Direct naar

Kenmerken

 • Een zorgverzekering van Menzis
 • Module met 4 premium gezondheidapps
 • Bellen is niet mogelijk, chatten wel

Over Vink Vink Menzis

Vink Vink is onderdeel van Menzis. Het label richt zich op verzekerden die hun zorgverzekering goed, maar snel geregeld willen hebben, zonder al te veel gedoe. Oftewel: eenvoudig afsluiten en overstappen, zodat je snel weer door kunt.

VinkVink heeft drie aanvullende verzekeringen. De eerste heeft een dekking voor buitenlandzorg en tandongevallen. De tweede, genaamd ‘bundel’ heeft een ongevallenverzekering voor fysiotherapie, mondzorg en het buitenland. Daarnaast krijg je met ‘bundel’ toegang tot de premium gezondheidsapps: Sworkit, Fabulous, Headspace en de FysioZelfCheck.

De laatste aanvullende verzekering biedt een dekking voor tandheelkundige zorg.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Natura (select) Combinatie
2024---€ 132,90
2023---€ 125,00
2022---€ 111,00

Wat vind je van Vink Vink Menzis?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


182 reviews over Vink Vink Menzis

 • MMarcel

  slechte verzekering ooit! niet te bereiken, ook niet via de chat. Alle declaratie worden zonder reden afwezen. App is zeer slecht. Niet aansluiten, zeer slechte organisatie!

  Premie
  2

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
  • VVinkVink

   @Marcel wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt! Op werkdagen is onze chat bereikbaar tijdens openingstijden (8:00 – 18:00). In eerste instantie krijg je contact met onze chatbot. Wil je toch met een medewerker chatten dan is dat geen enkel probleem. Je kunt dit direct aan het begin van de chat aangeven. Onze chatbot verbindt jou dan door naar een medewerker voor contact. We helpen je graag! Hartelijke groet, Marieke VinkVink

 • BBelga

  Perfect

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  6
  Dekking
  2
 • MMaria

  Begin er niet aan! Natuurlijk een prima maatschappij als je ze niet nodig hebt. Maar als je ziek wordt of er lopen zaken mis zijn ze niet bereikbaar en wordt je makkelijk afgescheept via de chat. Voor hetzelfde geld heb je een prima verzekering bij FBTO met een geweldige klantenservice. Wil je toch digitaal dan kan dat ook.

  • VVinkVink

   @Maria wat spijtig om te lezen dat je deze ervaring hebt. Ik lees dat je
   ons niet altijd kunt bereiken. Onze chat is bereikbaar tijdens openingstijden. In eerste instantie krijg je contact met onze chatbot. Niet om je af te schepen, maar juist om je snel van een antwoord te kunnen voorzien. Wil je toch met een medewerker chatten? Dan is dat geen enkel probleem, je kunt dit direct aan het begin van de chat aangeven. Onze chatbot verbindt jou dan door naar een medewerker voor contact. Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink

  • BBelga

   @VinkVink
   Mijn ervaring met contact is prima. Gaat redelijk snel.

 • Mmarcel

  Waardeloze organisatie, app werk voor geen meter, bij een afwijzing kunnen ze geen reden opgeven… uren aan de chat gezeten, niet aan beginnen!

  Premie
  2

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
  • VVinkVink

   @marcel
   Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt! Dagelijks zijn we via de chat bereikbaar. Wanneer je een medewerker wil spreken, kan je dit aangeven in de chatbot. We helpen je uiteraard graag. Via Mijn Vink Vink kan je bij je ingediende declaraties
   de afwijsreden van je declaratie zien.

   Hartelijke groet,
   Lizet VinkVink.

 • KKareltje

  Prima verzekering, prima service en wat het belangrijkste voor mij de zorgkeuze.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  10

  Service
  7
  Dekking
  7
 • BB te Kiefte

  Probleemloos .

