Direct naar

Over Menzis

Menzis is na Achmea, VGZ en CZ de grootste zorgverzekeraar van Nederland. Bij Menzis kun je de basisverzekering heel eenvoudig aanvullen met polissen die zijn samengesteld voor jouw leeftijdscategorie. Zo kun je kiezen voor een jongerenverzekering en uit één van de vier samengestelde aanvullende pakketten waarin bijvoorbeeld geneesmiddelen in het buitenland, brillen en contactlenzen, ooglaserbehandelingen en alternatieve behandelwijzen worden vergoed.

Door de collectieve zorgverzekering van Menzis kun je via bepaalde werkgevers en ledenorganisaties korting krijgen op je premie. Net als bij andere zorgverzekeraar zijn kinderen tot 18 jaar altijd gratis meeverzekerd, ook voor de aanvullende verzekering.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Natura (select) Combinatie
2024€ 161,75€ 146,75€ 140,25-
2023€ 152,75€ 141,25€ 134,50-
2022€ 143,75€ 133,25€ 119,00-
2021€ 140,00€ 130,00€ 117,00-
2020€ 133,00€ 123,00€ 111,00-
2019€ 125,00€ 122,00€ 109,00-
2018€ 122,00€ 119,00€ 103,00-
2017€ 122,00€ 119,00€ 103,00-
2016€ 109,75€ 107,00€ 90,75-
2015€ 108,25€ 104,25€ 90,75-
2014€ 99,50€ 95,50€ 86,50-
2013€ 110,50€ 106,00€ 97,25-
2012€ 111,00€ 106,50€ --
2011€ 108,75€ 104,75€ --

Wat vind je van Menzis?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


1.982 reviews over Menzis

 • HH. Buitendijk

  Premie kan omlaag v.w. goedkopere medicijnen, goede ziekenhuis afspraken.
  Service is goed maar kan altijd beter(nota overzicht is soms onduidelijk)
  Zorgkeuze is goed
  Aanvullend is goed geregeld.

  Premie
  1.5

  Zorgkeuze
  5

  Service
  5
  Dekking
  7.5
 • Jj.kaspers

  snel en accuraat bij medische zorgproblemen ,betalen in termijnen van de eigen bijdrage is geen enkel probleem ,op de site van mijn menzis kun je punten sparen door mee te doen aan wandeltochten of hardloopwedstrijden ,sparen voor allerlei leuke dingen waar je wat aan hebt ,zoals buiten verlichting op Zonne energie..kort om een goede verzekeraar met het hart op de juiste plaats..

  met vriendelijke groet,

  j.kaspers

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9.5
  Dekking
  9
 • JJ. van der Duim

  Premie is niet de goedkoopste, service kan beter.
  Zorgkeuze goed en aanvullend kan ook beter.
  Overweeg volgend jaar een ander zorgverzekeraar.

  Premie
  1.5

  Zorgkeuze
  6

  Service
  2
  Dekking
  4
 • Jjen bakker

  Menzis heeft naar mijn mening een prima persoonlijke service. Aan de telefoon werden al onze vragen netjes beantwoord voor mijn behandelingen in het buitenland. Ben zeer tevreden over Menzis.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  9.5
  Dekking
  7.5
 • HHolkenborg

  Zorgpremie mag wel eens heel gauw naar beneden. Het is ja bijna niet meer te betalen.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  6.5
  Dekking
  5
 • HHelma Braam

  Uitstekende zorgverzekeraar is menzis!
  Goede helpdesk en vriendelijk personeel!
  Goed bereikbaar!

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • AAudrey Koenen

  Heel tevreden met Menzis als zorgverzekeraar. Duidelijke website waar je de antwoorden op je eventuele vragen gemakkelijk en snel vindt. En de samenwerking met diverse andere bedrijven heeft mij al leuke (financiële) voordelen opgeleverd!

