Direct naar

Over ZEKUR

ZEKUR heeft een voordelige zorgverzekering en is een merk van Univé. ZEKUR heeft een toegankelijke zorgverzekering die je zelf kunt samenstellen. Je kiest voor de basisverzekering
uit een naturapolis en een restitutiepolis. De basisverzekering kun je uitbreiden met losse aanvullende verzekeringen voor tandheelkunde, fysiotherapie en buitenland of een complete aanvullende verzekeringsbundel waarin ook vergoedingen zitten voor anticonceptie, brillen en lenzen, verloskunde en kraamzorg en alternatieve geneeswijzen.

Naast de zorgverzekering heeft ZEKUR ook verzekeringsbundels voor auto, wonen en zzp.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2022€ 136,70-€ 110,40-
2021€ 126,75-€ 105,95-
2020€ 121,50-€ 101,95-
2019€ 113,40-€ 98,50-
2018€ 109,12-€ 93,85-
2017€ 105,53-€ 92,00-
2016€ 100,80-€ 86,00-
2015€ 100,80-€ 82,50-
2014€ --€ 80,25-
2013€ --€ 92,25-
2012€ --€ 92,50-
2011€ --€ 88,88-

Wat vind je van ZEKUR?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Dekking


300 reviews over ZEKUR

 • Bbart boertien

  een prima verzekering voor een redelijke premie.alleen moest ik van hun een ander merk medicijnen gebruiken dan mijn gebruikelijke,omdat deze goedkoper waren.dat vond ik toch wel een min puntje

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  7
  Dekking
  7.5
 • FFlore

  Ik betaal erg weinig per maand bij Zekur, om die reden wordt weinig tot niets vergoed. Verder is de service erg goed!

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  2

  Service
  8
  Dekking
  1.5
  • MMieke

   @Flore Hoi ik weet niet welke verzekering je van Zekur hebt maar bij mij wordt alles vergoed wat ik nodig heb ik heb dan ook wel de Zekur extra incl reis en annulering verzekering
   Misschien ook iets voor jou
   Groetjes Mieke

 • WWilliam van Rooijen

  Sinds enige jaren heb ik deze zorgverzekering. Een prima verzekering voor een lage prijs. Nog een voordeel een gratis reis- en annuleringsverzekering.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  6

  Service
  7
  Dekking
  7.5
 • KKees Dijkhuizen

  Heb deze verzekering gehad en vond deze uitstekend tot dat ze vorig jaar de keuze van ziekenhuis hadden verlaagd naar maar 1 per provincie. Toen maar overgestapt naar CZ direct

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  4

  Service
  7.5
  Dekking
  7.5
 • Cchrista

  Het is een gewone verzekering en geen extra;s.
  Geloof dat net als andere verzekeraars dat het duur is en als het op is is het op.Maakt dus niet uit welke je heb,Heb hem paar jaar terug genomen omdat het toen de voordeligste was. Vooral voor jongeren,Ben ik niet meer maar toch voordelig voor mij.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7
  Dekking
  1
 • EElsevier

  Zeer goede ervaringen met ZEKUR.
  Het is een onderdeel van Unive en met vragen kan ik zowel online terecht als in het kantoor van Unive in mijn woonplaats (weet niet of dit overal gebruikelijk is).

  Premie voor alleen de basisverzekering is de laagste die ik kon vinden.

  Aanvullende verzekering heb ikzelf niet vandaar dat die niet beoordeeld is.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7.5
  Dekking
  1.5
 • SS. Bevers

  Zekur is een budget verzekeraar die al een paar jaar achter elkaar de laagste premie hanteert. Een aanvullende verzekering afsluiten is eenvoudig en het proces verloopt via het internet. De klantenservice is duidelijk en behulpzaam en de overzichten zijn prettig. Alleen de website zou wat meer overzichtelijk mogen zijn wat mij betreft. Kortom, een goede verzekeraar tegen een lage prijs.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  6

  Service
  6
  Dekking
  8
 • CCg Wout

  Lage premie, maar met vragen wordt je afgewimpeld en de kosten voor (vaste) medicijnen verschillen keer op keer. Afhankelijk van de beurs/koers zeggen ze.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  2

  Service
  4
  Dekking
  2
 • WWillem Hafkamp

  Zekur is gewoon een prima nuchtere ziektekosten verzekering. Geen opsmuk, alles via internet. Lage premie en prima dekking. Bevat PRIMA !!

