1.545 beoordelingen


0900 - 84 90


Kan het goedkoper?

VGZ

Premie
6,9

Service
7,5

Zorgkeuze
7,6

Vergoeding
7,4

Direct naar

Over VGZ

VGZ hoort samen met Achmea, CZ en Menzis tot de vier grootste zorgverzekeraars van Nederland. De zorgverzekeraar heeft meerdere zorglabels onder zich die zich ieder op hun eigen manier proberen te onderscheiden. Zo is er het label Bewuzt voor jongeren en mensen die relatief weinig zorg hebben, maar ook de zorgverzekeraar UMC die zich met collectieve kortingen richt op mensen die werken in een academisch ziekenhuis.

Uiteraard heeft VGZ zelf ook een breed scala aan basis- en aanvullende zorgverzekeringen tegen een scherpe zorgpremie. De basisverzekering komt in drie varianten: natura selectief, natura en restitutie en is vervolgens uit te breiden met een groot aantal aanvullende- en tandartsverzekeringen die zijn afgestemd op jouw leeftijd en zorgbehoefte. Naast een goede dekking biedt VGZ ook gratis zorgadvies aan en probeert VGZ te bemiddelen wanneer je op een wachtlijst geplaatst wordt voor behandeling bij een specialist.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Mix
2021€ 132,20€ 124,45€ 120,90-
2020€ 127,70€ 119,95€ 120,90-
2019€ 126,95€ 120,95-
2018€ 122,20€ 116,20-
2017€ 118,95€ 112,95€ 104,95-
2016€ 113,95€ 107,95€ 99,95-
2015€ 113,95€ 107,95€ 95,95-
2014€ 99,95€ 95,95€ 91,95-
2013€ 111,95€ 107,95-
2012€ 112,25€ 108,25-
2011€ 109,75€ 105,75-

Wat vind je van VGZ?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend

1.545 reviews over VGZ

 • Mmerijn

  hallo,
  ik heb nog nooit een samsung bestuurd dus ik wil graag deze telefoon winnen met hoop dat het lukt ik hoop dat julie dit bericht lezen zodat ik een s4 kan winnen.

  gr merijn

  Premie
  8.5
  Service
  7
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  7

 • MMonique

  Hallo,

  Ik ben al jaren een zeer tevreden slechtziende klant. Wat ik graag zou zien is dat de lasering voor de ogen vergoed zou worden. Ik ben 27 jaar en hoop dus nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de vergoeding voor de lenzen. Echter is het voor mij prettiger en voor jullie uiteindelijk goedkoper om deze behandeling te vergoeden. Zelf kan ik deze helaas niet ophoesten.

  Ik hoop dat hiernaar gekeken zal worden. Ik ben vast niet de enige slechtziende tevreden klant die dit zeer op prijs zou stellen!

  Mvg,

  Monique

  Premie
  5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  7.5

 • Mmarieke

  Gewoon een zeer goede verzekeraar!

  Premie
  10
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • TT.A.SCHAPER

  Prijs kwaliteit is goed.
  Premie kan via allerlei collectieven aangepast worden. Veel keus dus.
  Service is naar mijn ervaring goed, alleen bij een eerste keer ziekenhuiszorg is de informatie nog te summier.
  Zorgkeuze is ruim voldoende.
  Aanvullende pakketten zouden nog meer uitgesplitst mogen worden.

  Premie
  7.5
  Service
  5.5
  Zorgkeuze
  5.5
  Dekking
  7

 • FF. de Jong

  Prima zorgverzekeraar heb eigenlijk geen klachten. Ben dit jaar overgestapt naar VGZ en heb daar beslist geen spijt van. Ik word altijd netjes te woord gestaan als ik opbel voor informatie. Ook als je de rekeningen opstuurt, heb je meestal binnen een week de restitutie op je bankrekening staan. Dus in 1 woord VGZ is geweldig!

  Premie
  7.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  9.5

 • Hhulscher schouten

  VGZ is een prima zorgverzekeraar. Ben dit jaar voor het eerst klant en tot nog toe geen negatieve ervaringen gehad. De facturen die ik op stuur worden binnen een week verwerkt en betaald. Als ik telefonisch contact met de zorgverzekeraar heb
  zijn zr altijd heel aardig en behulpzaam.

