Direct naar

Over Menzis

Menzis is na Achmea, VGZ en CZ de grootste zorgverzekeraar van Nederland. Bij Menzis kun je de basisverzekering heel eenvoudig aanvullen met polissen die zijn samengesteld voor jouw leeftijdscategorie. Zo kun je kiezen voor een jongerenverzekering en uit één van de vier samengestelde aanvullende pakketten waarin bijvoorbeeld geneesmiddelen in het buitenland, brillen en contactlenzen, ooglaserbehandelingen en alternatieve behandelwijzen worden vergoed.

Door de collectieve zorgverzekering van Menzis kun je via bepaalde werkgevers en ledenorganisaties korting krijgen op je premie. Net als bij andere zorgverzekeraar zijn kinderen tot 18 jaar altijd gratis meeverzekerd, ook voor de aanvullende verzekering.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2023€ 152,75€ 141,25€ 134,50-
2022€ 143,75€ 133,25€ 119,00-
2021€ 140,00€ 130,00€ 117,00-
2020€ 133,00€ 123,00€ 111,00-
2019€ 125,00€ 122,00€ 109,00-
2018€ 122,00€ 119,00€ 103,00-
2017€ 122,00€ 119,00€ 103,00-
2016€ 109,75€ 107,00€ 90,75-
2015€ 108,25€ 104,25€ 90,75-
2014€ 99,50€ 95,50€ 86,50-
2013€ 110,50€ 106,00€ 97,25-
2012€ 111,00€ 106,50€ --
2011€ 108,75€ 104,75€ --

Wat vind je van Menzis?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


1.610 reviews over Menzis

 • NNina

  De zorgverzekeraar die zeer klantvriendelijk is. Duidelijk in communicatie en informatie. Hier krijg je waar voor je geld. Je krijgt bij vragen ook de volle aandacht.
  Grijp niet mis, kies voor M e n z i s!

  Premie
  6.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9
 • NNina

  De zorgverzekeraar die zeer klantvriendelijk is. Duidelijk in communicatie en informatie. Hier krijg je waar voor je geld. Je krijgt bij vragen ook de volle aandacht.
  Grijp niet mis, kies voor Menzis!

  Premie
  6.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9
 • JJohan

  Goede snelle service waardoor de zorgen over de zorg geheel uithanden genomen wordt. Want zeg eerlijk, zorgen over de zorg, ergen kan toch niet !

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7.5
  Dekking
  10
 • LLana

  Een goede service, altijd meteen hulp bij vragen. Maakt niet uit wat de vragen zijn ze weten overal een antwoord op. Je zal nooit voor verassingen komen te staan, alles is perfect geregeld

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  10
  Dekking
  9
 • Eersilia

  Snelle uitbetaling na declaratie, minimale wachttijd bij de klantenservice duidelijk uitleg(telefonisch)bij vragen. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon, uitgebreide overzichtelijke polisvoorwaarden.prijs/kwaliteit verhouding premie goed.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8
  Dekking
  7
 • SSebastiaan

  Nog nooit klachten gehad over Menzis. Ben het eens met de visie dat elk mens er één is.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  7

  Service
  8
  Dekking
  5.5
 • AAnnemarie

  Ik ben al jaren verzekerd bij Menzis en ik ben altijd tevreden geweest. Het indienen van declaraties kan heel makkelijk online via Mijn Menzis. Ook de afhandeling van de declaraties verloopt netjes en snel. Alleen als de declaratie wordt afgewezen ontvang ik geen bericht, dat vind ik minder. Wel staat het dan netjes op Mijn Menzis vermeld. Op de momenten dat ik meer informatie wenste heb ik telefonisch contact gezocht met Menzis. Mijn vragen over bijvoorbeeld vergoedingen of het kiezen van de juiste aanvullende verzekering zijn altijd netjes en kundig beantwoord. Het vergoedingenoverzicht op de website is duidelijk en eenvoudig te raadplegen. Er zijn bovendien leuke ledenacties. Minpuntje is de premie, die kan wel wat scherper.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7.5
  Dekking
  8
 • CCP Bie

  alle zorgverzekeraars hanteren dezelfde codes, helaas heeft menzis vaak andere, eigen, codes, waardoor ik altijd problemen heb bij orthodontist, mondhygiënist etc.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  5.5
  Dekking
  5.5
 • WWilma Bruil

  Met Menzis ben ik altijd verzekerd van een prima service. Zowel qua premie als zorg. Ook in het buitenland kan ik op Menzis rekenen. De premie is niet te hoog en de aanvullende verzekeringen ook niet. Ik zeg. .. top zorgverzekeraar.