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  5

  Service
  7.5
  Dekking
  9
 • WWilmer Stegink

  Voor mij de beste zorgverzekering! Aanvullend kan heel gemakkelijk en zijn veel mogelijkheden toe. Ook is het zo als je iets hebt dat je snel en persoonlijk geholpen wordt! Ik zou zeggen, ga zo door!

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  8.5
 • NNikki

  Inmiddels 3 jaar bij ZEKUR van Univé verzekerd, nog steeds zeer tevreden!

  Ik ben begonnen met het aanvullende pakket van ZEKUR. De premie kwam als laagste uit de test, maar de vergoedingen waren zeker prima. Ik nam deze aanvullende verzekering vanwege de tandartskosten.

  Zodra ik de rekening van de tandarts binnen had, stuurde ik deze per post op naar ZEKUR (dat is in deze tijd van internet wel een minpunt, omdat inscannen natuurlijk veel makkelijker is), en werd 75% van de rekening netjes binnen niet al te lange termijn op mijn rekening gestort. Super!

  Daarna heb ik gekozen om alleen voor de basisverzekering te gaan, mede omdat mijn tandartskosten minder werden. Ook hiervan de premie weer netjes geprijsd, zodat je niet al te gek veel betaald.

  Echter, werd ik net in januari zwanger, waardoor ik baalde dat ik mijn aanvullende verzekering net stop had gezet. Ik heb geïnformeerd bij de klantenservice van ZEKUR (die overigens gratis te bereiken is, top!) en zij hebben mij toen keurig uitgelegd wat ik aan rekeningen kon verwachten, mits de zwangerschap natuurlijk zonder enig ziekenhuisbezoek/complicaties zou verlopen.

  Zo geschiedde, deze informatie klopte en ik kreeg keurig een afschrift met daarop uitgebreide specificaties van wat er gedeclareerd werd. Heel duidelijk en overzichtelijk.

  Ook toen ik kraamzorg aan wilde vragen goed geholpen door de klantenservice. Ik hoefde maar door te geven waar ik me aan wilde melden, en ZEKUR regelde keurig de aanmelding.

  Je hoort ook wel eens, dat het moeilijk is bij bedrijven om je rekeningnummer te wijzigen. Mijn vriend en ik zijn beiden verzekerd bij ZEKUR, en toen wij samen gingen wonen, was het geen enkel probleem om onze rekeningnummers samen te voegen naar 1 gezamenlijke rekening. Zo gepiept!

  Wat ik wel een minpunt vind, de site van ZEKUR is niet echt heel overzichtelijk. Ook het vergoedingenoverzicht is naar mijn inzien niet echt makkelijk te interpreteren.

  Het enige wat misschien wel nog handig zou zijn, is dat je aanvullende pakketten zou kunnen kiezen. Het is nu of basis verzekerd, of aanvullend. Maar ik denk dat dit ook deels is waarom zij de prijs laag kunnen houden.

  Kortom, goede, duidelijke verzekering voor niet al te veel geld! Zeker aan te raden!

