Direct naar

Kenmerken

 • Scoort hoog op duurzaamheid
 • Gratis pechvogelhulp voor fysio en tandongevallen
 • 3 maanden gratis a.s.r. Vitality
 • Geen uitgebreide aanvullende verzekeringen

Over Ditzo

Ditzo is een kleine zorgverzekeraar in Nederland. Het label is onderdeel van a.s.r. en mag zich al een aantal jaar benoemen tot een van de goedkoopste verzekeraars van Nederland met vrije keuze uit ziekenhuizen.

Tegen een relatief lage premie bepaal je zelf bij welk ziekenhuis je wordt behandeld. Op deze manier heb je altijd zelf de regie over je behandeling en het ziekenhuis waar je opgenomen wilt worden.

Ditzo claimt dat verzekerden nooit lang hoeven te wachten op het uitbetalen van vergoedingen. Binnen tien dagen staat het geld al op je rekening.

Bij Ditzo kun je kiezen uit twee voordelige basisverzekeringen en drie aanvullende verzekeringen met lage tot gemiddelde vergoedingen voor diverse zorgzaken, zoals fysiotherapie, anticonceptie en vaccinaties. Er zijn ten slotte drie tandartsverzekeringen met een maximale vergoeding tot 500 euro

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2023-€ 128,95-€ 144,50
2022-€ 115,50-€ 133,50
2021-€ 109,85-€ 119,95
2020-€ 107,90-€ 114,95
2019-€ 107,90-€ 109,95
2018-€ --€ 102,95
2017-€ --€ 100,95
2016-€ --€ 93,85
2015-€ --€ 89,95
2014-€ --€ 86,75
2013-€ --€ 98,50
2012-€ --€ 98,50

Wat vind je van Ditzo?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend


632 reviews over Ditzo

 • LLuuk

  Wat als eerste opvalt bij Ditzo is de heldere opzet van de website. Daar kunnen andere sites nog van leren. In een overzicht zag ik bij welk pakket ik 9 fysiobehandelingen krijg. Ook is bij ditzo de vergoeding voor mijn lenzen erg voordelig. De zorgpas heb ik inmiddels al ontvangen. Premie is ook prima, zeker nu ik weet dat ik uit alle ziekenhuizen kan kiezen. Communicatie verloopt voornamelijk online, dus daar moet je wel rekening mee houden.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  10
 • IIrene Blond

  Super scherpe premie met vrije zorgkeuze. Vorig jaar overgestapt en nog zeer tevreden. Declaraties verlopen online, maar dat was ik al gewend. Ik ben goedkoop aanvullend pakket waar ik dit jaar ook nog eens optimaal gebruik van heb gemaakt bij de fysio.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9
  Dekking
  10
 • EErik Vonk

  Ditzo biedt een prima product aan. Ik had een maximaal eigen risico en betaalde dus weinig premie. Ik heb maar € 60 verbruikt, hetgeen goed inzichtelijk wordt gemaakt op de website waarop klanten kunnen inloggen. Ik heb een restitutiepolis en kan dus zelf kiezen mocht ik een medisch specialist nodig hebben. Geen enkele klacht over Ditzo. Omdat ik niet aanvullend verzekerd ben, was het lastig om daar een aantal sterren aan toe te kennen bij de beoordeling. Beter was het als er “n.v.t.” Bij had gestaan. Ik heb nu maar “neutraal” 2 sterren gegeven.

  Met vriendelijke groet,
  Erik Vonk

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  5.5
  Dekking
  4.5
 • MMario

  De premie is niet het laagste, maar ik heb wel vrije zorgkeuze en dat is prettig. Ik hoef niet van te voren te kijken of ik naar een bepaalde ziekenhuis moet gaan om zeker te weten dat alles volledig en direct vergoed wordt. Geen gezeur aan de deur om het maar zo te zeggen. Bij Ditzo is alles netjes online inzichtelijk en kan je per verzekerde netjes zien wat de eigen risico standen zijn en waar alle kosten heen gegaan zijn. Alle communicatie (post en mail) staan netjes als kopie in je digitale inbox en het inloggen gaat via DigiD, wel zo prettig. Verder ook ervaring gehad met de klachtenformulier en daar werd snel op gereageerd, binnen een dag had ik een telefonische reactie die zeer uitgebreid en netjes was. Daarnaast ook gewoon mailcontact gehad en dat was allemaal binnen normale termijnen beantwoord. Er wordt ook helder aangegeven wanneer je ongeveer een antwoord kan verwachten. Heldere communicatie, heldere afspraken. Toppie!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • NNikki

  Ruime keuze uit zorg, waardoor ik me niet druk hoef te maken of iets wel of niet vergoed wordt als ik ergens naartoe ga of doorverwezen wordt., dit is erg prettig. Website van Ditzo kan wel beter, het is vrij lastig om informatie te vinden. Toevallig kwam ik er via andere verzekeraarswebsites achter dat je bijv. een e111 formulier nodig hebt als je op vakantie gaat naar Marokko. Dit was niet te vinden op de website van Ditzo. Eerste aanvullende verzekering is niet erg uitgebreid, vaccinaties worden bijv. pas bij meest uitgebreide aanvulling vergoed.

