Zorgpremie Univé omhoog met 3 tot 4 euro

Univé maakt de zorgpremie een dag voor de deadline van 12 november bekend. Bij de coöperatieve verzekeraar uit Assen gaat de premie van de zorgverzekering in 2018 stijgen met 3,25 euro per maand voor de meest afgesloten naturapolis. De restitutiepolis van Univé is volgend jaar 4 euro duurder. Van de goedkoopste Zorg Select polis wordt de premie uiterlijk morgen bekend gemaakt.

Update 13 november: Zorg Select stijgt met 2,20 naar maandelijks 100,95 euro.

De afgelopen dagen maakten de overige verzekeraars hun premies en voorwaarden al bekend. Univé is een middelgrote verzekeraar en heeft VGZ – een concern met ruim 4 miljoen verzekerden – als risicodrager.

Basisverzekeringen

Univé biedt drie verschillende basisverzekeringen aan:

  • Een beperkte, online naturapolis: Zorg Select
  • Een reguliere naturapolis: Zorg Geregeld
  • Een restitutiepolis: Zorg Vrij

Hieronder de premieontwikkeling:

Univé meldt verder dat de medische selectie voor vrijwel alle aanvullende pakketten is afgeschaft, met uitzondering van de meest uitgebreide tandartsverzekeringen.

Meer over Univé

Loonstijgingen

De verhoging van de premie bij Univé heeft net als bij VGZ te maken met reguliere loon- en prijsstijgingen en hogere zorgkosten.

Koen Auteur Zorgwijzer.nl

Als auteur voor ZorgWijzer.nl houd ik mij bezig om alle informatie binnen de snel veranderende zorgsector zo goed mogelijk in kaart te brengen. Heb je vragen aan de hand van mijn artikelen? Stel ze dan gerust hieronder of via de verschillende sociale media kanalen.

0 reacties Zorgpremie Univé omhoog met 3 tot 4 euro
Schrijf een reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het laatste nieuws