Direct naar

Over Unive

Univé is een relatief grote verzekeraar die op het gebied van zorgverzekeringen wordt bestuurd door VGZ. Univé is echter wel zelf risicodrager met een eigen klantenservice en productaanbod.

De aanvullende pakketten die je bij Univé kunt kiezen komen qua vergoeding deels overeen met die van VGZ. In de premie kan er wel verschil zitten. Zo zijn de premies bij VGZ voor jongeren doorgaans lager maar zijn ouderen vanwege de leeftijdsafhankelijke premie bij VGZ soms goedkoper uit bij Univé.

Univé biedt verschillende basispolissen met ruime keuze en vrije zorgkeuze. Met de zorgpas van Univé krijg je ook korting op brillen en contactlenzen.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2023-€ 142,30€ 127,45€ 155,15
2022-€ 133,00€ 114,90€ 143,89
2021-€ 124,74€ 110,90€ 133,42
2020-€ 119,95€ 107,95€ 127,89
2019-€ 120,95€ 105,85€ 126,00
2018-€ 116,50€ 100,95€ 121,25
2017-€ 113,25€ 98,75€ 117,25
2016-€ 107,00€ 89,95€ 112,00
2015-€ 107,00€ 85,00€ 112,00
2014-€ 95,95€ -€ 99.95
2013-€ 107,95€ -€ 111,95
2012-€ 108,25€ -€ 112,25
2011-€ 105,75€ -€ 109,95

Wat vind je van Unive?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


718 reviews over Unive

 • Kkristel

  De informatie over verlenging van je contract en de inhoudelijke wijzigingen zijn erg ondoorzichtig. Je moet zelf behoorlijk wat desktop-research uitvoeren om uit te vogelen wat er in jouw specifieke geval wijzigt en welk pakket het beste bij mijn verwachtingen past.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  3.5

  Service
  8
  Dekking
  6
 • AAndrea Kleine Jansen

  Ondanks dat Unive (incl aanvullende verzekeringen) niet de goedkoopste is, is de uitkering altijd supersnel en zijn ze zeer klantvriendelijk.
  De meeste zorgverleners werken ook (en naar wij horen prettig) samen met Uniuve, dus nagenoeg geen voorschieten en eeuwen wachten tot je terugbetaald wordt.

  Vrije keuze in zorg/ziekenhuis etc is in ons geval helaas vaak nodig, en dus heerlijk dat je daar de vrije hand in hebt.

  Eventuele vragen worden altijd snel en adequaat beantwoord, dus geen lange wachttijden tot je eens zekerheid hebt over je vraag.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  10
 • HH.Wittenberg

  Unive heeft veel contracten afgesloten, zodat je nergens vooruit hoeft te betalen.
  Het duurt enige maanden voordat je een rekening krijgt voor het betalen van je eigen bijdrage, indien dit bedrag te hoog is, valt er een afbetalingsregeling te treffen.

  Premie
  4

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  6
  Dekking
  8.5
 • Bbenjamin GECER

  Unive- daar ben ik al jaren lid van met reisverzekering. het hele jaar niet hoeven te denken aan ongelukjes. ik weet dat ik goed zal worden opgevangen door ze. Declaraties worden altijd netjes en snel verwerkt. Nooit problemen gehad. Ik was zelfs beboet doordat ik in het buitenland heb gewoond en dat hebben ze gewoon teruggedraaid.

 • WW. Zwart

  We krijgen de rekening van de gebruikte zorg meestal een half jaar na behandeling, dan weet je al vaak niet eens meer waar en wanneer je geweest bent.
  Ook zou ik graag de mogelijkheid hebben om het gehele zorgpakket zelf samen te stellen. Waarom moet ik betalen voor zorg die ik niet meer gebruik? bijv bevalling