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • MMarleen Teernstra

  Basis verzekerd maar genoeg aanvullende keuzes, bij vragen is er snel reactie

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  10

  Service
  8
  Dekking
  10
 • PPeter Guiking

  VinkVink heeft in de eerste plaats een zeer betaalbare premie voor de basisverzekering, minpuntje te weinig voordeel als je meer eigen risico wilt. De verzekering is onderdeel van Menzis en daarom zeer deskundig, brede mogelijkheden voor de zorgaanbieders, dus vrijwel overal kan je terecht. Verder een goed werkende en snelle app waar je vrijwel alles zelf kan regelen. Ook zijn ze zeer meedenkend en werkend als je eigenrisicobetalingen wilt spreiden.
  Kortom een absolute aanrader

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9
  Dekking
  6
 • Aaad

  Het is wel meest digitaal.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • FFelix Metselaar

  Contact leggen met VinkVink is zeer problematisch en ze doen weinig voor je. Bij mij hebben ze een rekening van € 25 betaald aan Goedegebuure slaaptechniek. Goedegebuure had niets voor mij gedaan, VinkVink betaalde de rekening aan Goedegebuure en liet mij met incasso de rekening betalen via mijn eigen risico. Vervolgens wilde VinkVink niets meer voor me doen. Ik moest het maar zelf regelen met Goedegebuure. De communicatie met VinkVink verloopt zeer stroef en het duurt erg lang voordat je een medewerker aan de lijn hebt. De computer begrijpt niets en een medewerker is moeizaam te krijgen en die verbreekt het contact als je iets te lang wacht.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  5

  Service
  2
  • VVinkVink

   @Felix Metselaar
   Bedankt voor het delen van je review. Jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt. Via Zorgwijzer kan ik niet uitzoeken wat er precies gedeclareerd is door Goedgebuure. Wanneer deze kosten niet kloppen raad ik je aan om nogmaals contact met ons op te nemen. Wanneer je in de chat vraagt om een medewerker, word je gelijk doorverbonden naar een medewerker. Hartelijke groet, Liz Vink Vink.

 • VVandebergh

  Contact uitermate gecompliceerd. Voor oudere mensen geen optie. Als je jong en gezond bent kan het een optie zijn. Als je declareert moet je zeer zorgvuldig de uitbetaling controleren. Je verzinnen allerlei excuses om rekeningen niet of slechts deels te vergoeden. Zeker als t om reguliere zorg un het buitenland gaat.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
  • VVinkVink

   @Vandebergh

   Ook ouderen kunnen zich bij ons verzekeren. Het is wel goed om dan te weten dat je vooral zelf alles digitaal regelt. Kom je ergens niet uit, helpen we graag via chatcontact verder. Als we jou nog kunnen helpen met uitleg over jouw buitenlandse declaraties, neem gerust contact met ons op. Graag kijken we mee of we jou verduidelijking kunnen geven. Hartelijke groet, Jo VinkVink

 • AA. van Leeuwen

  Met deze verzekering gaat alles naar wens. Geen eigen voorfinanciering nodig. Ben zeer tevreden.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9
  Dekking
  9
  • SShannon

   @A. van Leeuwen

   Wat een top beoordeling. Heel erg bedankt hiervoor.

   Hartelijke groet,
   Shannon Vink Vink

 • AAd Peters

  Ben nu 1 jaar klant bij Vink Vink Menzis. Heb het tot nu toe zeer positief ervaren.
  Met het gebruik van de zinkvink app is het zeer eenvoudig om alle informatie in te zien. Verder heb je , met de app op je mobiel, je zorgpas altijd bij je. Nog geen negatieve dingen tegen gekomen.

  Ad Peters

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  7

  Service
  9
  Dekking
  8
  • SShannon

   @Ad Peters

   Wat fijn dat je zo tevreden bent. Op naar een positief 2024!

