1.320 beoordelingen


0900 - 84 90


Kan het goedkoper?

VGZ

Premie
6,7

Service
7,3

Zorgkeuze
7,5

Vergoeding
7,3

Direct naar

Over VGZ

VGZ hoort samen met Achmea, CZ en Menzis tot de vier grootste zorgverzekeraars van Nederland. De zorgverzekeraar heeft meerdere zorglabels onder zich die zich ieder op hun eigen manier proberen te onderscheiden. Zo is er het label Bewuzt voor jongeren en mensen die relatief weinig zorg hebben, maar ook de zorgverzekeraar UMC die zich met collectieve kortingen richt op mensen die werken in een academisch ziekenhuis.

Uiteraard heeft VGZ zelf ook een breed scala aan basis- en aanvullende zorgverzekeringen tegen een scherpe zorgpremie. De basisverzekering komt in drie varianten: natura selectief, natura en restitutie en is vervolgens uit te breiden met een groot aantal aanvullende- en tandartsverzekeringen die zijn afgestemd op jouw leeftijd en zorgbehoefte. Naast een goede dekking biedt VGZ ook gratis zorgadvies aan en probeert VGZ te bemiddelen wanneer je op een wachtlijst geplaatst wordt voor behandeling bij een specialist.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Mix
2020€ 127,70€ 119,95--
2019€ 126,95€ 120,95-
2018€ 122,20€ 116,20-
2017€ 118,95€ 112,95€ 104,95-
2016€ 113,95€ 107,95€ 99,95-
2015€ 113,95€ 107,95€ 95,95-
2014€ 99,95€ 95,95€ 91,95-
2013€ 111,95€ 107,95-
2012€ 112,25€ 108,25-
2011€ 109,75€ 105,75-

Wat vind je van VGZ?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend

1.320 reviews over VGZ

 • DDavid Houwer

  Erg blij met de verzekering en zeker ook de diensten. Declareren gaat erg gemakkelijk via de website en gedeclareerde bedragen staan meestal binnen een week op de rekeningen. Gelukkig zijn wij via deze verzekeraar niet gebonden aan gecontracteerde zorgverleners en kunnen we overal terecht. Wij zitten nu 3 jaar bij deze verzekeraar en ik zit er ook zeker volgend jaar weer bij. Ze hebben dan misschien niet de laagste premie, maar dit maken ze zeker goed met de heldere manier van communicate en randservice die ze bieden.

  Premie
  7
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • Ttara naipal

  Ik vind dat de verzekeraar goed zijn best doet mij te helpen. Ik heb goede ervaringen gehad en nog nooit het gevoel gehad dat ik eigenlijk bedrogen wordt door mijn zorgverzekeraar.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • IIlse prins

  Een prima zorgverzekering zonder problemen. Wanneer ik iets declareer, staat het altijd weer snel op mijn eigen rekening. Ik maak niet veel gebruik van mijn zorgverzekering, omdat ik bijna nooit wat heb. Anticonceptie moet ik wel zelf betalen, dit vind ik opzich wel een minpunt. Wanneer ik geen anticonceptie gebruik, krijg ik last van andere klachten waardoor ik weer andere geneesmiddelen zou moeten gebruiken, die dan vervolgens wel vergoed worden door de zorgverzekering. Ook gebruik ik de anticonceptie als voorbehoedsmiddel, mocht ik toch zwanger raken, word dit ook allemaal wel weer vergoed. Hier zit ik niet op te wachten dus vandaar ook de pil. Een beetje dubbel dus. Maargoed, dan denk ik het is goed voor mijn lichamelijke toestand, dus dan betaal ik het zelf maar zonder te zeuren.

  Premie
  7.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  8

 • JJ. Kees

  VGZ is opzich een goede verzekering -zeker qua prijs/kwaliteit verhouding-voor Nederlandse zorg. Echter Belgische medicijnen worden niet vergoed! In de grensstreek kan dat wel eens een probleem opleveren. Er moet dan een machtiging worden aangevraagd en de voorschrijvende arts dient uitgebreid te motiveren waarom dat medicijn geschikt is. Uiteindelijk beslist dan VGZ en die doet dat in haar eigen voordeel.