  Premie
  7
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • Eec van looij

  VGZ is een uitstekende zorgverzekeraar, online facturen indienen is zo gemakkelijk. VGZ heeft een makkelijke website waar alles overzichtelijk is voor eventuele vragen. na jaren bij een andere verzekeraar te zijn verzekerd is dit echt een verademing. Voorlopig blijf ik bij deze klantvriendelijke en prijsvriendelijke zorgverzekeraar! Een aanrader dus

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  7

 • Lluit

  kon geen betere zorgverzekeraar vinden als vgz kom er in gelijk auto ongeval gehad en alles door vgz weer op zijn plek gekomen ik lag goed in diggelen bij deze proficiat m.v g Luit van der Veen

  Premie
  9
  Service
  9
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • Ssjon kleintjens

  ik ben al sinds mensen heugnis bij VGZ . Uitstapjes tussendoor naar een iets goedkopere zorgverzekeraar waren treleurstellend. nee, voor mij is en blijft het VGZ. Zeer vriendelijk en accuraat. Snelle uitbetaling voor zover van toepassing. En nu bovendien ook nog online declareren, echt super.

  Premie
  7.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • RR.Brouwer

  Basis verzekering een bedrag voor iedereen zo rond de 50 euro.Anvullende pakketten naar ratio.

  Premie
  8
  Service
  6.5
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  9.5

 • EE Jansen

  Premieprijzen zijn voor mij als student uitstekend, ik ben verzekerd via een van mijn ouders, en die is verzekerd via zijn werk. Als ik zelf een (jongeren)verzekering had moeten afsluiten had ik dit alleen niet bij VGZ gedaan, dat is me te duur.

  Wat ik echt een groot nadeel vind, is dat je geen gebruik kan maken van ‘mijn VGZ’ als je via iemand anders verzekerd bent. Heel storend!

  Echt ervaring met VGZ heb ik verder niet, ben namelijk nog niet zo lang 18.

  Premie
  8.5
  Service
  5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

  • PP. Joon

   Heb je wel eens bij de studentenverzekering National Academic in Heerlen geïnformeerd?
   Mijn 2 dochters zijn daar al jaren verzekerd en zijn heel blij met de daar, voor studenten, geldende prijs/kwaliteit-verhouding.

 • RRoel de Haan

  bij elke vraag nemen ze de tijd voor je en krijg je antwoorden waar je niet op hoef te wachten.
  is er een verandering krijg je gelijk bericht via mail of brief
  goede prijs kwaliteit verhouding

  Premie
  5.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  8

 • MMarlies Jacobs

  Ik ben tevreden over de zorgverzekering. VGZ heeft alles in balans. Je bepaalt zelf wat je nodig hebt en betaald hiervoor. Voldoende vergoedingen voor diverse behandelingen. Wil je meer of naar een andere behandelaar of ziekenhuis dan kan dit. Als er premie verlagingen zijn krijg je automatisch bericht. ben altijd verzekerd geweest bij VGZ en zal dit ook blijven.

  Premie
  5.5
  Service
  5.5
  Zorgkeuze
  5
  Dekking
  5.5

 • MM.Richt

  In het algemeen een goede verzekeraar met wat kanttekeningen.
  Rekeningen opsturen zonder uitleg vind ik niet kunnen.
  Het is jammer dat je zelf overal achterna moet om het uit te vogelen.
  Dan vraag ik me af waarom er zoveel premie betaald moet worden terwijl er voor alles wat ik aan zorg nodig heb in een jaar alles bijbetaald dient te worden.
  Als je al voor een onderzoek naar een moedervlek 350 euro kwijt ben vraag ik me echt af waarom ik elke maand premie betaal.
  Ik stoor me meer aan het zorgsysteem in het algemeen dan aan mijn verzekeraar overigens.

  Premie
  5.5
  Service
  5
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • Jj.kleintjens

  Vanaf kind was is verzekerfd bij het AZM in Limburg. toen VGZ het overnam v reesde iedereen voor een achteruitgang. Het tegendeel bleek war. Twee keer heb ik een uitstapje gemaakt naar een goedkopere en even goede (dacht ik) maatschappij. Beide keren was teleurstellend. dan maar 5 euro per maand duurder en vo;ledige tevredenheid. Door mijn diabetis heb ik steeds weer anfere klachten; het VGZ was wn ias er steeds voor mij. Het mag best eens hardop gezegd worden.

  Premie
  8
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • DDorien van der Poel

  Al jaren bij VGZ verzekerd van zorg. Bij een vraag via telefoon of e-mail ontvang ik altijd een helder en duidelijk antwoord. In de tijd dat ik hier verzekerd ben heb ik twee kinderen gekregen en het direct na de geboorte laten inschrijven. Ook dan waren ze erg hartelijk en werd e.e.a. snel geregeld. Ik vind VGZ dus top!