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  8
 • DD.Haaima

  Op zich is Menzis een goede verzekeraar,alleen aan coulance ontbreekt het.Als bv een operatie niet wordt vergoed,ook niet door de aanvullende verzekering ,is er geen enkele vorm van openheid om toch (desnoods) een gedeelte vergoed te krijgen.Dit terwijl je met een aanvraag van de behandelend arts komt,die aandringt op een operatie,dus als je geen geld hebt heb je pech

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  4

  Service
  2.5
  Dekking
  3.5
 • Rrobert

  Menzis zorgverzekeringen stelt de mens centraal bij het aanbieden van zorgverzekeringen en het vergoeden van zorg. Hiermee streeft Menzis een goede bereikbare en betaalbare zorg voor iedereen na. En met en nu komt het met ruim twee miljoen verzekerden is Menzis een van de grote Nederlandse zorgverzekeraars. Dat moet toch ook wat zeggen over de zorgverzekeraar neem ik aan. En Menzis bestaat uit de zorgverzekeraars Menzis, Avizo en AnderZorg.

  En daarbij moet ik zeggen dat Menzis geen medische selectie hanteerdt bij het afsluiten van een zorgverzekering, iedereen kan zich bij Menzis tegen de noodzakelijk zorg verzekeren. Menzis kan meer voor mij betekenen dan dat ik van een zorgverzekeraar mag verwachten. Dit betekent dat Menzis niet alleen mijn zorg vergoed maar mij ook helpt bij wachttijdbemiddeling en het regelen van een second opinion. Menzis organiseert ook een aantal gezondheidsprogramma’s waar ik aan deel kan nemen, daarnaast heeft mijn profijt van een aantal specifieke zorgdiensten zoals kraamzorg van Menzis. Als Menzis lid kunt ik ook profiteren van ledenvoordeel en dat vind ik nog al voordelig. Iedere twee maanden kan ik gebruik maken van nieuwe acties en kortingen, natuurlijk allemaal gerelateerd aan mij gezondheid dus daar score ze punten mee bij mij.

  En tot slot… !!
  Al sinds jaren ben ik verzekerd bij Menzis. Elk jaar opnieuw vergelijk ik verzekeraars qua dekking en premie. In grote lijnen voldoet Menzis op veel punten aan mijn behoefte maar de dekking wordt wel steeds minder en de premie hoger zodat ik ook mijn verzekering naar beneden heb moeten bijstellen omdat het anders onbetaalbaar wordt. Mijn besteedbaar inkomen stijgt niet mee met de lasten.

  Mvg. R.H

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • Ttessa lusing

  Ben tevreden. Goede verzekering en prima afhandeling en service

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • Llucero

  Ik ben uiterst te vreden over Menzis! De service en premie zijn prima.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9.5
  Dekking
  5.5
 • Llucero

  Ik vind de service heel goed en ben erg tevreden want de betalingen zijn nooit mis gegaan terwijl bij mijn vorige zorgverzekering het alleen maar mis ging, dat is ook de reden waarom ik ben over gestapt naar Menzis. Mijn vorige zorgverzekering was: Interpolis, en ik vind dat ik een goeie keus heb gemaakt toen ik ben overgestapt naar Menzis, de kosten zijn ook niet al te hoog dus dat is mooi meegenomen.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  10
  Dekking
  6
 • EEva

  Nog nooit heb ik onverwachtse kosten hoeven te betalen. Eerder zelfs betaal ik uiteindelijk minder. Dit komt vaak voor en dat is zeker niet vervelend! Ten tweede is alles makkelijk online te regelen en kun je inloggen met je digi-D en zo declareren, betalen etc. Er is een mogelijkheid tot gespreid betalen. Je kunt je pakket persoonlijk samenstellen als je dat wilt of uitbreiden. Deze zorg verzekering kent elke mogelijkheid en houd zich aan de afspraken. Als je online declareert heb je het binnen no time op je rekening. Ideaal!

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  10

  Service
  7.5
  Dekking
  9
 • Nnathalie

  Goede informatie en je wordt tijdig geïnformeerd over betalingen/ vergoedingen. Indien je een vraag hebt, wordt deze snel beantwoord. Uiteraard vind ik dat de premie aan de hoge kant is, even als het eigen risico. Dit geldt voor iedere aanbieder van zorgverzekeringen.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  8
 • Lloes appeldoorn-lambooij

  Ik vind dat menzis zich probeert in te leven in de situatie van zijn klanten. Het is prettig dat je een zorg pakket kan kiezen dat aansluit bij je werk- en woon omgeving. Zelf vind ik het fijn dat Menzis zijn leden middels een punten systeem simuleert om gezonder en groener te leven.

