Laatste dag om een nieuwe zorgverzekering te kiezen

Bart Koenraadt geen reacties

Laaste kans overstappen van zorgverzekeringVandaag – 31 december – is de laatste kans dat jij nog kunt overstappen van zorgverzekering en kunt kiezen voor een betere dekking en/of lagere zorgpremie. Als je vandaag nog kiest voor een nieuwe polis wordt je oude zorgverzekering nog automatisch voor je opgezegd en dat geldt niet meer na middernacht. Uit de overstapcijfers blijkt dat Nederlanders tot wel 300 euro op jaarbasis kunnen besparen door voor 2015 te kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Dat is niet zo gek, want de premieverschillen zijn nog nooit zo groot gewist.

In totaal zullen na vandaag ongeveer 1 miljoen Nederlanders zijn overgestapt voor 2015, wat iets minder is dan vorig jaar. Twijfel je nog? Bekijk dan de lastminute checklist op ZorgWijzer.nl.

Ook al stap je vandaag over, dan behoudt je nog steeds je wettelijke bedenktijd van 14 dagen. In het nieuwe jaar kun je dus alsnog binnen 2 weken beslissen om terug te gaan naar je huidige zorgverzekeraar.

De nieuwe zorgpas ontvang je binnen een week op de deurmat. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen? Raadpleeg dan vandaag nog de zorgvergelijker van ZorgWijzer.nl.

Voor nu alvast een prettige jaarwisseling gewenst en tot volgend jaar!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres blijft prive.