  Premie
  7.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  7.5

 • MMyriam

  Nu de gratis ‘punt extra’ wegvalt ben ik duurder uit of ik moet verplicht 19,95 betalen om weer goedkoper uit te zijn terwijl ik niets binnen het aanbod van punt extra kan gebruiken.

  Premie
  5.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  8

 • MM.v/d Meulen

  Ik ben tevreden over VGZ omdat ze een goede verzekering zijn die mij goed helpen en omdat ik beperkt ben met lopen vanwege een evenwicht probleem en neuropatie. krijg ik bij VGZ wel zittend ziekenvervoer en bij een heleboel andere verzekeringen niet. En dat is voor mij erg belangrijk want ik moet geregeld naar de VU

  Premie
  7.5
  Service
  8
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  7.5

 • JJ. Melissant

  Geef de mensen meer keuze, niet alle genoemde onderdelen zijn voor iedereen van toepassing. En naar gelang verzekerde delen meer of minder premie betalen.

  Premie
  8
  Service
  9
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  9

 • Cc.reniers@hetnet.nl

  Alles wordt keurig en netjes afgehandelt,nooit problemen in die 25 jaar dat ik bij VGZ ben

  Premie
  9.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • KKarin

  website is voor verbetering vatbaar. Het lukt me niet een factuur te declareren die meer dan 1 pagina bevat.
  alleen van de hoofdverzekerde zijn de gedeclareerde zaken te zien en het eigen risico. Slaat nergens op.

  Premie
  6.5
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • Lluuk walter

  Beoordeling: Goed.
  Is duidelijk wat ze wel niet vergoeden en is makkelijk teug te vinden op de website. een goede en snelle afhandeling is ook een groot pluspunt van deze zorg verzekering.

  Premie
  7
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  9.5

 • RRico

  Op zich een goede verzekeraar maar niet meer als dat. Heeft goede dingen en minder goede dingen. Premie is redelijk normaal tov andere maatschappijen.
  Service is goed maar de bereikbaarheid kan beter lang worstelen door een telefoon menu. Zorgkeuze is voldoende even als de aanvullende verzekering diverse mogelijkheden voor diverse levensfases. Wat ik mis, maar dat is niet alleen bij VGZ) is dat ik een verzekering alleen voor mannen zou willen. Al het gedoe rond om kinderen krijgen etc, is voor mij niet van toepassing maar ik moet er schijnbaar wel voor betalen. (man van 56 met 2 volwassen kinderen).
  Ben trouwens verzekerd bij VGZ Turien via de vakbond/ werkgever.

  Premie
  5.5
  Service
  6.5
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  5.5

 • IInge

  Ik vind de VGZ een prima zorgverzekeraar. Als ik iets niet snap over een nota of ergens hulp bij nodig heb dan zijn ze altijd erg vriendelijk en ik word snel geholpen. Ik zou voorlopig ook niet veranderen van zorgverzekeraar.

  Premie
  5.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  3.5

 • AAfd Mank

  Ik ben zeer tevreden over mijn zorgvertzekeraar

  Premie
  7
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7.5

 • AA.Heijnen

  Ben zeer tevreden over mijn verzekering,alleen de premie en het eigen ricico mag van mij naar beneden.

  Premie
  7.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • Hhenk

  goede verzekering

  Premie
  7
  Service
  7
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  8

 • GG den Boer

  De service is oke
  De premie vindt ik behoorlijk hog maar dat geld niet alleen voor vgz maar voor alle zorverzekeringen.
  Dit hebben we aan die lekkere regering te danken STEEDS MEER BETALEN VOOR VEEL EN VEEL MINDER VERGOEDING EN ZORG Waar moet dit heen!!!!!!!!!!!

  Premie
  5
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  7.5

 • JJosé luyten Jansen

  Goede service, hoewel ik alle zorg premies te duur vindt, gelukkig nog weinig nodig , de tandartsverzekering kan beter , betaal je relatief veel premie voor , krijgt dan toch maar een klein bedrag vergoedt.

  Premie
  2
  Service
  5.5
  Zorgkeuze
  5.5
  Dekking
  6.5

 • Sschuivens

  tot op heden zeer positief, ik heb gelukkig nog een goede gezondheid en tot op heden niet zoveel gebruik hoeven te maken van mijn zorgverzekering, behalve medicijnen voor hoge bloeddruk. Dit geldt ook voor mijn echtgenoot

  Premie
  7
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  10

 • Mmonique

  professionele service en advies. Uitgebreid keuze pakket. Regelmatig een papieren nieuwsbrief, waar goede tips en aanbiedingen in staan. Kortom een goede aanrader.