   Hartelijke groet,
   Shannon Vink Vink

 • AAnna

  betaalbare premie en contact via chat is voor mij geen enkel probleem. Wanneer ik niet uitkom is het eenvoudig om via de chat contact op te nemen. Ook gelukkig ruime keuze aan ziekenhuizen en dokters wanneer ik deze nodig zou hebben. Ook dit jaar blijf ik weer, tot op heden geen klachten gehad

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9
  Dekking
  10
  • SSilke

   @Anna

   Wat fijn dat je zo tevreden bent en dat je weer blijft! Daar zijn we blij mee. 🙂 Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • MMarian Heinen

  ik vind Vink Vink top‼️
  De online chat is veel beter als een telefoontje waarvan je de helft weer vergeet. Het chat gesprek kun je downloaden en later gewoon weer terug lezen. Top

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  • SSilke

   @Marian Heinen

   Super handig inderdaad, dat vinden wij nou ook! Mooi dat je zo tevreden bent. Wij zijn ook blij met jou! Dank je wel voor je mooie review.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • JJ.Louman

  Ik ben lid maar kan geen medewerker aan de telefoon krijgen alles gaat via een chatbot .Plus je kan ook niet 38 euro per maand betalen voor je eigen risico Je bent volledig afhankelijk van de Zorgkiezer die mij vertelde dat ik het wel per maand kon betalen(38euro) Dat bleek dus niet zo en ben er ”ingestonken” Zeer slecht aftreksel van Menzis !! Ik neem nu een andere zorgverzekering. Goed gedaan Menzis !

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  5
  • SSilke

   @J.Louman

   Wat jammer dat je het gevoel hebt dat je verkeerd geïnformeerd bent. Een betalingsregeling is (vaak) wel mogelijk, maar de regeling gespreid betalen eigen risico kennen we inderdaad niet. We proberen de premie zo laag mogelijk te houden door de dienstverlening enkel digitaal aan te bieden. Tijdens onze openingstijden heb je ook altijd de mogelijkheid om een medewerker te spreken. Ondanks je ontevredenheid wil ik je toch bedanken voor je review.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • PPeter

  Prima verzekering en voordelig ook in 2024. Al die mensen die klagen over communicatie begrijpen jullie methodiek niet.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
  • SSilke

   @Peter

   Er zit inderdaad een idee achter de digitale dienstverlening! 😉 Fijn dat je weer bij ons blijft Peter. Super bedankt voor je mooie review.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • HHans

  Blijf bij ze als ze komend jaar ook zo goedkoop zijn! Lage premie, zonder poespas. Contact via chat is oke, soms is telefoon handiger.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  8
  Dekking
  10
  • SSilke

   @Hans

   We kunnen de premie zo laag mogelijk houden door de dienstverlening digitaal aan te bieden. Fijn dat je verder zo tevreden bent! Hopelijk blijf je ook in 2024 weer bij ons.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • MMarijke hoefakker

  Menzis vind ik een fijne zorgverzekeraar goede hulp bij vragen, snelle afwikkeling van de ingezonden nota’s en prettig telefooncontact. Ruime vergoedingsregeling. Ik blijf….

  Premie
  10

  Zorgkeuze

  • SSilke

   @Marijke hoefakker

   Wat fijn om te horen! Dank je wel voor je mooie review en woorden.

   Hartelijke groet,
   Silke

 • AAnnemary

  Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle reactie via de app. Veel keuzes speciale klinieken. Kortom, geen spijt van overstap. Veel geld bespaard door overstap naar deze verzekering.

  Service
  10
  Dekking
  10
  • SSilke

   @Annemary

   Toch fijn dat we daar aan hebben bijgedragen! Dank je wel voor je super mooie review.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • EEvert

  Een prima zorgverzekering met een lage prijs

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
  • SSilke

   @Evert

   Hoger dan een 10 kan niet, super! Dank je wel voor je mooie review.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • BB te Kiefte

  Alles is goed geregeld.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  2
  • SSilke

   @B te Kiefte

   Mooie cijfers hoor! Dat zien we graag. Super bedankt voor je review.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • RR.Aukema

  altijd vlot alles afgehandeld, makkelijk ook te declareren. Heb zelf geen aanvullende verzekering dus daar kan ik niets over zeggen

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9
  • SSilke

   @R.Aukema

   Fijn om te horen! Super bedankt voor je review.

