Anderzorg premie 2018 blijft stabiel

- 0 reacties

2018 zorgpremie

De premie van Anderzorg komt voor de basis zorgverzekering in 2018 uit op 102,00 euro per maand bij een eigen risico van 385 euro. Dat is evenveel als dit jaar. De premies voor zowel de basis- als aanvullende verzekering blijven exact hetzelfde. Hiermee wijkt Anderzorg af van vele andere verzekeraars die de prijzen iets omhoog hebben gegooid.

Anderzorg is een zorglabel van Menzis en profileert zich als een internetverzekeraar. Dat houdt in dat je al je zorgzaken online regelt, waaronder declaraties, inzien van je zorggebruik en communicatie. Al meer dan 7 jaar behoort Anderzorg tot een van de goedkoopste zorgverzekering met een maximaal verhoogd eigen risico.

Ook in 2018 ontvangt de verzekerde een korting van 25 euro per maand bij een eigen risico van 885.

Basisverzekering

De basisverzekering van Anderzorg is een naturapolis waarbij je in ieder ziekenhuis terecht kunt voor de behandeling zonder eigen bijdrage. De verzekeraar heeft namelijk net als voorgaande jaren met ieder ziekenhuis een contract gesloten.

Meer over Anderzorg

Modules en pakketten

Anderzorg biedt een aantal zorgmodules die enkel dekking bieden voor één specifieke vergoeding, bijvoorbeeld fysiotherapie, tandheelkunde of buitenlanddekking.

Daarnaast zijn er een paar aanvullende verzekeringen die dekking biedt voor meerdere vergoedingen.

Premie overzicht

Inmiddels zijn alle premies voor 2018 bekend en de stijging is gemiddeld gezien zo’n 2 euro per maand. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste zorgpolis is echter ruim 300 euro op jaarbasis. Er valt dus wel degelijk wat te kiezen en besparen.

Alle premies bekend (overzicht)

0 reacties op: “Anderzorg premie 2018 blijft stabiel”

Schrijf een reactie

Het e-mailadres blijft prive.