  Premie
  5
  Service
  6
  Zorgkeuze
  4
  Dekking
  3.5

 • Eels

  redelijk

  Premie
  6
  Service
  7
  Zorgkeuze
  6.5
  Dekking
  6

 • LLinda

  Ik ben een student met een beetje gezondheidspech, meerdere operaties onder gaan en leef al structureel vanaf kinds aan met migraine. Natuurlijk slik ik hiervoor veel medicijnen en moet ik geregeld naar het ziekenhuis. Al deze behandelingen zijn erg duur, gelukkig kan ik via VGZ studeren, leuke dingen doen en gezond blijven. Want als ik dit allemaal zelf zou moeten betalen en uitzoeken dan was het niet mogelijk voor mij om te studeren. Als ik iets niet zeker weet over de dekking bel ik ze even op en ze staan me altijd vriendelijk te woord. Top service!

  Premie
  9.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  6.5
  Dekking
  5.5

 • BBritt

  Dit jaar heb ik helaas veel zorg nodig gehad. Hierdoor ben ik regelmatig in contact geweest met mijn zorgverzekeraar. Iedere keer hadden de medewerkers een duidelijk antwoord, en waren in alle gevallen bereid om te helpen met een oplossing of alleen al te luisteren naar je problemen. De premie is goed, niet te hoog. Ook is de manier van afschrijven van het eigen risico super. Je krijgt ruim van te voren een brief met daarin alle informatie en een datum dat het word afgeschreven. Dus is er ook genoeg tijd voor als er iets niet klopt. Met mijn vgz hou je alles goed in de gate en kan je zelfs zien hoeveel de totale zorg die jij hebt gekost is. Hier word je jezelf dan heel bewust van. Zeker een blijvertje!

  Premie
  9.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • AARNO VROMANS

  Heb helemaal geen problemen met vgz.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • AARNO VROMANS

  Heb helemaal geen problemen met vgz

  Premie
  9.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • Ddijkslag

  sinds wij bij VGZ onze ziektekostenverzekering hebben zijn we er erg tevreden over, alles is goed verzekerd, en ook sparen we iedere maand nog, een leke bijkomstigheid, vgz is goed voor iedereen!!

  Premie
  5.5
  Service
  9
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • RRomy

  Ik vind zorgwijzer een hele fijne site omdat het je goed inlicht over de zorg die bij jou persoonlijk past. Zo weet je ook snel of je teveel geld betaald voor de zorg die jij nodig hebt of niet! VGZ vind ik een erg fijne zorgverzekeraar, hij is niet de goedkoopste, maar in mijn opzicht wel de beste. Een aanvullende verzekering is wel aan te raden, er komen toch vaak onverwachtse kosten in beeld voor bijvoorbeeld de tandarts, of als je word doorverwezen door je huisarts. De site zelf verder is erg uitgebreid en nauwkeurig, lekker simpel en snel een keuze gemaakt! Top!!

  Premie
  9
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  10

 • BBas Lankreijer

  Sinds enkele jaren ben ik via mijn werkgever collectief verzekerd bij VGZ. Voor de meeat uitgebreide pakketten betaal ik een goeie prima. De zorg die ik tot nu toe nodig heb gehad is altijd prima dekkend geweest.
  Ook bij vragen via bellen heel goed geholpen.
  De site werkt zeer prettig en is overzichtelijk.

  Premie
  8.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • RRoel Geelen

  De verzekeraar heeft erg veel keuze. Ik zit bij IAK-VGZ. toen ik 18 werd, nam ik de polis van mijn ouders automatisch over. Alleen de aanvullende Tandartsverzekering moest nog worden toegevoegd. Dit was echter zo gedaan. De polis dekt veel, voor een niet te hoge prijs! Ik ben hierover erg tevreden!

  Premie
  5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  8.5
  Dekking
  9.5