  Premie
  6.5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  7.5
  Dekking
  8.5
 • JJacob

  Wij zijn FNV?Menzis verzekert ondanks dat dit een samen gesteld pakket is is het wel een ruim pakket en bovendien zitter er ook veel zorgverzenkaars aangesloten bij de Menzis.
  Ze zijn er altijd correct en netjes bij het call centrum en je wordt vlot geholpen.

  Premie
  6.5

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • OOleg van Schaik

  Premie zal nooit 5 sterren krijgen vrees ik. Niemand vindt veel geld neerleggen immers leuk.

  Voordeel van Menzis is dat alles online kan. Geen gedoe met papieren en facturen insturen. Vragen worden snel en correct beantwoord.

  Via gezondheid punten systeem leuke artikelen te sparen.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  10
 • RR Schure

  Menzis is een betrouwbare zorgverzekering. Ik heb er een voordelige basisverzekering lopen. Ook ontvang ik beloningspunten bij sporten en kan ik om de zoveel tijd leuke cadeau’s uitzoeken.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8.5
  Dekking
  4.5
 • Jjasmijn

  Ik ben best wel blij met de zorgverzekering die ik nu heb, want de vorige zorgverzekering maakte heel vaak foutjes bij de rekeningen dus toen had ik maar besloten om me te laten verzekeren bij Menzis. Er waren natuurlijk meer keuzes maar ik heb advies gevraagd aan een aantal vrienden en de meeste van hun zeiden dat ik het beste bij Menzis kon gaan. Ik ben uiterst te vreden over deze beslissing, want ik heb geen problemen meer met de rekeningen en het is goedkopen dan mijn vorige zorgverzekering dus dat is mooi meegenomen. Ik ben eigenlijk van plan om dit jaar nog te zoeken naar een nog goedkopere omdat ik mijn rekeningen moeilijk kan betalen, dat vind ik erg vervelend want ik heb niet altijd genoeg geld voor alles en mijn kinderen. Ik heb nog niet gezocht maar ik ben van plan om dat deze week te gaan doen, en dan maar hopen dat ik er èèn vind. Met vriendelijke groet

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  6
  Dekking
  6.5
 • BBrenda Stijkel

  Wij als gezin zijn uiterst tevrede met deze verzekering van menzis fnv alles wordt vergoed wat we nu nodig hebben
  alleen de beugel vergoeding har wel wat meer mogen zijn want voor 1500 kun je niet een hele beugeltherapie
  krijgen en moet je zelf bij betalen
  ook vindt ik het bekrompen dat ik voor de pil van mijn dochter
  1.70 euro moet bijbetalen terwijl ze deze ook nog eens op dokters advies heeft
  verder zijn wij zeer content met onze verzekering
  en bij vragen worden we telefonisch ook altijd netjes geholpen

  Premie
  3.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  6.5
  Dekking
  8
 • JJolanda

  Niet tevreden dit jaar krijgen we nis vergoed van onze therapie terwijl vorig jaar kreeg ik 80% vergoed. Speciaal voor therapie me man extra verzekerd zo dat hij het ook vergoed zou krijgen en nu krijgen we beide niks terug. Is kijken of we ergens anders het wel vergoed krijgen duur grapje zo

  Premie
  1

  Zorgkeuze
  1.5

  Service
  1.5
  Dekking
  1.5
 • Sserge kappers

  Menses zit ik al jaren bij en ben ik super tevreden over!!

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8.5
  Dekking
  10
 • RRieka Broers

  super goede zorgverzekeraar Menzis”

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • OOldenkamp

  Ik vind het een goede zorgverzekeraar, alleen mogen ze wel wat beter voorlichten over wat wel en niet wordt vergoed. Ik gebruik helaas veel medicijnen, maar niet alles wordt vergoed. Dus niet alleen de jaarlijkse kosten van eigen risico, maar ook daarnaast nog kosten die niet worden vergoed. Ik heb er niet om gevraagd om ziek te worden, maar de kosten zijn erg hoog. Dat vind een nadeel

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  5
  Dekking
  9
 • GG.J. Ramaker

  Wij zijn voor onze dochter tandverzorgd 750 verzekerd dit jaar ivm een beugel. Dus een dure aangelegenheid. Ik vind het zeer klant ontvriendelijk dat wij nu de rekeningen niet kunnen declareren, in een gezin van 7 personen heb je al zo veel kosten. Ik hoop dat ze dit weer terug draaien. Dus als ik het goed begrijp moet je de rekeningen goed bewaren en na een jaar wachttijd pas indienen en hopen dat ze het dan uitkeren. Zeer Klant ontvriendelijk; wel premie betalen (extra) maar geen vergoedingen; kan dit wettelijk?