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  10
  Dekking
  6
 • TT. Venhorst

  De Menzis is een duur Zorgverzekeraar voor iemand met een handicap (omdat je met een handicap nergens anders aangenomen word ben je verplicht om bij je eigen verzekeraar te blijven, de eigen risico van 350 is een hoop geld, en de maandelijkse lasten zijn veel te hoog nadat het bekend is gemaakt hoeveel miljarden omzet de verzekeraars hebben verdiend.
  de pluspunt is de service, alle bedragen kunnen verspreid betaald worden.
  en de declaraties worden snel afgehandeld

  Premie
  2

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7.5
  Dekking
  3.5
 • BB.Wieggers

  Menzis is een goede meedenker voor mij. als er wat is denken ze met mij mee

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9
 • PP.F. Roskam

  Menzis is doorgaans heel betrouwbaar, maar dit jaar hielden ze twee keer hetzelfde bedrag zonder reden in. In plaats dat direct terug te betalen, hielden ze het een aantal maanden vast, om telkens als er zorgkosten te verrekenen waren iets ervan af te boeken. Pas toen ik hierover een kritische vraag stelde werd dit duidelijk. Het resterende bedrag werd toen wel direct overgemaakt. Menzis is zeker niet de goedkoopste aanbieder maar zoals ik al eerder zei wel betrouwbaar.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7.5
  Dekking
  5.5
 • MMenno

  Bij Menzis weet je altijd waar je aantoe bent. Het personeel bij Menzis is klantvriendelijk/klantgericht, die je met elk probleem kunnen helpen. Ook kun je voor aanvullende informatie altijd bij Menzis terecht. Voor de juiste premie moet je bij Menzis zijn

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  10
  Dekking
  9
 • JJeroen Kokhuis

  De premie is aan de hoge kant. Omdat ik onbeperkt fysio nodig ben zit ik automatisch in het hoogste pakket. Het zou mooi zijn dat je kon kiezen voor alleen de fysio.
  Ze zijn al meerdere malen de declaratieformulieren kwijt geraakt. Je moet elke keer achter je geld aan dat is nogal vervelend.
  De keuze is wat beperkt je zou overal aparte modules voor moeten hebben die je aan en uit kunt zetten.
  En sinds ze mijn telefoon hebben gestolen is dit een mooie actie voor mij

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  6
  Dekking
  5
 • AArno

  Ik vindt menzis goed, aangezien wij hier al jaren bij zitten en nooit problemen er mee hebben, en dat alles goed gaat. We geven hen als cijfer 8,4 omdat het gewoon een goede zorgverzekeraar is en wij er geen problemen mee hebben.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  6.5

  Service
  7.5
  Dekking
  7
 • RR.Braaksma

  Het is misschien niet de goedkoopste maar heb nog nooit problemen gehad , en als je een collectieve regeling kunt krijgen valt het toch nog wel mee

  Premie
  6.5

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  9.5
  Dekking
  8
 • RRichard Coenraad

  Ik ben al jaren bij Menzis en ik kan niet anders zeggen dat de momenten dat wij ermee te maken hebben goed is verlopen. Ondanks een klein incident om iets te veranderen van de polis en niet helemaal correct ging zag ik nog geen reden om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Uiteindelijk waren wij goed behandeld.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  5
  Dekking
  3
 • BB. Groot

  Ik zit al jaren bij Menzis voor mijn zorgverzekering. De premie vind ik aan de hoge kant, ongeveer 140,- per maand, alhoewel ik moet zeggen dat ik het tandarts gedeelte extra verzekerd heb.