 • II. Reinders

  Bij VGZ klantenservice sta je niet lang in de wacht en word je goed en vooral ook eerlijk geholpen. Een flinke rekening van een ziekenhuisonderzoek kreeg ik helaas pas 8 maanden na dato, dat valt even tegen, maar ligt waarschijnlijk niet bij VGZ, maar bij het ziekenhuis.. Declaraties kunnen gewoon digitaal ingediend worden en na redelijk snelle behandeling hiervan krijg je op korte termijn een melding per mail dat er een nieuw overzicht van de vergoedingen op mijnvgz.nl staat. Daar is verder duidelijk te zien welke declaraties je hebt ingediend en wat wel en niet vergoed is. Overigens niet altijd even actueel, het duurt soms wel even voordat alles in het overzicht staat. Toch wel handig om te zien hoeveel behandelingen nog vergoed zullen worden. Sinds dit jaar is er een maximale vergoeding per dag voor o.a. alternatieve zorg en dat valt toch wel tegen. Een percentage van bijv. 80% per behandeling of een hoger bedrag dan de EUR 45 zou beter zijn omdat je dan benodigde behandelingen niet te lang uitstelt om financiele redenen. Heb destijds VGZ gekozen voor de combinatie premie en pakket vergoedingen en dat pakt tot nu toe goed uit, zeker ten opzichte van andere verzekeraars. Was eerst via United Consumers bij VGZ verzekerd, maar de korting kreeg je niet direct, dus het volgende jaar rechtstreeks met VGZ contact opgenomen en meteen met de korting bij VGZ zelf contract afgesloten. Sinds dit jaar is ook mijn echtgenoot van Zilveren Kruis overgestapt naar VGZ vanwege de betere voorwaarden in combinatie met de premie. Ik zoek altijd vrij grondig uit wat voor ons de beste verzekeraar is en ik kom al 3 jaar op VGZ uit… Kortom, ook al blijven er altijd verbeterpunten, wij zijn tevreden met VGZ!

  Premie
  7
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  6

 • Jjany Koppenaal

  Het is een prima zorgverzekering en de verhouding tussen premie en service is echt perfect!

  Premie
  7.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  10

 • Jjany Koppenaal

  Het is een prima optie om je zorgverzekering af te sluiten, aangezien de verhouding tussen premie en zorgkeuze zeer relevant is. Ook is de service goed, aanvullend had het wat beter gekund.

  Kortom, prima!

  Premie
  5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  5

 • RRaïn Tanha

  Ik loop al meerdere jaren mee in de VGZ wagen,moet zeggen dat ik géén directe problemen heb ondervonden,totdat ik laatst plots een tandartsrekening in mijn brievenbus vond,welke ik moest betalen,??contact gezocht,en uiteindelijk na een minder prettig contact,te horen gekregen dat ik maar een klachtenbrief moest schrijven,hetgeen ik me echter bespaard heb,aangezien ik daar verder geen behoefte aan heb,excuses,kunnen dit niet nagaan,had nog navraag gedaan voor de opname van het gesprek e.d.
  Nu aan het zoeken naar een andere verzekering,allemaal met kleine puntjes hier en daar,overigens kwam het goed uit dat ik geen tandarts verzekering had afgesloten gekregen,nee de polis had ik dus niet helemaal goed bekeken,had Best gekozen,als aanvulling,goed beter best,wat wil je nog meer??en tanden zijn goed,maar een volledig risico nemen is spelen met vuur,een glijpartij met de fiets zoals mijn vriendin 2 jaar geleden en je zit in de hoek waar de klappen vallen,of tegen die geparkeerde container,of onder een vliegtuig terecht komen,of aangereden op de zebra door een onverzekerde automobilist(ik hoorde U denken de autoverzekering betaald),enfin,FBTO aan en uit half jaar wachten,budget ,selectief aanvullend best,top fit en noem maar op,bewust leven doe ik al jaren ondanks mijn slechtere hart en longen en aanvullende Fybroennoggetmieallergie,bewust,altijd hoog niveau sport en dan plots,in een rolstoeltje tussen de bejaarden,dwarslezie,da’s zoiets als nooit meer verder gewoon kunnen leven,terug knokken en weer voor vol aangezien worden in deze maatschappij,die steeds grimmiger wordt,betaal geheel onbewust met een vals tientje,krijg een meningsverschil,slaat die kaasboer me een tand uit mijn muil en een oog-kast aan diggelen,gelukkig was ik best verzekerd,maar ohoh géén tandartsverzekering aanvullend…..tja toch nog maar eens goed nadenken wat het komende jaar gaat worden….groetjes .

  Premie
  5
  Service
  5
  Zorgkeuze
  5
  Dekking
  5

 • CCaroline

  Ik zit sinds twee jaar bij VGZ met een aanvullende verzekering voor de tandarts. De premie is niet bijzonder, gewoon een gemiddelde prijs. Maar VGZ is wel heel duidelijk qua correspondentie. Ik heb er nooit gedoe mee gehad. Ook word je heel duidelijk en gericht geholpen bij vragen. Hiernaast is de VGZ bij veel instellingen aangesloten zodat je zorg op maat kan krijgen.