 • SS.J.Korte

  goede, maar te dure verzekering!

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9.5
  Dekking
  7
 • Ii bureynejad

  ik ben vooral teleurgesteld. afgelopen zomer ben ik samen met mijn gezin naar buitenland op vakantie geweest. daar hebben we een virus op gelopen. dus dood ziek lagen we gewoon in onze bedden. verder mijn tranbuizen zijn ook aangetast. ik kon niks meer zien. nood gedwongen werd ik aan tranbuizen geopereerd. tijdens opname heb ik Mensiz ook geinformeerd. ik moest zelf voorschieten later aan mensiz declareren. eenmaal in Nl mijn kosten worden niet vergoed want volgens hun was dit niet nood situatie. “aan een of beide ogen blindraken is tegenwoordig geen Nood situatie. aldus Mensiz!!

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  3

  Service
  1.5
  Dekking
  1
  • MMenzis

   Goedemiddag i Bureynejad,
   Wat vervelend dat uw vakantie op deze wijze is verlopen! Hoe een vakantie veranderd in een ziekenhuisopname. Ik begrijp dat er geen vergoeding is gegeven voor de ontvangen zorg. Als u wilt kijk ik graag uw dossier na. Gegevens zijn welkom per e-mail. Het mailadres is social@menzis.nl.
   Met vriendelijke groet,
   Jeannette Nijdam
   Menzis

 • Pp.van de Kamp

  Zeer ontevreden.Ondanks het feit dat ik heel goed aanvullend ben verzekerd voor fysiotherapie krijg ik die volgend jaar niet vergoed.Door een ongeval chronisch fysio nodig,1e 20 behandelingen worden niet vergoed,dit is heel raar kan toch uit de aanvullende verzekering?nu moet ik noodgedwongen gaan stoppen met de fysio die ik hard nodig heb en er gewoon voor verzekerd ben.Ik heb niet het geld om de 1e 20 behandelingen zelf te betalen en ben er bovendien gewoon voor verzekerd.Dus erg krom dat dit niet gewoon vergoed wordt!

  Premie
  4.5

  Zorgkeuze
  3.5

  Service
  3
  Dekking
  1.5
  • MMenzis

   Goedemorgen p. van de Kamp,
   Graag reageer ik hier op uw bericht over de vergoeding van fysiotherapie.
   Fysiotherapie op chronische indicatie wordt vanaf de 21 ste behandeling vergoed vanuit de Basisverzekering. (conform polisvoorwaarden) Reguliere fysiotherapie valt te verzekeren in de aanvullende verzekeringen. Voor 2015 geldt 9, 18 of 40 behandelingen. U heeft geen vergoeding gekregen afgelopen jaar begrijp ik terwijl u hier wel voor verzekerd bent? Graag kijk ik dan uw gegevens na. U mag deze mailen.
   Met vriendelijke groet,
   Jeannette Nijdam
   Menzis

 • JJ.H.Hovestad

  Ik ben het geheel met de reactie van L.j.Freijters eens, ga ook eens kijken wat een andere zorg verzekeraar mijn te bieden heeft
  Dit kan bij div verzekeraars ook collectief

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  5

  Service
  5
  Dekking
  5
 • AAnne-Marie Engelshove

  Ik ben ook heel tevreden over Menzis. De premie is wel een flink bedrag, daar krijg ik dan voldoende voor terug. Ik heb eigenlijk in al die jaren bij Menzis nooit problemen ondervonden. Alles wordt voor mij voldoende vergoed. Ik vraag me wel af wat er gebeurt als ik meer dan 750 kosten voor mijn gebit bij de tandarts zou moeten maken. Tandverzorgd 3 wordt tot maximaal 750 euro per kalenderjaar in 2015 vergoed, begrijp ik uit de nieuwe polis.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  9.5
  • MMenzis

   Hallo mevrouw Engelshove,
   Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze verzekering! Bij TandVerzorgd 750 is het inderdaad zo dat u maximaal € 750 per kalenderjaar vergoed krijgt. Maakt u kosten boven dit bedrag dan komt dit voor eigen rekening.
   Met vriendelijke groet,
   Jeannette Nijdam
   Menzis

 • LL.j Freijters

  kreeg vandaag de nieuwe polis van menzis en schrok, ik ben FNV zorg en tand verzekerd maar die gaat volgend jaar van 44.70 naar 65.55 dus ruim 50%duurder.
  Ik stap zeker over naar een andere verzekering .