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • PPeter Guiking

  Vinkvink heeft een goede app waar je voor bijna alles terecht kan om zelf te regelen. Eenvoudig taalgebruik en adviserend waar mogelijk en/of nodig. De verzekering zelf is, in ieder geval voor mij, een goede verzekering met veel zorg contracten dus er is altijd wel een zorgverlener of instelling als ziekenhuis die een contract heeft.
  Geen gezeur als je een rekening in gedeelten wil betalen en zelfs diverse mogelijkheden. Kortom VinkVink is een aanrader met een relatief “lage” premie

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9
  • SSilke

   @Peter Guiking

   Fijn dat je tevreden bent, dank je wel voor je review!

   Hartelijke groet,
   Silke VinkVink

 • JJasper

  waardeloos. ik krijg het niet eens voor elkaar een medewerker te spreken over de kosten die ik krijg toegestuurd. het enige communicatie middel is een chatbot die niet begrijpt wat je bedoeld en je geen steek verder helpt. wat een complete ramp

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  2

  Service
  1
  Dekking
  1
  • VVinkVink

   @Jasper

   Wat vervelend dat je er niet uitkomt met onze Chatbot. In dit gesprek met de chatbot, mag je altijd vragen om een medewerker. Je wordt dan direct doorverbonden met een medewerker. We zijn dagelijks geopend tussen 08:00 en 18:00 uur.
   Ook kan je je rekeningen ten alle tijden inzien via Mijn Vink Vink op de pagina ‘Mijn geldzaken’.

   Hartelijke groet,
   Lizet VinkVink

 • HHossam

  Slecht, geen email, geen telefoon, geen chat functie! Dus geen contact manier!

  Premie
  1

  Zorgkeuze
  1

  Service
  1
  Dekking
  1
  • SSilke

   @Hossam Wat jammer dat je geen contact hebt kunnen krijgen. Om de premie zo laag mogelijk te houden hebben we ervoor gekozen beperkte contactmogelijkheden aan te bieden. Via de chat kun je ons wel spreken als je naar een medewerker vraagt. De livechat is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 18.00. Heb je wellicht buiten deze openingstijden geprobeerd contact te krijgen? Hartelijke groet, Silke VinkVink

 • AAlex

  Je kunt geen persoonlijk contact krijgen via telefoon. Als je je probleem uitlegt op de chat krijg je alleen standaard antwoorden en als je kritisch bent sluiten ze gewoon de chat en moet je weer opnieuw beginnen, uiteraard zonder oplossing. Schandalig dat dit mag in Nederland

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  4

  Service
  1
  Dekking
  4
  • VVinkVink

   @Alex Wat jammer om te lezen dat het contact met ons niet goed verloopt. We zijn inderdaad alleen via de Chat bereikbaar en niet per telefoon. Het is mogelijk om via de chat persoonlijk met een collega te chatten. Het is dan uiteraard niet de bedoeling dat de verbinding wordt verbroken. Mijn excuses hiervoor. Mocht je nog een keer contact opnemen, geef dit ook aan bij de collega. We kijken dan wat we op dat moment voor je kunnen doen. Vriendelijke groet, Brigit VinkVink

 • SSoeris Dhawtal

  Net als alle zorgverzekeraars. Je betaalt veel premie. Zodra je een beroep doet op de zorg krijg je een boete in de vorm van eigen risico.

  Premie
  4

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
  • VVinkVink

   @Soeris Dhawtal wat naar dat je zorg nodig had. Ik hoop dat het inmiddels beter met je gaat. Ik kan me voorstellen dat het niet fijn is als je daarna met kosten wordt geconfronteerd in de vorm van het eigen risico. Ook snap ik dat het voor jou voelt alsof dit een boete is. Maar dit is het absoluut niet, niemand verdient een boete omdat je zorg nodig hebt. Het verplichte eigen risico is van toepassing op iedereen van 18 jaar en ouder. Het verplichte eigen risico is € 385 en is alleen van toepassing op de Basisverzekering. Ook goed om te weten; wanneer je het maximum van € 385 hebt bereikt ontvang je voor dat jaar geen facturen meer voor het verplichte eigen risico. Ik hoop dat je hiermee meer duidelijkheid hebt gekregen over het verplichte eigen risico en wens jou een prettige dag. Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink.