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  6

  Service
  9
  Dekking
  8
 • KKarsten Wassenaar

  Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, goede klanten service. Maar helaas soms moeilijk te bereiken via de telefoon. Declareren gaat eenvoudig.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8.5
  Dekking
  5
 • Cchristian sips

  Ik ben erg tevreden met Unive Zekur omdat de premie erg laag is (65,25). Ik heb dan wel een verhoogd eigen risico maar daar kies ik bewust voor.
  Wanneer ik vragen heb wordt ik altijd snel en duidelijk en erg vriendelijk geholpen.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  4

  Service
  7.5
  Dekking
  5
 • VVerheijden

  Ik mijd de zorg hoewel ik die heel erg hard nodig heb maar ivm onduidelijke financiele gevolgen zie ik er vanaf.Zekur is dan misschien goedkoper met de premie maar je moet overal voor bijbetalen.En ik vind het een RAMP dat je een 0900 nummer moet bellen om informatie waar je dan meestal ook geen steek wijzer van word.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  3.5

  Service
  3
 • PPatty Degeling

  Over het algemeen is de zorgverzekering prima voor een jongere, relatief iets goedkoper maar daarvoor is je dekking ook iets minder. Het enige waar ik zeer ontevreden over ben is de tandartsverzekering. Je krijgt 75% vergoed tot 500 euro. Oftewel je betaald altijd nog een bedrag om naar de tandarts te gaan terwijl je per maand ook gewoon al je geld afdraagt. En mocht er dan alsnog een keer iets echt mis zijn (omdat je nooit meer naar de tandarts gaat bijvoorbeeld) Dan steek je jezelf alsnog in de schulden omdat veel tandartsbehandelingen behoorlijk duur zijn. Dus kan je het beter op de kaakchirurg aan laten komen want die is wel vergoed. Voor mij is zon beroerde tandartsverzekering eerder een risico dat het een keer mis gaat dan een zekerheid dat ik gezond kan blijven door mijn verzekering. Verder ben ik zeer tevreden over de vergoedingen van de anticonceptie, fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Ook vind ik het een goede actie dat je korting krijgt als je zowel zekur wonen en zorg hebt. Wel moet ik zeggen dat ik denk dat de polisvoorwaarden duidelijker zouden kunnen zijn.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  5.5
  Dekking
  6
 • Nnardo kling

  Goede prijs voor de normale dingen. Aanvullend had er voor mij wel wat meer bij gekund en sommige dingen eraf ( niet erg op maat). Soms niet helemaal duidelijk waarom sommige dingen niet worden vergoed terwijl je het wel verwacht.
  Makkelijk om vergoedingen terug te vragem via internet

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  7
  Dekking
  7
 • RReyldo Emmanuel Dominguez

  Ik ben een student en heb extra zekur verzekering. Daarvoor betaalde ik zo’n 116 eurosper maand, dat is passend voor je als je student ben en je wilt misschien naar de tandarts, fysiotherapie,een bril of reizen naar het buitenland. nu is het zelf verlaagd naar 90.25 euros per maand voor het extra zekur. ik vind dat het is best wel cheap wat je betaald voor een aanvullend verzekering ,dus dat maakt het perfect voor mij als student, omdat je krijgt al die diensten in geval dat je iets als fysiotherapie of een leesbril zonder dat je extra moet gaan betalen, in vergelijking met mijn moeder die normal 180 euros per maad moet betalen. dus een zin qua priis en en diesten vind ik het echt goed voor studenten

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  9

  Service
  6
  Dekking
  7.5
 • RRawina Talwar

  Zeer goede zorgverzekering. Ben hier erg tevreden over. Geen klachten. Betaling van facturen gaat automatisch. Veel zorg wordt vergoed. Ik heb gebruik gemaakt van fysiotherapie en dit was helemaal gratis!