  • MMenzis

   Beste L.J. Freijters, wij kunnen ons voorstellen dat u geschrokken bent. Wij kijken graag met u mee of uw verzekering anders/goedkoper kan. Als u dat wilt, is een mailtje met uw telefoonnummer en verzekerdennummer naar social[at]menzis.nl meer dan welkom. Wij bellen u graag. ^AvdV

 • AA v Tongeren

  Ik ben nu 2 jaar bij Menzis verzekerd, daarvoor jarenlang bij Achmea ZK….omdat ZK 2 jaar geleden ging snoeien in de fysiotherapie en ik (ondanks een 3 sterren aanvullende verzekering) nog maar iets van 27 behandelingen vergoed kreeg, ben ik dus naar Menzis over gestapt, ben ook lid van de FNV waardoor je extra korting krijgt.

  Maar nu kreeg ik net van Menzis de polis binnen voor 2015 en zie dat ik ipv 100% vergoeding nu nog maar 40 behandelingen vergoed krijg…ik mis dus in 2015 ongeveer 60 behandelingen (2x p/wk fysiotherapie) omdat ik aan reuma lijd en die behandelingen gewoon nodig heb.

 • FFc Leenders

  Ik ben nu ruim 10 jaar verzekerd bij deze maatschappij, en ben in het begin heel tevreden geweest. Toch vind ik dat alles steeds maar duurder is geworden en de kwaliteit van de tandartsen in het specifiek. Daar kan mijn zorgverzekeraar niets aan helpen, maar daardoor gaan mensen minder gebruik maken van de tandartsen en dus minder ondersteuning zoeken. Bij menzis was ik dus in het begin erg blij, maar door de hogere kosten van oa mondhygiensten en dus tandartsen, ben ik steeds minder blij gaan worden. Hopelijk wordt dit in de toekomst alleen maar beter ipv slechter. Kwa service is menzis een goed bedrijf ten opzichte van hun makkelijk bereikbare klantenservice en de optie ‘mijn menzis’ geeft een snel en gedetailleerd overzicht van de des betreffende polis en alles wat hieronder valt oa declaratieoverzicht. Wat ook een heel gemakkelijke optie is, want dit is met digid te bereiken. Dus echt veilig.

  Verder heb ik in de afgelopen 10 jaar natuurlijk ook verder gekeken naar andere zorgverzekeraars. Wat duidelijk bleek uit de vergelijkingssites, was dat menzis een duidelijk pakket aanbied en dat de zorg vaak gedetailleerder en in een helder overzicht aan de consument word aangeboden.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  9.5
  Dekking
  7
 • Rroberto

  wel te vreden

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
  • MMenzis

   Bedankt voor de prachtige cijfers, roberto! ^AvdV

 • VVLM/Carla

  De premie is redelijk van prijs.Goedkoper is niet altijd beter.De service is heel erg goed en ze zijn heel klantvriendelijk.Ze helpen ook bij de juiste keuze voor een ziekenhuis en dat is heel fijn zeker als je hart patient bent en heel bang voor de behandelingen bent zoals ik.Mijn complimenten.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  10
  • MMenzis

   Hallo VLM/Carla, bedankt voor je positieve recensie. ^AvdV

 • CCatharina Peerdeman

  Leuke extraatjes, punten verdienen en gratis producten, aardige zorgverzekeraar al met al!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  5

  Service
  9.5
  Dekking
  3.5
 • Cc.s hilhorst

  Menzis, voor ieder mens de beste zorg

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • AA. Koedam-Koetsier

  Prima service. Duidelijke site waar je alles kunt vinden. De maandlasten zijn best pittig maar dat is op het ogenblik bij iedere zorgverzekering. En als het minder is heb je een hoger eigen risico. Wij zitten al heel wat jaren bij menzis en vinden het niet waard om naar een andere zorgaanbieder over te stappen.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • Nn,zegel

  menis is een goede zorgverzekering als je vragen heb of je kan een maand niet betalen zoeken ze altijd een oplossing voor je,
  ga zo door menzis een pluim .nelly

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  7.5
 • BB.stiemstra

  Mijn zorgverzekering is top in verglijking met de premie goede service sneel teruggacve van declaraties. Uitgebreide keuze in pakketten alleen jammer dat ze nu per 2015 ineens de tandartsverzekering gaan veranderen dat is echt minder!