  Onlangs heb ik twee verstandskiezen laten trekken en 3 gaatjes laten vullen. Het enige wat ik moest betalen was 1 verdoving a 14,- Euro. Hier was ik uiteraard zeer content mee! Uiteindelijk heb ik ingezien dat een dure verzekering wel veel voor je vergoedt als dit noodzakelijk is.

  Verder heb ik een aantal keren een reisverzekering afgesloten op het hoofdkantoor van Menzis in Enschede. Hier werd ik altijd uitstekend geholpen. Over het algemeen ben ik zeer positief over Menzis ondanks de hogere kosten. Ik heb momenteel geen enkele reden om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  5.5
  Dekking
  7.5
 • RRichard Runhart

  goede zorgverzekeraar.
  nog nooit gezeur gehad altijd een goede service wanneer je ze belt.
  dit heb ik vaak genoeg anders mee gemaakt zoals dat mensen die je te spreken krijgt je standaard doorverwijzen naar de website van die partij.
  de mensen bij menzis staan je altijd netjes te woord.

  ook met uitbetalen en of medicatie die soms niet geheel vergoed word zie ik soms geen enkele nota meer terug.

  ze zijn niet geheel de goedkoopste maar voor wat hoort wat bij deze verzekering.

  ook de opties van alles wat je in je pakket wilt hebben zijn goed aanpasbaar zo hoef ik dus niet te betalen voor een verloskundige (heb je als man namelijk niet nodig) waardoor je toch meer waar krijgt voor je geld.

  ik stap in ieder geval niet over.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  8
 • NNicole Wesselink

  1) Bij de Menzis basisverzekring kun je kiezen tussen een Natura- en een Restitutieverzekering. Geen verplichte Natura-, Restitutie- of Combinatieverzekering. Je hebt zelf de vrije keuze.
  2) Menzis geeft korting op collectieve ziektekostenverzekeringen.
  Collectieve zorgverzekering voor werknemers
  Collectieve zorgverzekering voor werknemers in de zorg
  Collectieve zorgverzekering voor FNV-leden
  Collectieve zorgverzekering voor leden van ledenorganisaties
  3) Je kunt voor enquetes e.d. spaarpunten krijgen. Een keer per jaar krijg je extra spaarpunten van Menzis. Die spaarpunten kun je besteden in de webwinkel aan bijvoorbeeld korting op een dagje uit of een sportevenement.
  Je kunt ook punten verdienen door mee te doen aan sportieve evenementen zoals hardloopwedstrijden. Maar ook als je vrijwilligerswerk gaat doen, of als je jezelf aanmeldt bij het donorregister. Menzis is heel direct bezig met gezond en bewust leven, en met de spaarpunten op hun manier betrokken bij mensen. Daarom vind ik Menzis prettig en ben ik twee jaar geleden naar ze overgestapt. Ik hoop nog lang klant te kunnen blijven en daarom stem ik op Menzis.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  7.5
  Dekking
  10
 • KKim

  Ben erg blij met menzis.
  Heb hun meedere keren gebeld. En ben altijd goed geholpen door hun.
  Personeel is uitermate netjes en vriendelijk

  Mvg kim

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  7

  Service
  10
  Dekking
  7
 • JJessie

  De basisverzekering van Menzis kent 2 vormen: Menzis Zorgverzorgd naturapolis van €106,50 per maand en de Menzis ZorgZo restitutiepolis van €111,00 per maand. De basisverzekering van Menzis vergoedt noodzakelijke medische zorg. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Bij de zorgverzekering van Menzis kun je kiezen uit een vrijwillig eigen risico van €100,- tot €500,- per jaar. Ik ben tevreden met mijn zorgverzekeraar, wel merk ik dat het verschil tussen vorig jaar en dit jaar groot is. Er werd toen meer verzekerd als nu dus je denkt er wel een extra keer over na voordat je o.a. naar de tandarts gaat.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  8
  Dekking
  5.5
 • EEmre

  Menzis is redelijk te doen ik ben zelf een student ik betaal 113.50 per maand alleen hun service is toch wat aan de slechte kant vooral als je naar de klantenservice belt en aanvullende verzekering en eigen risico bij menzis vind ik ook onder de maat.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7

