ONVZ en PNOzorg voeren ook premiestijging door

- Reacties 4

onvz-pnozorg

Zuivere restitutie verzekeraar ONVZ voert komend verzekeringsjaar – lees: 2017 – een premiestijging door van 9,26 euro per maand. De totaalpremie komt daarmee uit op: 115,91 euro per maand bij een standaard eigen risico van 385 euro. Indien de verzekerde besluit het eigen risico te verhogen, ontvangt diegene een korting op de maandelijkse premie die kan oplopen tot 25 euro per maand.

Premie ONVZ 2017

Verder is bekend dat de aanvullende- en tandartsverzekeringen bij ONVZ niet duurder worden.

BEKIJK OOK
ONVZ: premies, klantbeoordelingen en vergoedingen

Volgens ONVZ zijn hun klanten het meest tevreden over hun zorgverzekeraar en dit willen zij graag zo houden.

PNOzorg

Ook bij PNOzorg, die ONVZ als risicodrager heeft, stijgt de premie volgend jaar. Verzekerden betalen volgend jaar 8,79 euro meer voor hun restitutiepolis. Die komt daarmee uit op een totaal van 109.94 euro per maand.

Premies PNOzorg 2017

PNOzorg biedt verder vier aanvullende verzekeringen en een aantal tandartsverzekeringen die allen in premie iets omhoog gaan.

BEKIJK OOK
PNOzorg: premies, klantbeoordelingen en vergoedingen

PNOzorg is een kleine Nederlandse zorgverzekeraar met vrije zorgkeuze, een goede service en uitgebreide dekkingen.

PNOzorg en ONVZ zijn één van de weinige zorgverzekeraars waarbij het mogelijk is om een aanvullend pakket af te sluiten met een volledige dekking voor fysiotherapie. De aspirant-verzekerde dient hiervoor echter wel eerst een medische acceptatieprocedure (selectie) te ondergaan.

Verder worden ONVZ en PNOzorg erg goed beoordeeld door klanten: op ZorgWijzer.nl scoren de verzekeraars respectievelijk een 8,3 en 8,4.

VvAA

Ook bij VvAA, een sublabel van ONVZ, stijgt de premie, namelijk van 101,15 naar 109,94 euro maandelijks.

4 reacties op ONVZ en PNOzorg voeren ook premiestijging door

Schrijf een reactie

Jouw email adres blijft privé

 • h.zijlstra

  De premie voor de basisverzekering zal me betrekkelijk een zorg zijn. Heel aardig is dat PNO zijn vergoeding voor tandarts, zijnde 100% van…, heeft verlaagd tot 80% van de kosten tot max. verzekerde bedrag. Daar hoor je niemand over.

  Je reageert op h.zijlstra

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  hier op reageren
 • Henk

  En nu ONVZ! Let op de enorme premiestijging van de aanvullende pakketten. Door het schrappen van de buitenlanddekking uit alle aanvullende pakketten zijn we ineens veel duurder uit! Wat gebeurt: de aanvullende pakketten blijven even duur en de eerder vervallen buitenlanddekking kan men terugkopen voor een bedrag van € 45,- per persoon per jaar. Voor verzekerden met een aanvullende dekking ‘Startfit’ gaat de premie dus van € 90,- naar € 135,- per jaar! Bedankt ONVZ! Klantbelang centraal? Laat me niet lachen.

  Je reageert op Henk

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  hier op reageren
 • Frenk

  Bij PNO stijgt de premie voor tandartsverzekering iets, maar de vergoedingen gaan van 100% naar 80%, en dat is dus indirect een behoorlijke premie verhoging van bijna 46% !!!!
  In 2016 betaalde men € 285,– en werden de tandartsrekeningen tot € 500,– 100% vergoed.
  In 2017 moet men € 291,– betalen, maar wordt er maar 80% van de tandartsrekening, met een maximum van € 500,– vergoed. Wil men dus (net als in 2016) €500,– vergoed krijgen, dan betaalt men dus € 291,– premie + € 125,– eigen risico = € 416,– Dit is een premie stijging van 45,96 %

  Je reageert op Frenk

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  hier op reageren
 • Jeroen

  Als ik het goed heb heeft ONVZ de standaard buitenlanddekking uit de aanvullende verzekering gehaald. Dit moet nu seperaat worden afgesloten, dus wel degelijk een prijsverhoging voor de aanvullende pakketten.

  Je reageert op Jeroen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  hier op reageren

Laatste Nieuws

Laatste Reacties

 • Andre schreef op

  "Goed plan dan komt er meer premie bij de zorgverzekeraar en kan deze uiteindelijk omlaag, de zorgtoeslag is ook bedoeld…"

  Lees meer
 • Marianne schreef op

  "Per wanneer gaat dit in dan?"

  Lees meer
 • Sieneke schreef op

  "Ik vraag me af hoe je specifiek de zorgtoeslag voor je zorgpremie gebruikt. Bij ons is het simpelweg alles wat…"

  Lees meer
 • Bram schreef op

  "Zo kan je met onenigheid met de verhuurder de huur niet meer zelfstandig opschorten..."

  Lees meer