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Dekking
  10
 • DDenise de Jong

  Als jonge student ben ik erg blij met de zorgverzekering van ZEKUR. Omdat ik nog weinig gebruik maak van zorg zocht ik een goedkope zorgverzekering. De zorgverzekering van ZEKUR past goed bij het leven van een jonge, gezonde student. Het enige nadeel van een goedkope zorgverzekering is dat het eigen risico hoog is.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7.5
  Dekking
  8
 • LLouwerse

  Zékur is een goede verzekeraar. Je bent voor alles meer dan voldoende verzekerd en de maandpremie is redelijk in vergelijking met andere verzekeraars.
  Rekeningen worden rechtstreeks door hen betaald en een eventuele eigen bijdrage wordt daarna door de verzekeraar geïnd.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  7
  Dekking
  6
 • RRogier Simonis

  Ik heb veel te maken met mijn zorgverzekeraar als diabetes type 1 patient. Ik heb gekozen voor Zekur door de lage prmie en positieve feedback van vrienden.
  Tot nog toe ben ik zeer tevreden over de Zekur. Ik verwacht dat een zorgverzekeraar op de achtergrond zijn werk doet en ik niet teveel werk er aan heb. En Zekur zorgt daar goed voor. Online ook alles prima geregeld.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7.5
  Dekking
  7.5
 • RR.Koelman

  + goede service. goede duidelijke website. mooie premie voor uitgebreide dekking.
  geen keuzes hoeven maken voor de uitgebreide verzekering.

  – je moet voor bepaalde dingen eerst informeren waar je terecht kan.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  5.5
 • Ppverhaaren

  zeer goede verzekering,en ik denk ook wel de goedkoopste van nederland fantastichs.

 • HHenk Spaan

  Beste zorgverzekekering die ik ooit heb gehad,kan ik iedereen aanbevelen!

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9
  Dekking
  9.5
 • Ssayenne heijkamp

  De premie is erg betaalbaar en de service is echt perfect. Ze nemen uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden en als ze het niet gelijk weten dan wordt je vrij snel terug gebeld. Wat ik erg fijn vond was dat ik zelf mijn hulpverleners kon kiezen (binnen zekere grenzen) en dat de communicatie vlot en zeer netjes verloopt. Ook wanneer je papieren nodig hebt van erg lang geleden weten ze die binnen een paar dagen op te sturen. Aanvullend heb ik wel eens doorgelezen, maar de basis zit voor mij al alles in wat ik veel gebruik, dus zelf heb ik geen aanvullende verzekering en kan daar dan ook moeilijk een beoordeling over geven. Met name de prijs van de premie heeft voor mij de doorslag gegeven.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  7.5
  Dekking
  7
 • Mmohamed.attayaibi

  mijn zorgverzekeraar is altijd op tijd met declaraties uit betalen
  kan altijd terecht bij de klantenservice via telefoon of mail en is altijd bereikbaar en snel een antwoord.
  geeft altijd goed advies bij vragen van mijn kant uit en de mensen zijn altijd vriendelijk aan de telefoon .
  ik ben zeer tevreden over mijn zorg verzekeraar

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • KKarremans

  Ik ben over het algemeen tevreden over mijn zorgverzekaar. Een minpunt is de service, als ik iets niet snap zijn ze lastig bereikbaar en het is vaak het geval dat je het zelf op de computer moet uitzoeken. Een pluspunt is dat ze snel handelen, ik had gemaild of ik losgekoppeld kon worden van mijn vader (ik stond bij hem ingeschreven) omdat ik 18 werd en een aantal dagen later was het gedaan.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  4
  Dekking
  8
 • Mmerel de wit

  zekur is een zeer fijne verzekering, de hoogte van de premie is goed voor wat je krijgt. je kan simpel kiezen tussen normaal verzekerd of extra verzekerd, niet teveel verwarrende verschillende verzekeringen maar lekker simpel. op de website kan je een hoop vinden, kan je toch niet vinden wat je zoekt is het simpel na te vragen via het telefoonnummer van de klantenservice of via email, snelle en vriendelijke uitleg. geen rompslomp maar lekker simpel, precies wat ik zoek

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  8
  Dekking
  7.5
 • SShietel

  Zekur is een onderdeel van Unive. Ik ben erg tevreden over deze zorgverzekeraar. De maandelijkse premie is erg goedkoop. Hier ben ik dan dus ook heel blij mee! Als ik vragen heb kan ik altijd bellen naar Zekur. Zij zorgen voor een goede service en hebben altijd antwoord op mijn vragen. Ik heb een aanvullende zorgverzekering bij Zekur. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik graag van een aantal behandelingen gebruik wou maken. Zekur was voor mij het voordeligst en past het best bij de zorg die ik nodig heb. Daarnaast ben ik erg tevreden over de declaraties. Ik heb binnen een aantal dagen mijn geld binnen en ik krijg een overzicht van de declaraties die ik gedaan heb en hoeveel geld ik nog over heb. Deze zorgverzekering is voor alle jongeren aan te raden!!