  Service
  6.5
  Dekking
  4.5
 • TTim

  Ben al jaren bij verzekerd bij Menzis, nooit geen problemen gehad.
  Premie is goed te betalen voor mij als student en dekt alles wat ik nodig heb.

  begin 2012 heb ik 14 gaatjes laten boren bij de tandarts in eerste instantie moest ik zelf een deel daarvan betalen. nu bijna 1,5 jaar later nog steeds niks hoeven te betalen. 🙂

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  6

  Service
  6
  Dekking
  7
 • SS.Kempenk

  Ik ben al enige tijd klant van Menzis en heb tot nu toe nooit problemen ervaren met deze zorgverzekeraar. Wanneer je belt wordt je altijd zo volledig en goed mogelijk te woord gestaan. De premie echter is hoog maar bij welke zorgverzekeraar is dit tegenwoordig niet zo.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  7
  Dekking
  7
 • RRodney

  collectief via werkgever hierdoor goede voorwaarden en aantrekkelijke premie

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  6

  Service
  8
  Dekking
  7.5
 • SSanne de Waard

  Over het algemeen zijn we best tevreden over menzis. ze zijn alleen heel laat met de declaraties van de gemaakte kosten waardoor je soms een hele klap geld in een keer moet betalen. ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en hebben een gemakkelijke online service. tevens kun je besparen op je verzekering door mee te doen aan het gezondheidsplan.

  Premie
  4

  Zorgkeuze
  4

  Service
  5
  Dekking
  5.5
 • MMJC Snellen

  prima maatschappij. Niets moet alles mag. Soms wat te log met verwerken i.v.m. grootte van de maatschappij. Zowel online als via papier in te zien. Gewijzigde informatie wordt duidelijk en snel opgestuurd.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  6
  Dekking
  8
 • LLeon Lasker

  Ik ben in het verleden in contact gekomen met Menzis door mijn voetbalclub PSV. Ik kon overstappen en kreeg daar een uitshirt van PSV bij. Dit was voor mij helemaal super. Qua service zijn ze altijd snel bereikbaar en ook de declaraties die via internet kunnen is heel handig. Hoef ik niet via de post dingen te versturen.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  5

  Service
  7
  Dekking
  6
 • MMartijn

  ik heb gelukkig bijna nooit medische zorg nodig, dus heb mijn verzekeraar uitgekozen op basis van prijs. Met een collectieve korting kwam Menzis goed uit de bus.
  Ik heb geen moeite met gecontracteerde zorg, dat is dé manier om de premie betaalbaar te houden. En voor mensen die dat niet willen hebben de keuzevrijheid middels een restitutiepolis.
  Het polisblad en de website van Menzis zijn ook heel overzichtelijk.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  6.5
  Dekking
  8
 • EErik van der Kraaij

  Goede verzekeraar wat prijs betreft, echter een basisverzekering is echt basis. Van enige extra’s zijn ze totaal vervreemd, dit zie je bij andere verzekeraars wel anders maar waarschijnlijk zal er dan ook een andere basis premie aan vast hangen.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  3.5
  Dekking
  7.5
 • MMaxime

  Zit nu al een tijd bij Menzis, maar ben sinds kort ontevreden. Ze schrijven te veel geld af van de bankrekening, en doen moeilijk over het terug betaal van het geld. Ook moet je goed opletten dat je zelf niet te veel moet betalen wanneer je een dokter bezoekt, of naar de apotheek gaat. Ze zijn niet echt toeschietelijk met betalen.

  Wanneer ik contact per e-mail opneem wordt ik nooit echt geholpen. Er wordt een nietszeggend antwoord terug gestuurd, of ik wordt doorgestuurd. Telefonisch contact verloopt ook nooit soepel, en er wordt soms zelfs onbeleefd gedaan.

  Vroeger was ik wel tevreden, maar dat komt omdat ik toen niet goed genoeg oplette en geen aanspraak maakte op mijn verzekering.

  Hopelijk win ik de telefoon, want ik heb nog steeds geen smartphone. Haha, mijn telefoon is nog minder hip dan die van mijn vader van 65 (en dat terwijl ik bijna 25 ben). Mocht ik niet winnen dan hoop ik dat jullie de informatie goed doorgeven aan de verzekeringsmaatschappijen.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
 • CCarlo Klein

  Wij hebben geen enkele reden om over te stappen!