  Premie
  5.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  7

 • CChristel

  Tevreden over VGZ. Goed kunnen kiezen voor een aanvullend pakket wat bij mij past + losse tandartsverzekering. Premie kan altijd lager natuurlijk, maar ik betaal minder dan vorig jaar voor vrijwel hetzelfde pakket. Ook via de klantenservice goed en netjes geholpen bij een vraag. Tot nu toe geen reden kunnen vinden om volgend jaar voor een andere zorgverzekering te kiezen, dus ga zo door VGZ!

  Premie
  6.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • PPieter Hoen

  Het eerste waar mensen naar kijken is de prijs en wat voor zorg er allemaal bijzit we zijn toch Nederlanders die willen veel voor minder en als je dat allemaal naast elkaar neerzet kom je VGZ
  We zijn een jong gezin met twee kinderen dan ga je uitzoeken wat voor zorgverzekeraar het beste bij je past na flink wat uurtjes op internet gesurft kwamen we VGZ met een goede aanbieding en dan blijkt dat de service en de rekening overzichtelijk is zeer goed is.

  Premie
  8
  Service
  8
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  7.5

 • MM. van Esveld

  Meedenkende zorgverzekering. Online is handig. Via mijnVGZ kan je declaraties indienen die meestal dezelfde week zijn uitbetaald. Al jaren een tevreden klant.

  Premie
  7.5
  Service
  9
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  9

 • Mmanon

  Als ik problemen heb en niet weet hoe ik dit op moet lossen bel IJ het VGZ op. Zij kunnen mij DAB goed helpen met mijn vraag! Dit vind ik daarom ook een super service.

  Premie
  8
  Service
  10
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  8.5

 • GGustaaf van den Bovenkamp

  Bij de keuze van een zorgverzekeraar is het zeker niet alleen de premie die bepalend moet zijn. De door VGZ verstrekte informatie is (zelfs voor mij) duidelijk. Geen “konijnen uit hoge hoeden” maar reeel en volgens afspraak.

  Premie
  5
  Service
  5.5
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  5.5

 • Ssamantha van dijk

  al jaren verzekerd bij deze zorgverzekeraar voorheen trias makkelijk declareren zelf niets vooruitbetalen ruime dekking directe acceptatie kiezen voor 10% korting of een mooi cadeau vorig jaar gekozen voor de samsung tablet en dit jaar krijgen we in maart de x box leuk voor de kinderen prima verzekeraar nooit problemen mee gehad

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9.5

 • Mmerijn

  hallo,
  ik heb nog nooit een samsung bestuurd dus ik wil graag deze telefoon winnen met hoop dat het lukt ik hoop dat julie dit bericht lezen zodat ik een s4 kan winnen.
  over vgz vind ik heel behulp zaam en een goede verzekeraar.
  ik wil mijn complumenten geven over het bedrijf.

  gr merijn

  Premie
  8.5
  Service
  7
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  7

 • Mmerijn

  hallo,
  ik heb nog nooit een samsung bestuurd dus ik wil graag deze telefoon winnen met hoop dat het lukt ik hoop dat julie dit bericht lezen zodat ik een s4 kan winnen.

  gr merijn

  Premie
  8.5
  Service
  7
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  7

 • MMonique

  Hallo,

  Ik ben al jaren een zeer tevreden slechtziende klant. Wat ik graag zou zien is dat de lasering voor de ogen vergoed zou worden. Ik ben 27 jaar en hoop dus nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de vergoeding voor de lenzen. Echter is het voor mij prettiger en voor jullie uiteindelijk goedkoper om deze behandeling te vergoeden. Zelf kan ik deze helaas niet ophoesten.

  Ik hoop dat hiernaar gekeken zal worden. Ik ben vast niet de enige slechtziende tevreden klant die dit zeer op prijs zou stellen!

  Mvg,

  Monique

  Premie
  5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  7.5

 • Mmarieke

  Gewoon een zeer goede verzekeraar!

  Premie
  10
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • TT.A.SCHAPER

  Prijs kwaliteit is goed.
  Premie kan via allerlei collectieven aangepast worden. Veel keus dus.
  Service is naar mijn ervaring goed, alleen bij een eerste keer ziekenhuiszorg is de informatie nog te summier.
  Zorgkeuze is ruim voldoende.
  Aanvullende pakketten zouden nog meer uitgesplitst mogen worden.