  Premie
  4

  Zorgkeuze
  3.5

  Service
  5
  Dekking
  3.5
  • JJoseph Makarious

   Geachte heer, mevrouw Zwart, IK ben zelf al jaren verzekerd bij Unive, en ik kan uw ervaringen niet delen, ik ben altijd uitstekend behandeld door Unive, de rekeningen komen bij alle verzekeraars na enkele weken dit komt omdat de de zorg instellingen pas hun kosten declareren na paar weken bij de zorgverzekeraar, het is ongeloofwaardig dat u niet meer weet welke behandelingen u heeft gehad, tenzij u bijna elke dag bij een zorg instelling komt.
   De zorgpakket wordt door de regering vastgesteld op basis van algemene zorg behoefte en kan niet op maat voor elke burger worden gemaakt dat kan Unive niks aan doen. uw cijfer waardering is ook niet reel, of heeft u soms persoonlijk iets tegen Unive.

 • KKalle Vleer

  Ze helpen me altijd als ik problemen heb en dus een erg snelle, goede sevice. Ook zijn de prijs kwaliteit van de verzekering op goed niveau zoals ik het graag wil zien. Ik blijf zeker klant bij Univé.

  Premie
  4

  Zorgkeuze
  6.5

  Service
  10
  Dekking
  7.5
 • AAW Schuit

  Onze zoon is op vakantie naar Oostenrijk in het ziekenhuis terecht gekomen.
  We hebben de alarmlijn van unive gebeld en een medelevend gesprek kregen wij een dossiernummer via sms die e overal konden laten zien.
  Uitgelegd dat wij de 2 dagen later ons hotel moesten verlaten omdat we dan naar huis zouden gaan zeiden ze gelijk dat hun wel een ander hotel konden regelen.
  Ze vroeg wanneer we meer wisten en wij zeiden morgenvroeg rond tien uur.
  De volgende dag ging om 10.15 de telefoon . Dat was Unive om te vragen of ze nog iets voor ons moesten regelen. SUPER. Wij mochten die dag naar huis na 3 zakken antibiotica en we moesten beloven direct in Nederland naar het ziekenhuis te gaan. Unive zei als het onderweg naar Nederland niet goed zou gaan dat we dan gelijk moesten bellen dan zouden zij ter plekke iets regelen, hetzij dokter ,ziekenhuis of hotel. We zijn gelukkig veilig thuis gekomen. Eenmaal thuis naar Unive kantoor gegaan ivm de kosten die we gemaakt hadden.
  Na ruim een week alles terug gekregen. Al met al geen leuke vakantie maar SUPERSERVICE van UNIVE TOPPRS en nog bedankt

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • GGertjan Stapel

  Uitstekende betrouwbare zorgverzekeraar met ruime vergoedingen, snelle afhandeling van declaraties en een goed bereikbaar service-team als er vragen zijn.
  Jammer dat in de aanvullende verzekeringen fysiotherapie is gemaximeerd tot een vergoeding van 1000 euro per jaar, verder alleen maar goede ervaringen met deze verzekeraar.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  5.5
  Dekking
  9
 • RRacha

  Unive staat altijd klaar voor de klant wordt goed geluisterd .
  Klantvriendelijk en neemt de tijd voor haar klanten .

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  7.5
 • SSebastiaan van den Berg

  De kwaliteit van een verzekering is voor mij bepalend hoe men omgaat met klachten en/of tijdigheid van reageren.
  Bij Unive heb ik de ervaring dat:
  – Snel wordt gereageerd op email / vragen
  – Snelle uitbetaling van kosten waarvoor ik verzekerd ben

  Natuurlijk is de prijs een belangrijk onderdeel voor het aangaan van een verzekering, maar een goede verzekering herken je pas wanneer je een probleem/klacht hebt en hoe snel en juist deze wordt afgehandeld.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  7.5
 • EErik

  Lekker, heb STER 5 (het hoogste wat er is). Mijn vrouw zit bij zorgzaam omdat dit moest van de verzekering. (Zat collectief via haar eigen werkgever)
  Onze kinderen van 6 en 10 werden anders aangeslagen als mijn vrouw niet kwam bij zorgzaam.

  Nu ze er een paar jaar zit merken we ineens dat elk tandartsbezoek voor 10% uit eigen zak moet worden betaald (maatregel 2014).