 • MManon

  Slechte verzekering. De basis zaken die normaal is een basispakket vallen (bv kraampakket / NIPT test en kunnen bevallen waar je wilt) zitten allemaal niet in dit pakket zonder dat dit ergens goed vermeld wordt. Heb spijt dat ik ben overgestapt destijds, zwaar ontevreden.

  Premie
  2

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
  • VVinkVink

   @Manon wat jammer dat je zo ontevreden bent en we niet aan je verwachting voldoen. Het klopt dat VinkVink geen vergoeding kent voor een kraampakket. De NIPT vergoeden we echter wel, als je hiervoor een medische indicatie hebt. Ook mag je bevallen waar je maar wilt. Hou er dan wel rekening mee dat we bij een niet gecontracteerde zorgaanbieder de kosten tot een maximumbedrag vergoeden. Meer weten? Kijk dan eens op onze website bij de vergoeding van ‘Verloskundige zorg uit de Basisverzekering’. Heb je hier nog vragen over? Start dan gerust een chat via onze website, we helpen je graag. Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink

 • SSandy

  Het is wat met die Zorg dochter bedrijven, zij het niet ASR met Ditzo, dan is het wel Menzis hiero, vroeg of laat gaat het mis met jullie k*t smoesjes, ook jullie die hier achter hun desk verscholen zitten, en allerlei smoesjes verzinnen, mensen jullie moeten op trustpilot ervaringen schrijven, hier manipuleren ze de berichten, als je echt tevreden ben of niet ga daarheen om te delen…of anders nog beter Meld ze aan bij NZa dit is een meldpunt precies voor deze ondernemingen.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  1

  Service
  1
  Dekking
  3
  • VVinkVink

   @Sandy dat klinkt niet goed! Heb je een zorgverzekering bij VinkVink en loop je tegen een probleem aan? Start dan een chat via onze website. Onze Klantenservice kijkt en denkt graag met je mee. Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink

  • HHans

   @VinkVink

   Op de website van VinkVink zie ik geen mogelijkheid om te chatten staan. Dat schijnt alleen via de browser Safari te kunnen. Die werkt alleen op een iPhone. Mijn zorgverzekering, Vink Vink, is dus onbereikbaar voor mij. Slecht Slecht Slecht

  • VVinkVink

   @Hans wat vreemd dat je geen chatbutton ziet. Ik heb het net in meerdere browsers getest, maar ik zie de chat button wel. Heb je de cookies wel geaccepteerd? Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink

  • DDs

   @VinkVink op Trustpilot daar kun je ook reviews schrijven over een bedrijf,maar zodra je dat dan op zijn teentjes trapt met de waarheid dan halen ze je review offline, bij mij worden 50% offline gehaald omdat ik heel precies zeg waar het op staat! Wat betreft VinkVink valt mij wel op dat de reviews wat positiever zijn dan bij FBTO, misschien dat het toch eens proberen ga…

 • AAmit

  Their website and app gies down frequently, not sure how to reach put to them in such situations. Hope they can fix their IT

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  6

  Service
  4
  Dekking
  6
  • VVinkVink

   @Amit I’m sorry to hear that you sometimes have to deal with our app dropping out. That’s not the intention. If the problem persists, will you start a chat via our website? Our Customer Service team will be happy to help you. Kind regards, Marcelle VinkVink

 • TThomas

  Ik heb mijn overstap naar VinkVink geannuleerd, maar ze hebben me toch uitgeschreven bij mijn vorige verzekeraar tegen mijn wensen in.
  Ook hebben ze beloofd dat ze contact zouden opnemen met mijn vorige verzekeraar om de verzekering te herstellen; dat is niet gebeurd.

  Premie
  1

  Zorgkeuze
  1

  Service
  1
  Dekking
  1
  • VVinkVink

   @Thomas Jammer om te lezen dat je je hebt bedacht en elders verzekerd wilt zijn. Nu begrijp ik uit je review dat wij hebben toegezegd jouw aanmelding te annuleren, maar dat dit niet is gebeurd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen je natuurlijk graag helpen. Wil je een chat starten via onze website, zodat wij vanaf onze klantenservice met je mee kunnen kijken? Vriendelijke groet, Nicky VinkVink