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • Mmenno

  Ik vind mijn zorgverzekeraar Zekur een goede service bieden. ze hebben altijd een goede prijs en helpen me uitstekend met hun service. Als er zich een probleem voordoet helpen ze mij direct ermee.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  7.5
  Dekking
  10
 • TTerry twengie

  Goedkope zorgverzekering voor de student die het minst kwijt wilt zijn aan zijn of haar zorgverzekering. Toppunten zijn de prijs en kwaliteitsverhouding de service is wel iets minder maar voor de prijs die je betaald wel oke.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  6.5
  Dekking
  8
 • VVerheijden

  Een zeer schrale verzekering waarbij mijn keuze eigenlijk bepaalt werd door de prijs
  en daarbij niet goed kan vergelijken wat je er nu precies voor terug krijgt

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  4

  Service
  5.5
 • DDimphy Dirix

  Zekur is de ideale zorgverzekering voor een student zoals ik. Geld besparen en toch goede service en goede zorg. Wanneer je iets nodig hebt zoeken ze alles voor je uit en regelen alles voor je. Na een belletje checken ze alles voor je en hoef jij niks meer zelf uit te zoeken. Ze staan altijd even vriendelijk voor je klaar.

  De premie per maand is ook erg aantrekkelijk en zeer betaalbaar. Hij is speciaal gericht op jongeren die andere of minder te besteden hebben en andere wensen hebben bij een zorg verzekering. Zekur heeft voor ieder wat wils.

  Wanneer er iets voorvalt kun je zelf kiezen waar je naartoe wilt voor de zorg. Ze houden rekening met jou wensen en omstandigheden. Wil je in de buurt van je woonplaats, geen probleem. Wil je toch liever naar een gespecialiseerde zorg aanbieder iets verder weg is dit ook geen enkele moeite. Ze luisteren naar je wensen.

  Aanvullend heb ik een tandarts verzekering voor alle kosten op het gebied van mijn gebit. Alle standaard behandelingen en controles worden vergoed en heb je geen om kijken naar. Alles wordt netjes in factuur gebracht met ruime tijd zodat je alles zelf fijn kan na lezen.

  Kortom is ZEKUR een perfecte keuze als zorgverzekering en zou ik het alle jongeren aanraden deze verzekering die onder Univé valt af te sluiten.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  10
  Dekking
  8
 • AArnaud van der Ploeg

  ZEKUR is voor mij een gemakkelijke verzekering met een zeer lage maandkosten. Aangezien ik bijna nooit gebruik maak van zorg, komt dat mij mooi uit. En de keren dat ik bijvoorbeeld medicijnen van de apotheek nodig heb, valt dat toch onder het eigen risico. Met een maximaal eigen risico en zonder aanvullende verzekeringen kwam ik daarom uit op een zeer lage premie per maand.
  Leuke bijkomstigheid is wel dat ik nu via ZEKUR korting krijg op het abonnement van het sportcentrum bij mij in de buurt. Hierdoor kan ik met korting gebruik maken van alle faciliteiten daar, zoals zwemmen, fitness en sauna. Heel erg handig dus!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  4.5

  Service
  5.5
  Dekking
  2
 • CClint

  Via verschillende vergelijkingssites kwam deze het beste en goedkoopste uit de test. En als student is prijs nogal belangrijk!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
 • PPablo van der Veen

  Zekur is een goedkope zorgverzekering met een uitgebreid pakket. Echter is deze vooral voor mensen die weinig zorg gebruiken. Aan veel zaken is namelijk een limiet gesteld. Tandarts is bijvoorbeeld standaard 25% eigen risico. Tot max €500 vergoeding van de zorgverzekeraar. Zo zijn er grenzen gesteld. Heb zelf weinig verzekering gebruikt dus kan niet overal wat over zeggen, maar over het algemeen wordt het meeste netjes afgehandeld met duidelijke overzichten per post.