  Het is dat we geen andere keus hebben anders waren we opgestapt.

 • Bbarry

  Ik werk bij defensie en unive doet onze zorgverzekering. helemaal niets op aan te merken. alles loopt soepel en als ik ooit dan iets nodig heb kan ik dit gewoon halen bij ons gezondheidscentrum zonder problemen en zonder gezeik.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
  • WWout

   @barry
   Ik snap alleen de 9,5 premie niet. Dat moet een dikke 10 zijn. Ik weet niet hoe het vandaag de dag bij defensie gesteld is, maar ik betaalde toch echt geen netto zorgpremie toen ik actief militair was. Is dat nu veranderd?

 • RRoel

  Prachtige premie (SZVK), goede en snelle service, prima helpdesk.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • Dde Groote

  Over het algemeen ben ik erg tevreden over mijn zorgverzekering bij Unive. Wat ik spijtig vind, is dat het mij twee jaar heeft gekost dat ik mijn aanvullende verzekering heb kunnen laten vervallen. Dit had mij per maand en per jaar enorm gescheeld. Wat mij betreft mag de premie ook omlaag, maar dat is wat iedere klant zou willen, naar mijn mening. Nogmaals, over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn zorgverzekering, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  6

  Service
  8
  Dekking
  6
 • LLeonie Degeling

  Misschien niet de goedkoopste, maar erg behulpzaam op kantoor, duidelijk en overzichtelijk! Al jaren ben ik dik tevreden!!

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • AAnne van de Beek

  Mijn premie is vrij hoog, maar daarmee heb ik wel het gevoel dat ik goed verzekerd ben. De dingen die ik nodig heb worden vergoed. Aan de andere kant komt het vaak voor dat mijn zorgverzekering een bepaald merk medicijnen voorschrijft. De apotheek heeft dat vaak niet op voorraad of het is niet leverbaar en dan moet ik het alsnog zelf betalen.

  Over het algemeen ben ik dus tevreden over de vergoedingen en over de mogelijkheden, maar het puntje van de medicijnen vind ik wel vervelend.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  5

  Service
  5
  Dekking
  6
 • RRoderick

  Na altijd bij de Friesland te hebben gezeten ben ik afgelopen jaar overgestapt naar Unive, waarom zou u kunnen denken of vragen? als eerste reden, omdat de Friesland met zijn basis boven de 100 euro per maand zit en unive er een stuk onder zit, ook heb ik sinds kort een auto aangeschaft en dit combineer ik een pakket bij Unive, dit gewoon omdat het makkelijk is om alles bij 1 verzekeraar te hebben. Nu de service van unive is geweldig en ze regelen alles voor je, zo hoefde ik niet de tandarts of huisarts op de hoogte te brengen want dat had unive al voor me gedaan, echt super! Ook bij het afsluiten van de verzekering was erg duidelijk en ging vrij vlot en het werd simpel uitgelegd. Kortom een geweldige verzekeraar en ik ben blij dat ik ben overgestapt naar unive in plaats van bij De Friesland blijven.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8
  Dekking
  8
 • DDaimy

  Univé heeft om te beginnen een redelijk aanvaardbare premie. De service is ook prima: telefonisch word je prima geholpen en verdere service is ook goed in orde.
  Ik vind Univé dus een goede zorgverzekeraar.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9.5
  Dekking
  9
 • FFerona

  Ik vindt hem heel goed kan heel soms net een tikje beter maar echt niet veel het is echt de beste zorgverzekering ooit

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • JJ. Heinen

  Zorgkeuze is beperkt, jammer!

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  4

  Service
  6
  Dekking
  7.5
 • JJ.Martens

  Wij zijn van uit een slecht funktionerende groene land (zilveren kruis ) in een verzekering gekomen die 200 % beter is. Geen gezeur over het verekenen van premies met declaraties.Ook het terug betalen is zeer snel.
  Het enige waar ik mij nog wel aan erger is de duidelijkheid van declaratie afschriften deze zouden duidelijker omschreven moeten worden en de prijs van alle kosten, ook van zieken huizen enz.
  Deze zouden ook eventueel online moeten kunnen worden bekeken nu nog te minim.