 • CCaroline

  Sinds 2022 heb ik een zorgverzekering bij VinkVink. Voor 2023 wilde ik mijn zorgpas inzien maar kom er achter dat en de app en de website niet werkt (kon geen connectie met de server maken, terwijl het internet het gewoon doet). Op de website kreeg ik een melding (via verschillende browsers!) dat de website temporarily down was of ERR_CONNECTION_RESET. Ik heb op mobiel en tablet het netwerk gereset (beide android), ik heb proxy server & vpn connecties disabled, de cache geleegd, verschillende browsers geprobeerd, antivirus uitgezet en incognito modus geprobeerd, maar het probleem was niet opgelost. Eindelijk heb ik na het resetten van het netwerk, de mobiel opnieuw opgestart, de VPN aan gezet en de website in een private tab geopend. Toen deed de website het eindelijk. Alleen inloggen met Digid gaat niet via de private tab dus kies voor de optie om Digid op een ander device te openen. Hopelijk helpt dit als workaround voor mensen met hetzelfde probleem.

  • CCaroline

   Om vervolgens op de website uit te vinden dat de zorgpas 2023 alleen op de app is in te zien. En die doet het juist niet! Help.

  • VVinkVink

   @Caroline wat fijn dat het je uiteindelijk gelukt is om de website te bereiken. Wel gek en vooral onhandig dat het nog steeds niet lukt om in te loggen in de app. Had je de app ook al eens opnieuw geïnstalleerd? En krijg je dan nog steeds een foutmelding? Dan raad ik je aan om een chat te starten via onze website. We kijken graag samen met jou hoe we dit op kunnen lossen zodat ook jij van onze app gebruik kunt maken. Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink

 • VVinkVink

  @hans klinkert Dat is natuurlijk ook heel vreemd. Wat gaat er mis met de chat? Wanneer je via de chat met ons contact opneemt, mag je een antwoord van ons verwachten. Wil je het anders nog eens proberen? Vriendelijke groet, Brigit VinkVink

 • Hhans klinkert

  Ik dacht over te gaan naar Vink Vink in december 2022, maar omdat ik geen contact kon krijgen via telefoon, e-mail en zelfs chatten was een puinhoop, je krijgt geen antwoord op mijn vraag. Ik ben dus geen klant meer van Vink Vink. Stort onmiddellijk de 250 euro terug wat jullie op 13 januari 2023 hebben geïncasseerd via mijn ABN bank

  Premie
  1

  Zorgkeuze
  1

  Service
  1
  Dekking
  1
  • VVinkVink

   @hans klinkert Jammer dat je je hebt bedacht en geen klant meer bent. Natuurlijk wil je graag de teveel betaalde bedragen terug ontvangen. Voor de status hiervan raad ik je aan om contact op te nemen met onze Klantenservice. Dit kan door een chat te starten via onze website. Hartelijke groet, Marcelle VinkVink

 • KKar

  Inderdaad, inloggen lukt niet heb van alles geprobeerd. Hoe kan ik jullie mailen? Dit kan echt niet!

  Premie
  2

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
  • VVinkVink

   @Kar goed dat je dit meldt. Er is op dit moment inderdaad een probleem wat betreft het inloggen in de app. Met de nieuwe release die gepland staat voor deze maand moet dit opgelost zijn. Kies tot die tijd bij inloggen via de DigiD app voor ‘Nee’. Je logt dan via de browser in. Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink

 • CC.J.Welsink

  Heb een nieuwe verzekering afgesloten begin december 2022, app geïnstalleerd, geen inlog, werkt niet, inloggen via website, werkt niet, allebei via DigiD, bestaan jullie wel???

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  8

  Dekking
  6
  • VVinkVink

   @C.J.Welsink balen dat het niet lukt om in te loggen. Wat de app betreft is dit probleem bekend. Met de nieuwe release die voor deze maand gepland staat moet het probleem opgelost zijn. Kies tot die tijd bij inloggen via de DigiD app voor ‘Nee’ om in te loggen via de browser. Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink

 • TToon

  Mensen denk goed na! De chat is kompleet uitgehold je krijgt een bot en als je eenmaal door komt tot een medewerker beginnen ze gelijkt met hun voorwaardes te schermen, en arrogant en moeilijk te doen. Dit is natuurlijk een top service als je net te horen hebt gekregen dat je kanker hebt. Het zijn een stelletje ordinaire personen daar.

