Direct naar

Over ZieZo

ZieZo is een label van Zilveren Kruis en werd gelanceerd in 2015. ZieZo biedt een online natura zorgverzekering met een zeer ruime keuze uit ziekenhuizen. Er wordt ook een goedkopere budget naturapolis aangeboden met een beperkter aanbod gecontracteerde ziekenhuizen.

ZieZo biedt twee aanvullende verzekeringen aan, waarmee belangrijke dekkingen zoals fysiotherapie en spoedeisende zorg in het buitenland vergoed kunnen worden. Ook kan er gekozen worden uit één tandartsverzekering met een vergoeding van maximaal 250 euro. ZieZo biedt tevens een app aan, waarmee zorgkosten direct gedeclareerd kunnen worden.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2021-€ 112,25€ 109,25-
2020-€ 108,75€ 105,25-
2019-€ 105,95€ 101,95-
2018-€ 102,50€ 96,95-
2017-€ -€ 93,95-

Wat vind je van ZieZo?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


124 reviews over ZieZo

 • RRobin

  Weer de goedkoopste voor mij in 2018. Ik heb alleen een tandartsverzekering tot 250 E. Dik tevreden tot nu.

  Premie
  9.2

  Zorgkeuze
  7.8

  Service
  7.6
  Dekking
  9
 • MMario

  One year ago I moved to The Netherlands from Germany. This site helped me with my health plan. Cheap price and good English customer service.

  Premie
  9.4

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7.6
  Dekking
  9
 • FFam Westhoeve

  Goedkope zorgverzekering met alleen de basis zorg. Alles via internet te regelen en anders via 0900 nummer. Uitbreiding kan maar minimaal. Goed toetsen of ziekenhuizen vergoeden anders betaal je 75 % ook bij basis.

  Lijkt goedkoop, maar als je werkelijkheid zorg nodig hebt is het zeker geen aanbeveling. Kies dan voor Zilveren Kruis met uitbreiding.

  Wil je goedkoop uit zijn, en zelf alles uitzoeken, is Ziezo weer wel te overwegen.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  4.6

  Service
  8
  Dekking
  5
 • PP. Dokter

  Zeer lage premie terwijl de voorwaarden niet minder goed zijn in vergelijking met andere verzekeraars. Prima afwikkeling van aanmelding en declaraties.

  Premie
  9.4

  Zorgkeuze
  7.4

  Service
  7.6
  Dekking
  7.6
 • MMw. A. Veltman

  Bij het afsluiten de verkeerde informatie gekregen aan de telefoon. Ik vroeg of ik straks (2017) ook naar het AMC kan gaan. Dat was geen enkel probleem. Alle gangbare ziekenhuizen zaten in mijn pakket. Nou, dat viel dus vies tegen. Daar kom je te laat achter. Volgend jaar zeker naar een andere ziektekostenverzekeraar. Dan maar iets meer betalen.

  Premie
  7.2

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7.2
  Dekking
  7
 • MMark

  Dit jaar voor het eerst bij Ziezo en ben erg tevreden. Premie is een stuk lager dan voorheen, terwijl ik wel gewoon vrije ziekenhuiskeuze heb (duurdere naturapolis dus liever niet de budget kiezen!) en een goede aanvullende verzekering. Service is adequaat en snel, ook via de mail.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.8

  Service
  8.8
  Dekking
  9.6
 • AAndre

  Prima verzekering

  Premie
  7.6

  Zorgkeuze
  7.6

  Service
  7.6
  Dekking
  8.6
 • DDirk

  Zeer slechte ervaringen met Zilveren Kruis. Ik heb helaas tot drie keer toe moeten ervaren dat Zilveren Kruis alles behalve een service en klantgerichte organisatie is.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  8

  Service
  1
  Dekking
  1
  • JJ.B. Overtoom

   Als je in deze verzekering een behandeling/recept hebt gehad krijg je bij automatische afschrijving geen bericht waarvoor deze afschrijving is. Dit is klant onvriendelijk en tegen de regels van betalingen en geldtransacties.