  Verder prima, doorgaan zo Unive.

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  9.5
  Dekking
  8
 • RRob

  Als defensie medewerker weinig keuze, maar premie is ok en voldoet

  Premie
  3.5

  Zorgkeuze
  3.5

  Service
  4
  Dekking
  5.5
 • NNaome Taai

  Unive zorgzaam : We zijn zeer tevreden , en ze zijn erg zorgzaam voor ons

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • CC. van Wijk

  Een aanrader als je niet teveel premie wilt betalen en bereid bent daar zelf wat risico voor te nemen is dit een goede keuze. Snelle afhandeling van declaraties. Medicijnen worden bezorgd. Ik heb geen idee wat de premie dit jaar is van Univé maar ik blijf klant!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • Jjildau van der heide

  unive is een zorgverzekering waar ik automatisch bij aan gesloten werd ivm mijn oude baan. aangezien het zo goed beviel ben ik bij hun gebleven . Unive geeft de klant waar ze om vragen en recht op hebben en zijn niet te duur voor mensen met een iets kleiner budget. Een echte aanrader !!

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7
  Dekking
  7.5
 • Aarno

  snel en gewoon zonder gezeur uitbetalen, zoals het overal hoort te zijn

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
 • Aarno

  no-nonsense organisatie, duidelijk en gemakkelijk.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9
 • KKragt – Capelle

  Hallo,

  Ik ben heel tevreden over mijn verzekering bij Unive. Als ik vragen heb staan ze direct voor me klaar, zowel op werkdagen als op de zaterdag.
  De premie is niet te hoog en het eigen risico kan ik in termijnen betalen.
  De vragen die ik via mail stel worden binnen 1 dag beantwoord. Dus petje af voor Unive.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • PPaula van der Ploeg

  Ik ben heel erg tevreden over mijn zorgverzekeraar. Goede prijs zorg verhouding. Geen gezeur over dekkingen. Altijd heel snel betalen. Goede zorgkeuze. Dus helemaal goed.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
  Dekking
  7
 • GGiudo

  De reden dat ik nu bij Unive ben verzekerd heeft vooral te maken met dat ze 10 % korting gaven op de basisverzekering. Dit betekent dat ik niet de premie betaal die je hier bovenin de pagina terug kan vinden, maar veel minder. Ik zit nu onder de 100 euro per maand en dit is een stuk goedkoper dan mijn vorige verzekeraar waar ik geen collectiviteitskorting ontving.

  Ik heb geen aanvullende verzekering.

  Komend jaar ga ik er wel weer voor zitten of ik ergens anders nog goedkoper uit ben.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  10
 • JJan Lohman

  Heb diverse verzekeringen gehad tot ik 3 jaar geleden bij Univé kwam, nooit meer problemen met facturen voor schieten etc.

  Bij vragen zijn ze altijd goed bereikbaar.
  Tandarts plan van aanpak, werdt volledig vergoed door ze.

  Al met al ik zit tevreden bij univé

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9
  Dekking
  7.5
 • JJohn van Zon

  simpel en goed.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  5.5
 • SSchoonbrood

  De aanvullende verzekering dekt mijn zorgkosten afdoende. Echter zijn de specificaties betreffende het eigen risico niet helder genoeg.
  Vaak is het voor mij onduidelijk voor welke behandeling of medicijn ik een deel moet betalen.
  Ook de datum waarop de behandeling is uitgevoerd of wanneer het medicijn uitgeschreven is, ervaar ik ook als onduidelijk.
  Wel kan ik eenvoudig kosten declareren via de website van Unive.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  5

  Service
  5
  Dekking
  7.5
 • DDanny

  Ben al meer dan 20 jaar bij Univé verzekerd en ben tevreden.
  Sinds 4 jaar ben ik hartpatient en heb dagelijks mijn hartpillen nodig.
  Dit jaar liet mijn apotheker mij weten dat ze in onderhandeling waren met o.a. Univé over mijn pillen.
  Dit is allemaal keurig netjes achter de schermen gedaan en ik kreeg/krijg nog steeds
  mijn dagelijkse pillen.