  Maar goed door jullie optimale service heb ik besloten na een jaar vink er een punt achter te zetten. En ben weer terug naar het CZ waar ze je wel normaal behandelen en eerst eens kijken wat ze WEL voor je kunnen doen al is het maar met woorden of een luisterend oor. i.p.v direct zich achter hun regeltjes verstoppen.

  Ik hoef van jullie ook geen sorry voor de vervelende ervaring ect.

  Premie
  4

  Zorgkeuze
  6

  Service
  2
  Dekking
  2
  • VVinkVink

   @Toon wat een heftige periode maak je op dit moment door. Ik hoop dat het naar omstandigheden goed met je gaat. VinkVink is een online verzekering en ik kan me voorstellen dat dit nu niet de beste keuze is voor jou. Ik wens jou in ieder geval een fijne jaarwisseling en veel beterschap en kracht voor 2023. Vriendelijke groet, Marcelle VinkVink

 • SSmaksh

  I am really in dire sitatuion, i cannot see the chat option and thus cannot cancel the premium, its really bad as there is not even an email to get in contact with , please help me get in contct with the provider as well as get me the chat option available

  Premie
  1

  Zorgkeuze
  1

  Service
  1
  Dekking
  1
  • SShannon

   @Smaksh
   Good you are asking for help. I will send you the link for the chat option. You can see the chat button on the right side down the page. Sometimes it will help to try it in an other browser:

   It can be busy at the moment, you can also try to reach us tommorow from 9.00 till 17.00.

   Hope this will help you out!

 • PPeter

  Zeer tevreden over de lage prijs voor ons 2. Handige bundel met goede apps en tandongelukje kostendekking. Chatfunctie moet toegankelijker.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9

  Service
  7
  Dekking
  10
 • KKJ

  Als je dan eindelijk de chatfunctie op de website vindt om af te zeggen, chat je met een bot.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  6

  Service
  1
  Dekking
  1
  • SShannon

   @KJ Wat jammer dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Het klopt dat wij geloven in digitale dienstverlening waarbij alleen contact via de chat mogelijk is. Het is daarbij zeker ook mogelijk om met een medewerker te chatten.

   Met vriendelijke groet,
   Shannon – Vink Vink

 • RRichard

  Fijne ervaringen tot dusver. chat werkt goed.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  8
  • SSmaksh Mahajan

   @Richard hello, where did you find the chat button, i cannot find it and i need to cancel my insurance , please help me

 • TTinus

  Vink Vink. Wat kan ik erover zeggen behalve dat het een waardeloze verzekeraar is. Voor elke vergoeding hebben ze wel kleine lettertjes in één van de vele bijlagen die natuurlijk nooit iemand krijgt zodat ze altijd wel een k*tsmoesje hebben om maar niet te hoeven betalen. bereikbaar zijn ze slecht en alleen online, wanneer je iets met geld te maken hebt dan bellen ze je opeens wel, maar terugbellen kan niet.

  Als je alleen voor de centen gaat dan moet je hopen dat je nooit iets aan de hand krijgt, want betalen doen ze niet. Er zijn ook goedkopere, dus vinkvink kan de vinkent***ng krijgen.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  4

  Service
  3
  • VVinkVink

   @Tinus ik lees dat je niet zo’n goede ervaring hebt met ons. Wat jammer! Wanneer je kosten declareert en aan de voorwaarden voor vergoeding voldoet heb je recht op een vergoeding. De voorwaarden sturen we inderdaad niet toe, maar deze zijn wel beschikbaar via onze website.

   Vriendelijke groet,
   Marcelle VinkVink

  • VVinkVink

   @Tinus ik lees dat je niet zo’n goede ervaring hebt met ons. Wat jammer! Waneer je kosten declareert en aan de voorwaarden voor vergoeding voldoet heb je recht op een vergoeding. De voorwaarden sturen we inderdaad niet toe, maar deze zijn wel beschikbaar via onze website. Je vindt ze op de contactpagina via de veelgestelde vragen. Heb je vragen over een vergoeding? Start dan gerust een chat via onze website, we staan je graag te woord.