  Premie
  7.5
  Service
  5.5
  Zorgkeuze
  5.5
  Dekking
  7

 • FF. de Jong

  Prima zorgverzekeraar heb eigenlijk geen klachten. Ben dit jaar overgestapt naar VGZ en heb daar beslist geen spijt van. Ik word altijd netjes te woord gestaan als ik opbel voor informatie. Ook als je de rekeningen opstuurt, heb je meestal binnen een week de restitutie op je bankrekening staan. Dus in 1 woord VGZ is geweldig!

  Premie
  7.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  9.5

 • Hhulscher schouten

  VGZ is een prima zorgverzekeraar. Ben dit jaar voor het eerst klant en tot nog toe geen negatieve ervaringen gehad. De facturen die ik op stuur worden binnen een week verwerkt en betaald. Als ik telefonisch contact met de zorgverzekeraar heb
  zijn zr altijd heel aardig en behulpzaam.

  Premie
  7
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • Eec van looij

  VGZ is een uitstekende zorgverzekeraar, online facturen indienen is zo gemakkelijk. VGZ heeft een makkelijke website waar alles overzichtelijk is voor eventuele vragen. na jaren bij een andere verzekeraar te zijn verzekerd is dit echt een verademing. Voorlopig blijf ik bij deze klantvriendelijke en prijsvriendelijke zorgverzekeraar! Een aanrader dus

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  7

 • Lluit

  kon geen betere zorgverzekeraar vinden als vgz kom er in gelijk auto ongeval gehad en alles door vgz weer op zijn plek gekomen ik lag goed in diggelen bij deze proficiat m.v g Luit van der Veen

  Premie
  9
  Service
  9
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • Ssjon kleintjens

  ik ben al sinds mensen heugnis bij VGZ . Uitstapjes tussendoor naar een iets goedkopere zorgverzekeraar waren treleurstellend. nee, voor mij is en blijft het VGZ. Zeer vriendelijk en accuraat. Snelle uitbetaling voor zover van toepassing. En nu bovendien ook nog online declareren, echt super.

  Premie
  7.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • RR.Brouwer

  Basis verzekering een bedrag voor iedereen zo rond de 50 euro.Anvullende pakketten naar ratio.

  Premie
  8
  Service
  6.5
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  9.5

 • EE Jansen

  Premieprijzen zijn voor mij als student uitstekend, ik ben verzekerd via een van mijn ouders, en die is verzekerd via zijn werk. Als ik zelf een (jongeren)verzekering had moeten afsluiten had ik dit alleen niet bij VGZ gedaan, dat is me te duur.

  Wat ik echt een groot nadeel vind, is dat je geen gebruik kan maken van ‘mijn VGZ’ als je via iemand anders verzekerd bent. Heel storend!

  Echt ervaring met VGZ heb ik verder niet, ben namelijk nog niet zo lang 18.

  Premie
  8.5
  Service
  5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

  • PP. Joon

   Heb je wel eens bij de studentenverzekering National Academic in Heerlen geïnformeerd?
   Mijn 2 dochters zijn daar al jaren verzekerd en zijn heel blij met de daar, voor studenten, geldende prijs/kwaliteit-verhouding.

 • RRoel de Haan

  bij elke vraag nemen ze de tijd voor je en krijg je antwoorden waar je niet op hoef te wachten.
  is er een verandering krijg je gelijk bericht via mail of brief
  goede prijs kwaliteit verhouding

  Premie
  5.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  8

 • MMarlies Jacobs

  Ik ben tevreden over de zorgverzekering. VGZ heeft alles in balans. Je bepaalt zelf wat je nodig hebt en betaald hiervoor. Voldoende vergoedingen voor diverse behandelingen. Wil je meer of naar een andere behandelaar of ziekenhuis dan kan dit. Als er premie verlagingen zijn krijg je automatisch bericht. ben altijd verzekerd geweest bij VGZ en zal dit ook blijven.

  Premie
  5.5
  Service
  5.5
  Zorgkeuze
  5
  Dekking
  5.5

 • MM.Richt

  In het algemeen een goede verzekeraar met wat kanttekeningen.
  Rekeningen opsturen zonder uitleg vind ik niet kunnen.
  Het is jammer dat je zelf overal achterna moet om het uit te vogelen.
  Dan vraag ik me af waarom er zoveel premie betaald moet worden terwijl er voor alles wat ik aan zorg nodig heb in een jaar alles bijbetaald dient te worden.
  Als je al voor een onderzoek naar een moedervlek 350 euro kwijt ben vraag ik me echt af waarom ik elke maand premie betaal.
  Ik stoor me meer aan het zorgsysteem in het algemeen dan aan mijn verzekeraar overigens.