  Premie
  3.5
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  3.5

 • EEsther Schuil

  We zitten al jaren bij de VGZ en NOOIT enig probleem ondervonden. Als we zorgbemiddeling wilden, dan werd er voor ons gewerkt (zoals het hoort).
  Telefonisch worden we altijd vriendelijk te wordt gestaan. En als ze iets even niet weten, vragen ze het na en wordt je terug gebeld.
  De website is duidelijk en ik vind vaak binnen 5 minuten wat ik nodig heb.
  De declaraties zijn makkelijk en de vergoedingenlijst is duidelijk.
  Ze hebben zelfs een lijst met organisaties/instellingen met wie ze een contract hebben, dat scheelt je een hoop zoekwerk en vind je altijd iets passend in de buurt.
  Klinkt raar maar we hebben niets te klagen over VGZ. Als ik iets nodig heb, dan regelen ze dat. Soms zelfs met een 100% vergoeding. Wij blijven ook in 2014 bij VGZ.
  Premies kunnen natuurlijk altijd omlaag. Het is maar waar je prioriteiten liggen met wat je wilt verzekeren.
  Kraamzorg mag van mij trouwens uit het basis pakket… dat hebben een hoop mensen namelijk niet (meer) nodig.

  Premie
  7.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  8.5
  Dekking
  8.5

 • Aadrienne

  Bij VGZ wordt je altijd super goed geholpen. Ze staan je met raad en daad altijd bij. Ik ben super tevreden over VGZ iedereen zou over moeten stappen naar vgz

  Premie
  9.5
  Service
  9
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  8.5

 • Eec van looij

  Overzichtelijke site.
  duidelijke facturen, en gespecificeerd
  online facturen indienen

  Premie
  10
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • AAlexa

  Zeer tevreden altijd al geweest over VGZ, met de hele familie zijn we hier verzekerd en ze maken je het zeker niet moeilijker daardoor. Naar mijn mening is ongeveer alles best logisch. Zelf bij betalen zorgt in bepaalde hoogte voor een goede basis zorg. Zelf ben ik niet erg uitgebreid aanvullende verzekert. Maar de opties bij VGZ zijn zeer uitgebreid hierin. De kosten hieraan zijn redelijk. Daarnaast heb je nog aanvullend (beperkt, uitgebreid en Plus) hier staan dingen tussen die niet van toepassing zijn voor mij maar zeker voor een groot deel van de mensen en dus wel een goede voor andere zijn maar overdreven voor mij (alternatieve zorg bijvoorbeeld..). Voor Tandarts zorg is zeker ook goed gezorgd alleen begrijp ik niet waarom dat niet deels gewoon in een standaardpakket of aanvullend pakket zit ipv apart.
  Ook kant en klare pakketten zijn hier super handig (jong, vrij&fit, gezin en vitaal) zijn een goed uitgelegd en leveren al een groot deel van wat een gemiddeld mens nodig heeft!
  Ik ken enkele die via collectieve verzekering verzekerd zijn en die vinden dat vooral erg makkelijk en goed betaalbaar. Gezien het gezin daar ook van mee kan profiteren. maar veel weet ik hier niet van af!

  Premie
  7
  Service
  8
  Zorgkeuze
  5.5
  Dekking
  5

 • Rrichard van Kan

  Goede zorgverzekeraar die veel voor haar klanten doet, zoals het hoort, top!
  Goede bereikbaarheid, nemen de tijd voor je, adviserende rol goed aanwezig, en staan open voor suggesties.
  Voor mij geen andere verzekeraar meer!

  Premie
  4
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • Bbirgit

  ik ben niet anders gewend dan dat ik vgz premie hebt, ik heb eigenlijk mezelf er nooit zo in verdiept. ik heb ook nooit problemen met hun gehad en heb dus niks te klagen.

  Premie
  5
  Service
  6
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  7

 • Aanne

  Altijd goed bereikbaar, vriendelijke telefonische medewerkers die inlevingsvermogen hebben een je snel helpen waar nodig.
  Uitgebreide goede vergoedingen en er zijn goede mogelijkheden om je voorkeuren mbt om je pakket te kiezen, aarzel dus niet, geen betere zet dan VGZ

  Premie
  5.5
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8.5
  Dekking
  8

 • AAnnelie Smit

  Fit &Vrij pakket van VGZ is top. 1000 euro zorgkosten vrij te besteden. Op die manier kan ik het voornamelijk uitgeven aan datgene wat ik nodig heb, namelijk chiropractie. Dit is niet bij elke zorgverzekeraar of zorgpakket mogelijk, daarom past dit zo goed bij mij.

