Interpolis maakt verzekeringspremie 2018 bekend

- 0 reacties

Verzekeraar Interpolis heeft de premie van haar ZorgActief basisverzekering verhoogd met 24 euro voor 2018. Daarmee komt de maandelijkse premie uit op 106,25 euro per verzekerde, ofwel 2 euro meer dan dit jaar. Echter voor het eerst komt Interpolis ook met een nieuwe type zorgverzekering met de naam: ZorgCompact.

Update 13 november: ZorgCompact

De zorgpremie van ZorgCompact is bekend, namelijk: 104,95 euro.  Een klant met de ZorgCompact basisverzekering heeft een zeer ruime keuze uit ziekenhuizen en is er een aanvullende verzekering af te sluiten met kleine dekkingen, zoals 6 fysiotherapiebehandelingen. De kosten hiervoor zijn maandelijks 9 euro.

Collectieve korting

Interpolis is een verzekeringslabel van Rabobank en kent als risicodrager Achmea. Door de samenwerking met Rabobank hebben klanten bij deze bank recht op een collectieve korting op de aanvullende verzekering van 15 procent. Interpolis biedt vanuit deze polissen ruime vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en tandheelkunde.

Meer over Interpolis

Voor de duurdere tandartsverzekeringen bij Interpolis geldt een medische selectieprocedure waarbij soms een tandartsverklaring dient te worden aangeleverd.

Verzekerden die geen lid zijn van de Rabobank kunnen overigens ook de Interpolis zorgverzekering gewoon afsluiten. De basispremie is voor iedereen hetzelfde, alleen is de aanvullende premie dan hoger (zonder de korting).

Premieoverzicht

De meeste zorgverzekeraars hebben inmiddels hun verzekeringspremies en polisvoorwaarden voor 2018 bekend gemaakt.

Premieoverzicht 2018

12 november is de uiterste deadline voor de resterende verzekeraars.

0 reacties op: “Interpolis maakt verzekeringspremie 2018 bekend”

Schrijf een reactie

Het e-mailadres blijft prive.