 • BBart

  Ziezo veruit de goedkoopste met eigen risico 885 euro. Jaarbetaling geeft 3% korting. Alleen de basisverzekering gekozen. Het pasje heb ik al binnen enkele dagen binnengekregen. Tot dusver erg tevreden.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  6

  Service
  8
  Dekking
  7
 • RRick

  Laagste premie met tandartsverzekering en hoog eigen risico. Net overgestapt voor 2017. Is van Zilveren Kruis, dus betrouwbaar. Over de service kan ik nu nog niets zeggen.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7
  Dekking
  8
 • SSong Min-ho

  Ben 2 jaar geleden overgestapt naar ZieZo en tot dus ver zeer tevreden. Dit jaar blijf ik bij ZieZo want het aanbod is weer scherp.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  8
 • SS. Vogels

  Goede verzekering, snel declaraties terug ontvangen.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7

  Service
  8
  Dekking
  8
 • SSara

  2 jaar geleden overgestapt naar ziezo omdat zilveren kruis er achter zat en de premie heel laag was. Vorig jaar geen mogelijkheid om over te stappen omdat ik in het buitenland zat, maar ik schrok van de doorgevoerde premieverhoging van ziezo. Volgend jaar kies ik zowieso voor een andere zorgverzekering.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  6

  Service
  6
  Dekking
  6
 • DDaan

  Na een jaar ga ik zeker weer overstappen. De premie is veels te veel gestegen voor volgend jaar.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7
  Dekking
  6
 • RRobert Teske

  Premie is heel scherp! Gezien naar de prijs kwaliteits verhouding heb ik nog geen betere premie kunnen waarnemen.
  De service is in de meeste gevallen goed te noemen. Een enkele keer duurt het wat langer voordat je vragen beantwoord worden of misverstanden worden rechtgezet.
  De zorgkeuze is ook prima! Alhoewel ik graag zie dat ik bepaalde keuzes aan en uit kan zetten. Globaal is dit wel mogelijk, maar niet tot in detail.
  De aanvullende dekking is heel uitgebreid en bevat alle mogelijke keuzes.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  10
 • MMarianne Bouwman

  Ik ben tevreden over mijn zorgverzekeraar. Denken met je mee en helpen je daar waar je er om vraagt. Ze maken echt werk van en voor je.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8
  Dekking
  8
 • JJ de vries

  Klantenservice goed bereikbaar en je kunt bijna overal terecht met redelijk eigenrisico , wij hebben hem nog niet hoeven te gebruiken en bijna alles is vergoed wat wij aan zorgkosten hadden afgelopen jaar.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  8
 • JJ.M.

  Eerste jaar bij ziezo. Indruk na ruim een half jaar is positief.

  Declaraties indienen gaat heel gemakkelijk online (foto van de rekening is voldoende) en dit doe je allemaal in de omgeving van zilveren kruis. dat was eerst verwarrend, maar die horen bij elkaar. Premie is erg laag en vooral het tandartspakket gaf bij mij de doorslag.

  Al 2x mijn tandartsrekening volledig teruggekregen en was niet alleen controle..

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  8
 • JJosina

  Van zilveren kruis overgestapt. Premie was iets goedkoper en had keuze uit de ziekenhuizen bij mij. Alleen basisverzekering en tot dus ver erg tevreden. gelukkig nog weinig van gebruik gemaakt.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  7
 • MMiranda

  Ik vind de verhouding prijs/kwaliteit redelijk. Wel vind ik het jammer dat vergoedingen op de site lastig te vinden zijn, waardoor ik enkele medische zaken die ik vergoed dacht te krijgen, uiteindelijk niet vergoed heb gekregen.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  5.5
 • SSunny

  Altijd goed bereikbaar, duidelijke en vooral eerlijke antwoorden, afgelopen jaar overgestapt van Agis naar ZieZo valt allemaal onder zilverenkruis, ben blij dat ik dit heb gedaan. Aardig en ook begripvol personeel. Super !

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8
  Dekking
  9.5
 • IIrene

  Ik ben net overgestapt naar ZieZo en dat ging echt hartstikke makkelijk! ZieZo heeft precies in zijn aanvullende pakket wat ik nodig heb en ook voor de beste prijs. Zo ben ik erg blij met de 20 behandelingen fysiotherapie, die elders bij andere verzekeringen veel duurder zijn omdat ze dan gelijk in een pakket vallen met dingen die ik helemaal niet nodig heb.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  8

  Dekking
  9
 • BBart

  Ben naar ziezo overgestapt via deze site enkele dagen geleden. de premie was voor mij het laagste inclusief een tandartsverzekering met dekking tot 500 E en Zilveren Kruis zit erachter. Overstapproces verliep erg soepel. Toe net het polisblad binnengekregen voor 2015 en in eerste instantie lijkt het alsof je naar Zilveren Kruis bent overgestapt. Onderaan is overigens wel Ziezo terug te vinden inclusief de premie en verzekering.

  Doordat er een grote zorgverzekeraar achter zit heb ik er wel vertrouwen in. Ziezo regelt overigens ook de opzegging met mijn oude zorgverzekering. Over de service kan ik nu nog weinig zeggen en zorgkeuze zit volgens mij wel goed. Ze hebben een zorgvinder op de website – wel even goed zoeken – en ziekenhuis bij mij in de buurt staat erbij.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7
  Dekking
  8

Kan het goedkoper?