   Vriendelijke groet,
   Marcelle VinkVink

 • HHelena van der Wurf

  Ik heb me foutief aangemeld bij vink vink maar kom erachter dat het helemaal geen restitutiepolis is. Nu wil ik al binnen 3 uur weer opzeggen, maar de chat werkt gewoon niet!waarom kan ik niet mailen of bellen?? Dan moet ik 2 weken wachten en hebben jullie veel werk voor niks, want ik MOET toch opzeggen. De chat wil al de hele dag niet werken! Grrrr. Dat is dus geen fijne service. Groet H C van der Wurf 05-01-1958 dus graag mijn aanmelding zsm deleten thnx!!

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  4

  Service
  2
  Dekking
  6
  • VVinkVink

   @Helena van der Wurf Wat vervelend dat je problemen hebt om contact met ons op te nemen. Als je je polis wilt annuleren kan je dat in de chat aangeven. Als er even geen collega beschikbaar is kan je in de wachtrij komen. Hopelijk lukt het je binnenkort om contact te krijgen. Hartelijke groet, Anne – VinkVink

  • HHelena van der Wurf

   Er is niet “even” maar de hele dag geen chat mogelijk met vink vink. Ik raak hier zeer gefrustreerd over, want vertrek zondag naar het buitenland. Als jullie niet bereikbaar zijn, kan ik ook niet annuleren, dus bij deze ziet u hierboven al mijn gegevens en kunt u daarmee annuleren.
   Ik moet helaas een klacht indienen als u de chat niet beter organiseert. Ik lees teveel klachten over een onbereikbare chat. Dat is een zeer slechte service en stelen van tijd van mensen. Ben nu al bezig sinds gisteren en kom NOOIT in de chat, zelfs niet op een wachtlijst!!

 • Ssanne

  Goedkoopste combinatie zorgverzekering voor 2023, contact via chat was redelijk snel. aanvraag ging gemakkelijk en kreeg paar dagen daarna een mail van fBto met de opzegging. Dus dat is goed geregeld

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9

  Service
  8
  Dekking
  8
 • Jjohan

  geen rare toeters en bellen, gewoon een prima zorg verzekering

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  8
 • LLeyla

  Mijn ervaring vooral met de app van het verzekering vink vink had ik persoonlijk slecht ervaart en volgens mij het niet mogelijke telefonisch contact met hun te krijgen.
  Daarom dit jaar had ik ander verzekering genomen .

  Premie
  3

  Zorgkeuze
  4

  Service
  2
  Dekking
  1
  • VVinkVink

   @Leyla
   Wat jammer dat je geen goede ervaring met de app hebt. Als het een technisch probleem was kan het helpen om de app een keer te verwijderen, je telefoon uit en weer aan te zetten en de app opnieuw te installeren. Werkt dit niet, neem dan gerust contact met ons op via chat. Hartelijke groet, Anne – VinkVink

 • LL.

  De service is alleen via chat mogelijk. Eerste chat zeer vriendelijk. Tweede ruwweg bot. Moest het maar met link doen: zelfonderwijzend uitzoeken. 3e chat eerst heel goed en toen ik vroeg wat dan de maandpremie zou worden viel ze in dezelfde toon als 2e persoon. Zoek het maar uit. Dealbreaker!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  4
  Dekking
  8
  • VVinkVink

   @L.
   Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je niet geheel tevreden bent over de service. Mijn excuses voor het ongemak. Bij VinkVink geloven we in digitale dienstverlening. Hierdoor leggen we je graag uit hoe je alles zelf kunt regelen. 🙂 Hartelijke groet, Lizet – VinkVink.

 • Jjo

  gekozen voor de goedkoopste basisverzekering, niet aanvullend verzekerd. Is van menzis, dus heb er een goed gevoel bij.

  wel jammer dat er betaald moet worden voor de gezonheid apps.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  8
 • CCacoyannis

  Perfecte prijs kwaliteit verhouding

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10

Kan het goedkoper?