  Wat betreft het eigen risico: die mag wel naar beneden, want 350 euro, boven op de maandelijkse premie, is voor iemand met een wao bijna niet te betalen.

  Mvg,

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  5

  Service
  5
  Dekking
  5
 • Ggerrit

  Zorgverzekering Unive. Daar heb ik alle vrede mee. Unive geen zorgen voor morgen

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9
 • MMarina

  Univé is een dure zorgverzekeraar en er valt maar weinig binnen je pakket. Veel zaken moet je zelf betalen en veel diensten vallen buiten de standaard pakketten. De aanvullende pakketten zijn zo duur dat deze voor de gewone burger niet betaalbaar zijn. Op hun website is de informatie vaak maar lastig te vinden en ook vaak onduidelijk.

  Premie
  3.5

  Zorgkeuze
  5

  Service
  5
  Dekking
  5
 • Sspijker

  supergoed voor elkaar

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7.5
  Dekking
  7
 • AAnnemiek

  Univé is betrouwbare zorgverzekeraar en biedt goede, snelle en duidelijke service. Ook als er iets fout is gegaan, lossen ze het meteen op en alles wordt op papier nog eens bevestigd.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  6.5

  Service
  9.5
  Dekking
  6.5
 • WW. de Roo

  IK maak al jaren gebruik van de zorgverzekering van Unive.
  Door de goede service t.w.
  snelle afhandeling van declaraties,
  snelle reactie op vragen die via de mail gesteld worden.
  mijn mening betreffende de zorgkeuze kan ik stellen dat indien men zorg nodig heeft de keuze van instanties ed. ruim voldoende is en altijd dicht in de buurt.
  Uiteraard moet ik toegeven dat, wij zijn Nederlanders, de premie wel naar beneden kan.
  de aanvullende verzekering die je kunt afsluiten zijn qua prijs en de geboden zorg, goed met elkaar te combineren. De keuze welke je afsluit is dan ook ruim voldoende.
  Tevens kan ik zeggen dat indien je persoonlijk contact wilt, je naar een bijkantoor kan gaan waar ze alle tijd voor je nemen om je zo goed mogelijk te helpen. Ze zitten er dan ook echt achteraan om alles naar wenst te beantwoorden.
  Kortom ik ben zeer tevreden met unive en kan het ook andere aanraden.

  Met vriendelijke groet

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  8
 • PPriscilla van Gelder

  Mijn beoordeling over unive is dat het een snelle verzekering is. We hebben nog nooit problemen gehad. Ook in de tijd dat ik in militaire dienst zat werd er goed voor alles gezorgd. De premie is ook niks over te zeggen. Maar het is wel fijn dat als je alle verzekeringen afsluit bij Unive je wel korting krijgt. Dit kun je altijd goed merken. Ook in wat ze aanbieden zijn ze transparant. Op de website is alles goed en overzichtelijk te vinden. Door middel van folders of een uitgebreide PDF. Al bij al het is een verzekering waar ik voorlopige niet wegga.

  Een hele tevreden klant

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7
  Dekking
  6.5
 • Ssara

  het is een goede verzekeraar.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • Ttim

  ik ben heel erg tevreden met mijn zorgverzekeraar.
  Ik medicijnen voor astma, allergie, hooikoorts en exeem.
  Elk medicijn krijg ik altijd netjes betaalt.
  We zijn een jaar terug overgestapt en zonder problemen.
  Dus kortom ik ben heel tevreden over mijn zorgverzekeraar.