  Premie
  5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  8

 • LLuc Burggraaff

  Uitstekende service! Ik heb gekozen voor het Jong Pakket. Dit pakket is speciaal voor iedereen tussen de 18 en 27 jaar: een goedkope aanvullende zorgverzekering met vergoedingen voor zorg passend bij jongeren.
  Een prima premie voor een aanvullende zorgverzekering. Dit pakket is inclusief tandartszorg.

  Premie
  7.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  8

 • MM.van Dongen Torman

  Van deze zorgverzekering wordt je gewoon ‘beter’ …ze zijn duidelijk in hun diagnose en kansberekening over jouw te betalen premie.
  hun recept is betaalbaar.

  Premie
  9.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  10

 • MMert

  Sinds een aantal jaar zit ik bij VGZ, en ben altijd zeer tevreden geweest. Heb 2 jaar alleen een basis pakket gehad, simpel en goedkoop, meer had ik ook niet nodig. Afgelopen jaar heb ik daar een aanvullend pakket bij genomen, omdat ik deze zomer een paar maanden in Turkije gezeten heb.
  Beperkt aanvullend was voor mij voldoende, ik had dit pakket vooral genomen vanwege de spoedeisende hulp in het buitenland, ik heb daar gelukkig geen gebruik van hoeven maken. Wel heb ik gebruik gemaakt van huidbehandeling, ik kreeg namelijk onverwacht last van zonne-allergie. Heb bij de plaatselijke apotheek hier een zalfje voor gekregen, welke ık eenvoudig kon declareren via mijn vgz online.
  De aanvullende premie was het dus zeker waard, en ook de basis premie is misschien niet de goedkoopste, maar dat maakt de service voor mij wel goed.
  Mert

  Premie
  7.5
  Service
  9
  Zorgkeuze
  8.5
  Dekking
  8

 • RRuhi Akdas

  Ik ben sinds paar jaar verzekerd bij VGZ ; ik ben tot nu toe tevreden over hun dekking en service . Alles wordt snel behandelt en telefoon ondersteuning voor vragen is voldoende . Kosten in buitenland doen ze niet moeilijk over. Ik ben dus van plan om volgend jaar ook bij hun te blijven .

  Premie
  8.5
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  8

 • Mmarlies

  nog nooit een andere verzekeraar gehad, ben uiterst tevreden

  Premie
  7.5
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • Wwim timmermans

  al jaren lid tot mijn tevredenheid

  Premie
  8
  Service
  7.5
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • CClaudia Versteeg

  Ik vind het een enorm fijne verzekering. Op de website staat alles duidelijk omschreven. Ik had laatst een vraag over een vergoeding, na mijn telefoontje wist ik wat ik moest weten en kreeg ik handige tips.

  Ik vind de verzekering wel wat duur, maar het is het zeker waard!!

  Premie
  7.5
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  9

 • MM.A. Rorijs

  Vgz goed en betrouwbaar al jaren zitten wij bij deze zorgverzekeraar en nooit problemen. Als je beld altijd correcte behandeling.

  Premie
  5.5
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9.5
  Dekking
  9.5

 • LLevi van Berkel

  De werknemers van VGZ zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Tevens is het keuzepakket uitgebreid, alleen is de premie toch wel aan de prijzige kant.
  Verder is de website overzichtelijk en de communicatie verloopt altijd soepel.

  Premie
  5
  Service
  8
  Zorgkeuze
  7.5
  Dekking
  8.5

 • MMarissa Cremers

  Ik ben over het algemeen erg tevreden over mijn zorgverzekeraar, geen een zorgverzekeraar is helemaal perfect maar ik ben blij dat ik bij de VGZ ben aangesloten. Mijn complimenten voor hun werk!

  Premie
  9
  Service
  9.5
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  8.5

 • MMaarten

  VGZ is een prettige en klantvriendelijke zorgverzekeraar. Ze bieden Altijd een huisarts, ziekenhuis of therapeut bij u in de buurt aan. Je hoeft geen geld voor te schieten voor behandelingen, ze bieden een premie vanaf € 92,95 per maand
  Gratis zorgadvies, is altijd fijn om vragen te stellen over gezondheid, etc. Verzekeringszaken zijn zowel online of persoonlijk te regelen, altijd prettig om gewoon met iemand te kunnen praten in plaats van altijd maar een computer te gebruiken. Kortom een super fijne verzekeraar, voor niet al teveel geld en ze bieden vooral hulp en service als het nodig is!

  Premie
  8
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  6