners afspraken gemaakt, zodat alle declaraties niet nog eens via jou gaan. Verder biedt Interpolis ook een Zorgregelaar, die jou bij allerlei zorgzaken kan ondersteunen.

Er zijn twee basisverzekeringen en meerdere aanvullende- en tandverzekeringen.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Mix
2021-€ 122,00€ 113,50-
2020-€ 116,50€ 109,25-
2019-€ 113,05€ 106,75-
2018-€ 106,25€ 104,95-
2017-€ 104,25€ --
2016-€ 98,50€ --
2015-€ 93,95€ --
2014-€ 102,25€ --
2013-€ 109,75€ --
2012-€ 109,75€ --
2011-€ 108,00€ --

Wat vind je van Interpolis?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend

174 reviews over Interpolis

 • PP. Joon

  Op advies van de Rabobank heb ik daarnet de premies en vergoedingen van Interpolis vergeleken met mijn uitgebreide zorgverzekering bij VGZ (Aevitae). Ik ben al jaren bijzonder tevreden over de uitstekende service en vergoedingen van Aevitae maar uit nieuwsgierigheid ben ik toch even gaan kijken wat de Rabobank-aanbieding nu (netto!) inhoudt. Als ik gebruik wil maken van de Interpolis aanbieding “10% premiekorting op de basisverzekering” krijg ik er, als verpakking, automatisch een sterk verhoogd eigen risico bij (wég premievoordeel als je in een jaar iets declareert). De reclameaankondiging “100% vrije ziekenhuiskeuze” wordt weer afgezwakt door de voorwaarden waarin staat dat dit alleen bij door Interpolis gecontracteerde ziekenhuizen geldt. Bij de meeste vergoedingen staan zóveel mitsen en maren, laag gelimiteerde uitkeringen en toestemmingsvereisten, dat de voordelen van de premie in de loop van het jaar dubbel en dwars tenietgedaan worden. Bij Interpolis ben ik per saldo veel duurder uit dan bij VGZ (Aevitae). Ik kijk dus wel uit om van de “aanbieding” van de Rabobank/Interpolis gebruik te maken!
  Ik betaal liever een beetje meer premie bij VGZ (Aevitae) met de daar geldende vergoedingen. Daarbij voorkom ik dat ik, bij een eventuele vergoeding in de loop van het jaar 2014. achteraf veel spijt heb dat ik op de “lagere premie” van Interpolis ben ingegaan.

 • EElisha

  Ik ben zeer tevreden. Interpolis is voor ons de voordeligste keuze, maar daarnaast kwalitatief ook goed. Ik heb veel inzicht in mijn zorgkosten dankzij de overzichten nog nooit klachten gehad, het loopt via mijn bank wat makkelijk is voor contact en afsluiten, dus zekker positief ook de prijs is prima.
  die ik ontvang. Daarnaast gaat het indienen van declaraties altijd goed. Prima!

  Premie
  9.5
  Service
  6.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  8

 • LLotte Maas

  Interpolis is een goede en duidelijke verzekeraar. Voor vragen of opmerkingen kun je gemakkelijk in contact komen met de klantenservice en je wordt relatief snel geholpen. Ook het indienen van schade, diefstal of andere ongemakken gaat erg gemakkelijk en wordt snel verwerkt. De premie is niet heel laag, maar voor studenten zijn er zeker aantrekkelijke (basis)pakketten! Ook is de keuze erg ruim en ook hierover kan veel informatie worden opgevraagd en hulp worden verleend.

  Premie
  5.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  4.5

 • GGitte Houtman

  Het is een zorgeloze zorgverzekeraar, een hele heldere en duidelijke uitleg van alles wat wel en niet in het pakket zit. Snelle afhandeling van ingediende declaraties. Kortom ik ben zeer tevreden

  Premie
  8
  Service
  7
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  7.5

 • PPiet Kwint

  ze doen het zo goed dat ze jezelf bellen als dat nodig is

  Premie
  10
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • TTijmen Seignette

  Ik ben zeer tevreden over mijn zorgverzekeraar. Begin 2013 heb ik in het buitenland een ongeval gehad, wat netjes werd vergoed. Ook was de service erg goed, waardoor ik niet voor onverwachte dingen kwam te staan en de opdracht snel afgewerkt werd.

  Premie
  7
  Service
  7
  Zorgkeuze
  8.5
  Dekking
  5

 • PPeter

  Interpolis heeft duidelijke voorwaarden en goede service. Eigenlijk zoals een zorgverzekeraar moet zijn, niet te aanwezig als je haar nodig hebt. Rekeningen worden netjes voor je betaald en je merkt er niets van.

  Premie
  6
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  8

 • KKoen

  Mijn tandartskosten worden vergoed, maar niet alles. Zo worden de watjes die gebruikt worden niet vergoed. Ik krijg dan een rekening van een paar cent om watjes te betalen, hoe achterlijk is dat. De administratieve kosten hiervoor zijn volgens mij nog hoger voor hun dan dit ook gewoon te vergoeden. Het staat gewoon stom en zeurderig. Erg onprofessioneel vind ik dit en geeft ook weinig vertrouwen in mijn zorgverzekeraar.

  Premie
  5.5
  Service
  4
  Zorgkeuze
  5.5
  Dekking
  3.5

 • Nnoortje

  Ik ben heel blij met mijn zorgverzekering want ik kan er altijd op rekenen wanneer dan ook het is heel goed de service is goed dus ja eigenlijk heb ik er niks op aan te merken.