  Groeten Tim.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  5.5

  Service
  8
  Dekking
  8
 • JJan

  Als chronisch zieke mag ik blij zijn dat ik een zorgverzekeraar heb! Gelukkig vergoedt Unive nog een klein deel van de kosten die ik maak.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  5
  Dekking
  3
 • Ssarah

  Het basispakket van de zorgverzekering vergoedt veelgebruikte geneeskundige zorg, geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Zorgverzekeraars vergoeden fysiotherapie, psychische zorg, ziekenvervoer en tandheelkundige gedeeltelijk.het is geweldig om een zorgverzekering te hebben bijna alles wordt vergoed.
  Al uw bezoeken aan de huisarts worden betaald uit het basispakket. Dat geldt ook voor de medische handelingen die de huisarts verricht. U betaalt geen eigen risico voor deze huisartsenzorg.je wordt met heel veel dingen geholpen en gesteund en vergoed ik vind het geweldig.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  8

  Service
  10
  Dekking
  6
 • CC.M Van de Pol

  Hallo,

  Wij met ons gezin zitten bij Unive Zorgzaam. Inprinccipe word je altijd wel goed geholpen over de telefoon. We vinden en blijven van mening dat de zorg prijzen veelstehoog zijn. Je kunt een bepaalde ster kiezen, dit houd in hoe meer sterren hoe beter alles geregeld voor je word en er ook meer zaken vergoed word. Wat wel goed is is dat de kinderen automatische met de gene uit het gezin met de hoogste ster zij daar bij op gezetworden.

  Mvg,

  Van de Pol

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  5

  Service
  5.5
  Dekking
  4.5
 • JJacobien

  Het is een hele goeie zorg verzekeraar omdat hij direct ingrijpt bij een probleem
  Ik vind het gewoon goed en ze doen goet hun best.
  ze laten hun klanten een eigen mening hebben
  En je kan dus ook gewoon een eigen mening hebben.
  Dit vind ik gewoon goed hoe ze hun werk doen.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  9

  Service
  8
  Dekking
  9
 • Ffleming

  beste zorgverzekeraar ooit.
  zeer snelle handelingen en vrij makkelijk en ze staan altijd voor je klaar.
  ik heb nog nooit problemen met deze zorgverzekering gehad.
  zoals ze al zeggen daar plukt u de vruchten van…
  dat is niet zo maar een slogan het is nog echt waar!!

  dus ben je van plan over te stappen die dat zeker te weten bij univé

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • SSander

  Ik ben klant bij Unive verzekeringen, maar kan niet zeggen dat ik tevreden ben. Vooral de onduidelijkheid over het zorg pakket baart me zorgen. Ik vind het ook raar dat er helemaal niets teruggevonden kan worden over de ABC pakketten. Ik heb er informatie over gezocht op internet, maar vond alleen maar een website van vorig jaar waar ik dus niet zoveel meer mee aan kan vangen. Het enige wat op de website van Unive wordt aangegeven is de prijs van de verzekering. Ik heb nu trouwens het pakket B, maar de pakketten extra zorg 1 of 2, die trouwens veel goedkoper zijn, geven min of meer dezelfde dekking. Ik vind het schandalig dat ik hier als klant niet van op de hoogte wordt gebracht. Naast de zorgverzekering vraag ik me ook af waarom ik me blijkbaar levenslang moet laten verzekeren voor kraamzorg? Wij hebben dit helemaal niet nodig en hebben er zelfs nooit gebruik van gemaakt.

  Premie
  4

  Zorgkeuze
  4

  Service
  3.5
  Dekking
  5.5
 • JJorrin Post

  Goede zorgverzekering zonder teveel toeters en bellen. Vergoedingen en declaraties worden snel uitgekeerd; nog nooit problemen mee gehad! Overigens net als bij mijn andere Unive verzekeringen: nooit gedoe.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  7.5
  Dekking
  7.5
 • WWouter Leeuws

  Al voor zo lang ik weet bij Univé gezeten, wat een top verzekeraar is dat zeg.. nooit iets te klagen gehad. Die gozers werken knetterhard en dat kun je zien ook.
  Lekker goedkope premie en zeer goede dekking.

  Mocht hier iemand willen overstappen zeker doen! Want met univé ga je gewoon langer mee hé!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5

Kan het goedkoper?