  Premie
  5.5
  Service
  5
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • Jj.kleintjens

  Vanaf kind was is verzekerfd bij het AZM in Limburg. toen VGZ het overnam v reesde iedereen voor een achteruitgang. Het tegendeel bleek war. Twee keer heb ik een uitstapje gemaakt naar een goedkopere en even goede (dacht ik) maatschappij. Beide keren was teleurstellend. dan maar 5 euro per maand duurder en vo;ledige tevredenheid. Door mijn diabetis heb ik steeds weer anfere klachten; het VGZ was wn ias er steeds voor mij. Het mag best eens hardop gezegd worden.

  Premie
  8
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • DDorien van der Poel

  Al jaren bij VGZ verzekerd van zorg. Bij een vraag via telefoon of e-mail ontvang ik altijd een helder en duidelijk antwoord. In de tijd dat ik hier verzekerd ben heb ik twee kinderen gekregen en het direct na de geboorte laten inschrijven. Ook dan waren ze erg hartelijk en werd e.e.a. snel geregeld. Ik vind VGZ dus top!

  Premie
  7.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  7.5

 • MMyriam

  Nu de gratis ‘punt extra’ wegvalt ben ik duurder uit of ik moet verplicht 19,95 betalen om weer goedkoper uit te zijn terwijl ik niets binnen het aanbod van punt extra kan gebruiken.

  Premie
  5.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  8

 • MM.v/d Meulen

  Ik ben tevreden over VGZ omdat ze een goede verzekering zijn die mij goed helpen en omdat ik beperkt ben met lopen vanwege een evenwicht probleem en neuropatie. krijg ik bij VGZ wel zittend ziekenvervoer en bij een heleboel andere verzekeringen niet. En dat is voor mij erg belangrijk want ik moet geregeld naar de VU

  Premie
  7.5
  Service
  8
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  7.5

 • JJ. Melissant

  Geef de mensen meer keuze, niet alle genoemde onderdelen zijn voor iedereen van toepassing. En naar gelang verzekerde delen meer of minder premie betalen.

  Premie
  8
  Service
  9
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  9

 • Cc.reniers@hetnet.nl

  Alles wordt keurig en netjes afgehandelt,nooit problemen in die 25 jaar dat ik bij VGZ ben

  Premie
  9.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • KKarin

  website is voor verbetering vatbaar. Het lukt me niet een factuur te declareren die meer dan 1 pagina bevat.
  alleen van de hoofdverzekerde zijn de gedeclareerde zaken te zien en het eigen risico. Slaat nergens op.

  Premie
  6.5
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • Lluuk walter

  Beoordeling: Goed.
  Is duidelijk wat ze wel niet vergoeden en is makkelijk teug te vinden op de website. een goede en snelle afhandeling is ook een groot pluspunt van deze zorg verzekering.

  Premie
  7
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  9.5

 • RRico

  Op zich een goede verzekeraar maar niet meer als dat. Heeft goede dingen en minder goede dingen. Premie is redelijk normaal tov andere maatschappijen.
  Service is goed maar de bereikbaarheid kan beter lang worstelen door een telefoon menu. Zorgkeuze is voldoende even als de aanvullende verzekering diverse mogelijkheden voor diverse levensfases. Wat ik mis, maar dat is niet alleen bij VGZ) is dat ik een verzekering alleen voor mannen zou willen. Al het gedoe rond om kinderen krijgen etc, is voor mij niet van toepassing maar ik moet er schijnbaar wel voor betalen. (man van 56 met 2 volwassen kinderen).
  Ben trouwens verzekerd bij VGZ Turien via de vakbond/ werkgever.

  Premie
  5.5
  Service
  6.5
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  5.5

 • IInge

  Ik vind de VGZ een prima zorgverzekeraar. Als ik iets niet snap over een nota of ergens hulp bij nodig heb dan zijn ze altijd erg vriendelijk en ik word snel geholpen. Ik zou voorlopig ook niet veranderen van zorgverzekeraar.

  Premie
  5.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  3.5

 • AAfd Mank

  Ik ben zeer tevreden over mijn zorgvertzekeraar

  Premie
  7
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7.5