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • MM.Bolster

  Ik ervaar Menzis als zeer onpersoonlijk, onduidelijke facturen v.w.b. extra zorgkosten, soms zeer late facturering (tot meer dan een half jaar na datum), erg streng debiteurenbeleid met weinig begrip voor omstandigheden.
  Tot op heden heb ik nog geen ervaring met andere zorgverzekeraars, dus vergelijken kan ik helaas niet.

  Premie
  3.5

  Zorgkeuze
  3.5

  Service
  3.5
  Dekking
  3.5
 • Jjan jager

  Ik ben al jarenlang lid bij Menzis, heb nooit geen problemen met hun gehad, de zorg is goed………….je kan zelf je keuze maken, alles is goed op papier terug te lezen en/of digitaal,kortom geen klagen.
  Vaak wordt er gezegd om over te stappen naar een andere zogenaamde goedkopere zorgverzekering, maar ik snap dit niet. Ik ben van mening : wat goed is moet je zo laten. Kortom hier een tevreden klant van Menzis.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • SSerop

  Ik vind dar menzis een hele goede zorgverzekeraar is want ik heb nog nooit er problemen mee gehad. Als je ze iets vraagt dan voorloopt dat altijd goed en snel. De wachttijden bij telefoonisch contact verloopen ook heel snel je krijgt gelijk een telefoniste. De prijzen zijn wel betaalbaar. Bovendien is er bij de receptie van menzis een behoorlijke gastvrijheid. Ik begrijp ben zelf al heel lang bij menzis en ik vind het gewoon goed zoals het hoort.

  Dit was mijn beoordeling over menzis.

  Ps ik wil graag nog even jullie bedanken voor jullie site het is echt superhandig ik raad het vaak aan vrienden en familie aan want je kan er heel je voordeel ermee doen

  Met vriendelijk groet, Serop

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  10
 • PPaul

  Ben al jaren verzekerd bij deze zorgverzekeraar, en heb nog nooit één of ander ‘probleem’ of iets dergelijks meegemaakt. Het is helder wat de vergoedingen zijn, de soorten verzekering zijn helder, en als er vergoed wordt, gebeurt dat nog snel ook.
  Ik heb (gelukkig) niet veel zorg nodig, en door de lage premies spaar ik geld uit voor de leuke dingen in het leven.
  Mijn vrouw heeft meer zorg nodig, en is eveneens erg te spreken over de service en vergoedingen van Menzis. Mochten er vragen opkomen, dan is een telefoontje naar Menzis voldoende om vriendelijk en gedegen te woord te worden gestaan. Ook de website biedt voldoende informatie over de toch al heldere verzekeraar.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9
  Dekking
  6.5
 • RRob Peeters

  Nooit geen problemen gehad met deze zorgverzekeraar. Je krijgt waarvoor je betaald. Top!

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  9

  Service
  8
  Dekking
  7
 • JJessica Hogervorst

  Dit is een goede uitstekende zorgverzekeraar. Ze geven goede service, tenminste, de keren dat ik belde. Ook is het heel makkelijk om declaraties online in te dienen. Word supersnel geholpen.

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • CC. Brander

  Alles wordt altijd netjes en snel geregeld

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  8
 • BBerends BM

  Goede zorgverzekering wel behoorlijk aan de hoge kant vwb de premie.
  Dik waar voor je geld.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  9

  Service
  7
  Dekking
  7.5
 • MMartijn

  Deze zorg verzekeraar is prima, zeker aan te raden voor jongere mensen die beginnend op hun zelf wonen.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  5
  Dekking
  6
 • IInge

  Altijd prima service gehad omtrent informatie verkrijgen.
  Geen problemen bij declaraties gehad.
  Keuzemogelijkheden voor collectiviteitsregelingen.

  Premie
  6.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  7.5
 • DDave

  Mijn beoordeling is gebaseerd op het verzekerd zijn, en door hoe het bedrijf contact houd met de klant. ik ben zeer tevreden over hoe de verzekering is naar mij. De communicatie is goed, kan zeggen dat het niet beter kan!.
  door de zorgkeuze die ik volledig zelf kan invullen is de optie altijd groot.
  aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht maar kan je altijd erbij nemen.