  Eenmaal een vraag gehad over een specificatie en die is netjes binnen 48 uur beantwoord. Vooral prettig is de reisverzekering die er standaard bij in zit met wereld dekking. En wintersportdekking.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  7
  Dekking
  8
 • BBert Potse

  Opzich tevreden over deze zorg verzekeraar. De premie is duidelijk iets dat me erg aanspreekt (prima prijs!) maar daar tegenover staat dan wel dat je veel zaken omtrent de verzekeringen online moet regelen. Heb zelf een schouder operatie gehad en de afhandeling hiervan met de fysio achteraf is prima geregeld. Enige minpuntje vind ik is dat je redelijk vaak post van ze krijgt om je bijvoorbeeld te informeren over bepaalde acties. Overigens krijg je ook netjes alle rekeningen e.d. via de post binnen, wel zo fijn als je alles graag goed op orde hebt! Wil je wat meer service en persoonlijk contact dan zou ik het niet aanraden, ben je op zoek naar een degelijke en relatief goedkope zorgverzekeraar dan zou ik deze zo weer kiezen.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7
  Dekking
  7.5
 • LLex

  Premie is een van de laagste van Nederland bij het minimale eigen risico van 350 euro. Als je meer eigen risico wilt nemen zijn gekgenoeg andere verzekeraars goedkoper. Maar aangezien ik niet in een keer een groot bedrag op tafel kan leggen was 350 euro voor mijn situatie beter. Ik betaal nu zo rond de 92 euro in de maand.

  Probleem is echter wel dat de zorgkeuze beperkt is en zekur lijkt daarom alleen echt geschikt voor mensen met een gezonde jonge levensstijl. Sorry als ik hier mensen mee beledig. Tot dusver nog niets hoeven declareren, dus erg tevreden.

  Ik heb geen aanvullende verzekering.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  8
  • RRené Graanstra

   Niet mee eens, mijn moeder heeft diabetes en zij heeft ook Zekur met volledige dekking, dus de meest dure premie van hen, alles wordt net zo vergoed als bij de vorige zorgverzekeraar die veel duurder was

 • SSara

  Voor het eerst in jaren naar mijn zorgverzekering gekeken en van VGZ naar Zekur overgestapt voor dit jaar. Puur en alleen om de lage basispremie bij normaal eigen risico van 350 euro. Daar kwam Zekur als meest voordelige uit.

  Gelukkig dit jaar nog geen gebruik van gemaakt, dus dan heb ik nog niets te klagen over de verzekeraar.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7.5
  Dekking
  6.5
 • JJ. Karels

  Ik ben twee jaar geleden naar Zekur overgestapt omdat ze toen de goedkoopste premie hadden en omdat het me wel betrouwbaar leek door de samenwerking met Unive. Premie is inderdaad nog steeds een van de goedkoopste, maar je moet hier niet gaan verzekeren als je vaak zorg nodig hebt, want dan kan je nog bedrogen uitkomen. Zo is de zorgkeuze echt heel beperkt. Je moet even goed kijken op de site of jouw ziekenhuis in de buurt erbij staan, want deze lijst is niet heel lang. Voor de rest loopt alles via internet, maar dat vind ik wel prima.

  Ze hebben volgens mij maar 1 aanvullend pakket, maar dit heb ik niet nodig. Bovendien wordt de premie dan in een keer een stuk duurder.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  5

  Service
  6.5

Kan het goedkoper?