  Premie
  5.5
  Service
  5.5
  Zorgkeuze
  4.5
  Dekking
  6.5

 • JJohan de Jong

  Er wordt altijd snel vergoed en er hoeft weinig te worden voorgeschoten. Natuurlijk mag het aanvullende pakket uitgebreider, maar voor een normale man die af en toe wat heeft is dit een prima zorgverzekeraar. Waar Interpolis zich vooral in onderscheidt is de hoogte van de premie. Deze is al jaren voor mij de goedkoopste in zorgland. Ga zo door!

  Premie
  10
  Service
  9
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  8

 • Ssilvia de weerd

  Ik ben over het algemeen heel tevreden met mijn verzekering. Mijn kleindochter staat ook bij mij op de polis en zij heeft een allergie en we krijgen alles daarvoor vergoed. Ik heb een vrij hoge verzekering want je weet tenslotte nooit wat er kan gebeuren waarvoor je het nodig hebt 😉 Vind alleen het eigen risico heel hoog. Ik gebruik medicijnen dus ik ben het elk jaar kwijt. En meestal komt het natuurlijk op het meest ongelukkig moment 😉 Maar goed over het algemeen dus een goede verzekering en eigenlijk nooit problemen mee gehad! En ach dat ik het goedkoper wil? Dat wil toch iedereen haha

  Premie
  4.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  5
  Dekking
  7.5

 • SShervin

  Ik heb dit via me eigen bank gekregen bij de Rabobank. en wat ik hier aan leuk vond is de studenten korting die zij mij aanboden . En dat het bij een plek is die vertrouwelijk is dus bij de Rabobank. en dat ik niet bij verschillende plekken moet zijn als ik wat voor me bank en verzekeraar regelen .Daarom is het aan te raden als je ook een bank bij de Rabobank hebt in combinatie met Interpolis

  Premie
  8
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  7

 • MM van den Dries

  Het is een goede zorgverxekering. De prijs is niet de laagste. Maar als lid van de rabobank ontvang je extra korting op de verzekering. De vergoeding is best uitgebreid. Als je een factuur indient volgt de betaling snel.
  Alles bij elkaar genomen is de prijs kwaliteid verhouding prima.
  Al blijft het een hoop geld bij elkaar. Ben wel tevreden over interpolis. Stap niet gemakelijk over. Je weet wat je hebt en maar afwachten of een andere zorgverzekering aan de zelfde kwaliteit voldoet.
  Een tevreden interpolis klant.

  Premie
  5.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  9

 • LLinda Pijnenburg

  Goede zorgverzekeraar. Afgelopen jaar wat vragen/problemen met mijn telefoon en alles was binnen een week geholpen!! Perfecte service al zeg ik het zelf

  Premie
  7.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • MMarissa

  Fatsoenlijke dekking, duidelijke uitleg en in combinatie met de 10% collectiviteitskorting van de Rabobank een van de goedkoopste verzekeringen! Heb zojuist ook de nieuwe polis binnen gekregen voor 2013 en Interpolis ZorgActief is niet in prijs verhoogd ten opzichte van 2012!

  Premie
  9
  Service
  8.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  8

 • Iingrid

  Omdat wij al onze verzekeringen bij interpolis hebben, besloten wij ook om te kijken of wij de ziektekostenverzekering geschikt vonden. Redelijk uitgebreid pakket, ook aanvullend. Duidelijke informatie over wat wel en wat niet vergoed wordt, service ook prima, altijd netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg aan de telefoon. Administratief ook op orde. Kortom wij zijn heel tevreden .

  Premie
  6
  Service
  5
  Zorgkeuze
  5.5
  Dekking
  5.5

 • JJeroen

  Glashelder….

  Premie
  7.5
  Service
  4.5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7.5

 • RRicardo

  ben erg tevreden met deze verzekering. vanuit defensie zonder problemen kunnen overstappen naar mijn oude verzekering van voor ik bij defensie kwam.

  bij problemen of iets dergelijks altijd direct telefonisch contact kunnen hebben met iemand van interpolis en altijd erg netjes geholpen, voor kleine en zoals grote vragen/problemen enz.

  Premie
  8
  Service
  10
  Zorgkeuze
  6.5
  Dekking
  7

 • Kkevin

  Gelukkig niet vaak nodig gehad. Maar nog nooit problemen gehad, rekeningen worden zonder problemen betaald.

  Daarnaast een van de lagere premies waarbij de zorgkeuze vrij is. Voor mij toch het belangrijkst.

  Wanneer je vragen heb krijg je hier snel reactie op en vaak ook wat je wil binnen korte tijd.

  Premie
  7
  Service
  5.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  7.5

 • DDennis

  Ik zit sinds afgelopen jaar bij interpolis, 4 sterren met een 1 ster tandartspolis. Ik ben helemaal tevreden, nette bemiddeling toen ik op zoek was naar een fysio, declareren is makkelijk en stond binnen 10 dagen op mijn rekening (en dat is bij cz en achmea nooit zo snel gelukt :P) en ik heb eigenlijk nooit problemen met vergoedingen.
  Qua contracten met zorgverleners/ziekenhuizen enzo is er weinig verschil tussen interpolis en achmea aangezien ze allebei onder achmea vallen en de vergoedingen ook vrijwel helemaal gelijk zijn. Bij interpolis was ik alleen veel goedkoper uit vanwege de collectiviteitskorting van de rabo.

  Premie
  6
  Service
  6
  Zorgkeuze
  5.5
  Dekking
  7.5

 • Eeric ditters

  Premie: goed
  Service: goed
  Zorgkeuze: goed
  Aanvullende verzekering: goed

  Premie
  5.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  9

 • PPaulien

  Erg fijne service. Je hoeft je verhaal niet twee keer uit te leggen bij verschillende medewerkers van inerpolis. Ze maken notities bij je naam.

  premie is prima maar wordt nog betaald door me ouders.

  Premie
  7.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9