Direct naar

Kenmerken

 • Top 3 duurzame zorgverzekeraar van Nederland
 • Tot 30% korting op hulpmiddelen, brillen, lenzen en laseren
 • Voor sommige hulpmiddelen keuze uit beperkt aantal aanbieders

Over ZieZo

ZieZo is een label van Zilveren Kruis en werd gelanceerd in 2015. ZieZo biedt een online natura zorgverzekering met een zeer ruime keuze uit ziekenhuizen.

ZieZo biedt twee aanvullende verzekeringen aan, waarmee belangrijke dekkingen zoals fysiotherapie en spoedeisende zorg in het buitenland vergoed kunnen worden. Ook kan er gekozen worden uit één tandartsverzekering met een vergoeding van maximaal 250 euro. ZieZo biedt tevens een app aan, waarmee zorgkosten direct gedeclareerd kunnen worden.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Natura (select) Combinatie
2024--€ 139,95-
2023--€ 129,95-
2022--€ 112,25-
2021--€ 112,25-
2020--€ 108,75-
2019--€ 105,95-
2018--€ 102,50-
2017--€ --

Wat vind je van ZieZo?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


164 reviews over ZieZo

 • DDaan

  Na een jaar ga ik zeker weer overstappen. De premie is veels te veel gestegen voor volgend jaar.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7
  Dekking
  6
 • RRobert Teske

  Premie is heel scherp! Gezien naar de prijs kwaliteits verhouding heb ik nog geen betere premie kunnen waarnemen.
  De service is in de meeste gevallen goed te noemen. Een enkele keer duurt het wat langer voordat je vragen beantwoord worden of misverstanden worden rechtgezet.
  De zorgkeuze is ook prima! Alhoewel ik graag zie dat ik bepaalde keuzes aan en uit kan zetten. Globaal is dit wel mogelijk, maar niet tot in detail.
  De aanvullende dekking is heel uitgebreid en bevat alle mogelijke keuzes.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  10
 • MMarianne Bouwman

  Ik ben tevreden over mijn zorgverzekeraar. Denken met je mee en helpen je daar waar je er om vraagt. Ze maken echt werk van en voor je.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8
  Dekking
  8
 • JJ de vries

  Klantenservice goed bereikbaar en je kunt bijna overal terecht met redelijk eigenrisico , wij hebben hem nog niet hoeven te gebruiken en bijna alles is vergoed wat wij aan zorgkosten hadden afgelopen jaar.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  8
 • JJ.M.

  Eerste jaar bij ziezo. Indruk na ruim een half jaar is positief.

  Declaraties indienen gaat heel gemakkelijk online (foto van de rekening is voldoende) en dit doe je allemaal in de omgeving van zilveren kruis. dat was eerst verwarrend, maar die horen bij elkaar. Premie is erg laag en vooral het tandartspakket gaf bij mij de doorslag.

  Al 2x mijn tandartsrekening volledig teruggekregen en was niet alleen controle..

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  8
 • JJosina

  Van zilveren kruis overgestapt. Premie was iets goedkoper en had keuze uit de ziekenhuizen bij mij. Alleen basisverzekering en tot dus ver erg tevreden. gelukkig nog weinig van gebruik gemaakt.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9
  Dekking
  7
 • MMiranda

  Ik vind de verhouding prijs/kwaliteit redelijk. Wel vind ik het jammer dat vergoedingen op de site lastig te vinden zijn, waardoor ik enkele medische zaken die ik vergoed dacht te krijgen, uiteindelijk niet vergoed heb gekregen.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  5.5
 • SSunny

  Altijd goed bereikbaar, duidelijke en vooral eerlijke antwoorden, afgelopen jaar overgestapt van Agis naar ZieZo valt allemaal onder zilverenkruis, ben blij dat ik dit heb gedaan. Aardig en ook begripvol personeel. Super !

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8
  Dekking
  9.5
 • IIrene

  Ik ben net overgestapt naar ZieZo en dat ging echt hartstikke makkelijk! ZieZo heeft precies in zijn aanvullende pakket wat ik nodig heb en ook voor de beste prijs. Zo ben ik erg blij met de 20 behandelingen fysiotherapie, die elders bij andere verzekeringen veel duurder zijn omdat ze dan gelijk in een pakket vallen met dingen die ik helemaal niet nodig heb.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  8

  Dekking
  9
 • BBart

  Ben naar ziezo overgestapt via deze site enkele dagen geleden. de premie was voor mij het laagste inclusief een tandartsverzekering met dekking tot 500 E en Zilveren Kruis zit erachter. Overstapproces verliep erg soepel. Toe net het polisblad binnengekregen voor 2015 en in eerste instantie lijkt het alsof je naar Zilveren Kruis bent overgestapt. Onderaan is overigens wel Ziezo terug te vinden inclusief de premie en verzekering.

  Doordat er een grote zorgverzekeraar achter zit heb ik er wel vertrouwen in. Ziezo regelt overigens ook de opzegging met mijn oude zorgverzekering. Over de service kan ik nu nog weinig zeggen en zorgkeuze zit volgens mij wel goed. Ze hebben een zorgvinder op de website – wel even goed zoeken – en ziekenhuis bij mij in de buurt staat erbij.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7
  Dekking
  8

Kan het goedkoper?