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  9
 • BBultman

  super goede zorgverzekeraar. Alles word altijd netjes geregeld. Hoef zelf nergens naar om te kijken. Een echte topper. Ik kan iedereen aanraden om Menzis te nemen. Thanksss een tevreden klant Peace

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • MMartijn lageman

  Mijn beoordeling over menzis:

  Ik vind de prijs nogal aan de hoge kant voor het basispaket. Er zijn vele andere die toch al gauw 10 euro goedkoper zijn met de premie. De service is naar mijn ervaring behoorlijk slecht. De administratie is vaak niet op orde of zit in de war. Callcenter duurt lang en je zit ook gelijk een half uur te wachten. Afspraken worden niet nagekomen. Ook duurt het maanden voordat je eigen risico word geupdate zodat je ondertussen niet weet hoe hoog de rekening zal worden. Het aanvullend pakket zag er wel ok uit maar heb er verder geen ervaring mee

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  8
  Dekking
  6
 • MMarjan Pijlman

  Ik ben al jaren verzekerd bij Menzis. Dit bevalt mij prima. Bij het bepalen van de aanvullende zorgverzekering word je deskundig geholpen, om een persoonlijke aanvullende polis af te sluiten. Laatst belde ik met een vraag over onze vakantie naar Turkije, kreeg ik nog eens extra advies om bepaalde formulieren in het Turks mee te nemen. Service!

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  7
 • TThijmen stapelbroek

  Ik vind menzis een erg goede verzekering.
  Ik heb nu aan mijn knie enkele operaties gehad.
  Hierbij hebben hun flexibel en met goede uitleg gehandeld
  En erg duidelijke uitleg voor mij gehad wat ik kon doen waardoor ik goed verzekerd was.

  Plus punten;
  – goed bereikbaar
  – vriendelijke behandeling
  – deskundige behandeling, je word niet continu door geschakeld

  Min punten;
  – het is prijzig. (maar is elke verzekering)

  Ik ben erg tevreden over deze verzekering.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  10
  Dekking
  10
 • RRicardo

  Mijn beoordeling over Menzis is in het algemeen matig.

  Met betrekking tot de premie van de basisverzekering is Menzis niet de goedkoopste, wel zij er diverse contracten met werkgevers waar collectief verzekerd kan worden en je uiteraard korting krijgt.

  De service van Menzis is redelijk, ik heb in het verleden wat betaalproblemen gehad, hierdoor in de molen de aanmelding bij het CVZ gekomen etc. Uiteindelijk is alles gelukkig goed gekomen en heb ik mijn betalingsverplichting kunnen voldoen, hierbij wil ik wel melden dat Menzis voor mijn gevoel erg onvriendelijk met wanbetalers om gaat, ookal was het in mijn geval niet helemaal door mijn eigen schuld.
  Bij mailcontact wordt er kort en bondig geantwoord en er wordt flexibiliteit getoond van beton.
  Terwijl bij voldoening van de schuld, plots de wereld mogelijk was en er uiterst vriendelijk en begripvol omgegaan wordt (dan ineens wel…).

  Ik ga per Januari dus ook zeker overstappen, dit was voor mij niet de juiste zorgkeuze.

  Qua aanvullende verzekeringen is Menzis erg duur. Zeker ten opzochte van dat Menzis in de meeste gevallen maar 80 procent vergoed, in tegenstelling tot sommige verzekeringen die daar 100 procent vergoeding bieden tot een bepaald bedrag.

  Alom, zoek je een goedkope en goede verzekering; dan raad ik Menzis af.

  Met vriendelijke groet!

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  5

  Service
  6.5
  Dekking
  2.5
 • JJamie ridderhof

  Prima service kan altijd naar ze toe voor vragen. zijn nooit te beroerd om je te helpen(omdat ik nog zo jong ben). Verlenen mij prima advies. En voor mij is het zeker niet te duur. Ik moest laatst nog mijn verzekering voor het buitenland aanpassen. Kon zonder problemen en werd per direct geholpen!

  Jamie Ridderhof

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  7

Kan het goedkoper?