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  6.5

  Service
  7.5
  Dekking
  8
 • WW van Duuren

  Heeft nog nooit geen moeilijk heden gehad.Ik had geen onderkaak meer.Tandarts vroeg een klik gebit aan,Gelijk goed gekeurd.Gebruik medicijnen voor hele zware Narcolepsie.Was proef persoon geen bezwaar.Krijg alles vergoed.En dat kost heel veel.Heeft dit jaar 2hart infarkten gehad.5soorten medicijnen geen probleem.Dus iedere 3maanden voor enkele duizenden euro aan medicijnen worden allemaal vergoed.Dus vind ik Menzis een grandioze Verzekering.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • PPeter Ammerlaan

  Op en Top een zeer goede en betrouwbare verzekering.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9
  Dekking
  9
 • PPeter Ammerlaan

  Ik ben via de FNV Menzis verzekerd,er is geen betere aanvullende verzekering dan deze verzekering.100% fhisio,en verder nog heel aantrekkelijke vergoedingen.
  Ik ga hier nooit meer weg.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9
  Dekking
  9.5
 • GG.J. Stegeman

  IK geef deze waardering omdat ik al heel veel jaren verzekerd ben bij Menzis.
  Elk jaar kijk ik weer opnieuw wat de concurrentie te bieden heeft, doch kom er dan telkens weer achter dat ik GOED zit bij Menzis en dus niet moet veranderen.
  Bovendien is Menzis helder en transparant, met eveneens een snelle en transparante schadeafwikkeling.
  Via de site “Mijn Menzis” kun je alle persoonlijke informatie inzien en volgen en kun je tevens je eigen gegevens, waar nodig, aanpassen. Ook kunt je heel makkelijk alle gewenst informatie omtrent polisdekking en polisvoorwaarden terugvinden. Ik zou zeggen: “Menzis ga zo door. De Menzis zoals de Menz is.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • HHans Pankow

  De administratie is overzichtelijk er wordt gereageerd op mijn vragen.. De betaling zou wat vlotter kunnen. Sommige zaken gaan automatisch en dat is vaak handig.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  6.5

  Service
  8
  Dekking
  4
 • GG.Wiegman

  Toen ik een prothese kreeg heb ik de tandverzekering opgezegd een gebit zit in het basis pakket maar de dame van het Call Center had mij niet uitgelegd dat ik dat bij Menzis moest melden dus moest ik 2x zelf de tandarts betalen ………….. Foutje van Menzis dus vind ik maar kon gewoon dokken

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7.5
  Dekking
  5.5
 • Mmaher

  ik vind dat menzis een van de beste zorgverzekeraars is en wat de premie betreft de zorgverzekeraars kunnen niks aan doen want de premie wordt door de overheid bepaald.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • NNelleke

  Makkelijk online declaraties indienen. Nooit problemen gehad met declareren. Voldoende dekking, redelijke premie.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  9

  Service
  7.5
  Dekking
  10
 • Aalberta

  heel veel behandelingen konden eenvoudig door de behandelde artsen worden.
  aangevraagd en uitgevoerd. O.a voor borstkanker en heupslijtage . Ook meedenken door verzekeraar voor eventuele behandeling in andere en grensoverschrijdende ziekenhuizen is geen probleem.

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8
  Dekking
  9
 • Bbodyl oosterholt

  Ik ben erg tevreden over mijn zorgverzekering. Online wordt duidelijk inzicht gegeven over de declaraties die zijn gedaan, er is altijd snel iemand die je telefonisch te woord kan staan, ik heb de premie erg laag geschroefd omdat ik weinig gebruik maak van zorg (gelukkig)

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  8.5
  Dekking
  10

Kan het goedkoper?