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  6
  Dekking
  2
 • MMatthias

  Ditzo is de goedkoopste zorgverzekeraar met vrije keuze voor zorgverlening.
  Ik zit er nu twee jaar en vind dat ik een goede lage premie betaal.
  Ze hebben een app voor je smartphone waarmee je makkelijk je zorgkosten kan declareren. Fotootje maken van je factuur, waarna je binnen twee weken je zorgkosten terug krijgt (waar je recht op hebt)

  Helaas vind ik de keuze in aanvullende pakketten wat beperkt. Maar veel heb ik ook niet nodig. Het zou mooi zijn als ze iets meer met brillen/lenzen doen. Er is nu alleen een abonnement voor korting op een bril bij pearle of eyewish.

  Wel vind ik het tandartspakket erg goed; óf lekker voordelig en 75% vergoed tot 250 euro voor een tientje per maand, óf 500/750 euro 100% vergoed. (voor uiteraard een hogere premie)

  Al met al een uitstekende verzekering die goed communiceert en snel uitkeert.
  Ik zou een 9- geven.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  7.5
  Dekking
  3.5
 • WWieteke Brouwer

  Ben erg tevreden over mijn zorgverzekering en dat heeft met de volgende factoren te maken. 1. Service is goed, word meteen goed en duidelijk geholpen als er iets onduidelijk is. 2. Premie is in verhouding niet erg duur, zeker aangezien de service die je krijgt! 3.Voldoende mogelijkheden om aanvullende verzekering toe te passen.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  8

  Service
  9.5
  Dekking
  7
 • DDanny de Graaf

  Zeer goede verzekering alleen als de extra pakket geen vergoedingen voor orthodontie bril en gehoor volgend jaar bevatten zullen over moeten helaas.

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8.5
  Dekking
  5
 • DDanny de Graaf

  Ditzo is een fijne zorgverzekering voor een redelijke prijs betalingen worden snel gedaan.
  En de keer dat ik ze moest bellen ergens voor werd ik goed en deskundig geholpen.
  Wij hebben nu 2 jaar Ditzo en zijn zeer tevreden hier mee helaas gaan we wel overstappen als orthodontie, bril & gehoorapparaat dit jaar weer niet in het pakket zit.
  Want voor de rest geen op of aanmerkingen of Ditzo goed en niet duur

  Premie
  7.5

  Zorgkeuze
  7.5

  Service
  8
  Dekking
  5
 • YYoni

  Een goede verzekeraar met uigebreide zorgkeuze.
  De prijs is niet de goedkoopste, maar de service is goed.

  Premie
  6

  Zorgkeuze
  10

  Service
  5.5
  Dekking
  5
 • RRoy

  Vorig jaar overgestapt naar Ditzo, ben zeer tevreden. Ik heb een aanvullende tandarts verzekering en heb dit jaar nog geen rekening thuis gezien dus ook dat gaat prima! Als ze dit jaar weer het goedkoopst zijn blijf ik Ditzo en dat is echt zo 🙂

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9.5
  Dekking
  8
 • BBart

  Het kiezen van een zorgverzekering met vrije zorgkeuze en een goeie premie is mij een lastige keuze geweest de laatste jaren. Bij Ditzo heb ik dat gevonden. Daarom ben ik twee jaar geleden van Menzis naar Ditzo overgestapt. Voor een polis waar ik niet naar het ziekenhuis bij ons in de buurt kon gaan bij Menzis betaalde ik zelfs meer dan ik nu doe bij Ditzo. Nu kan ik in feite naar ieder ziekenhuis of iedere specialist, zonder dat ik het risico loop om fors bij te betalen voor de behandeling. Op zorgkeuze en premie scoort Ditzo dan ook gewoon erg goed en ik hoop dan ook van harte dat Ditzo blijft doorgaan met het aanbieden van polissen met een lage zorgpremie en vrije zorgkeuze uit zorgaanbieders.
  Verder heeft Ditzo een zeer degelijke klantenservice die adequaat zijn werk doet. Laatst had ik een specifieke vraag over een bepaald medicijn en of deze wel of niet wordt vergoed. Het kostte wellicht wat tijd (ook wachttijd), maar aan het einde van mijn telefoontje had ik een helder antwoord waar ik verder mee kon. Dat was bij Menzis wel anders.
  Ik snap dat Ditzo voor sommigen niet interessant is vanwege het beperkte aanbod vergoedingen. Toch moet ik zeggen dat de pakketten scherp zijn geprijsd en toch een aardige vergoeding bieden. Het ‘ZorgBeter’ pakket: 9 behandelingen fysiotherapie, anticonceptie, ruimere buitenlanddekking en geen eigen bijdrage voor kraamzorg. Dit alles voor 8,70 euro per maand. Dat vind ik gewoon heel degelijk en ik maak dan ook graag gebruik van dit aanvullende pakket (waar geen medische selectie voor geldt!). Mensen die echter op zoek zijn naar uitgebreide vergoedingen, zoals onbeperkt fysio of hoge vergoedingen voor orthodontie, zijn bij Ditzo niet aan het juiste adres.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9
  Dekking
  7
 • RRohan Talwar

  We zijn na een aantal jaren nu toch overgestapt naar een andere maatschappij voor onze zorgverzekering. Na duidelijke uitleg door Independer bleek voor ons Ditzo de beste keuze te zijn…. Alle twijfels in de richting van ” we zitten hier toch goed” werden weggenomen. We hebben nu een betere dekking, vooral ook in het buitenland… en dat voor een lagere premie !!

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  7
  Dekking
  9
 • SSaskia

  Ik ben 2 jaar (2012) geleden overgestapt op Ditzo verzekeringen. Het scheelt aanmerkelijk in de maandpremie met mijn vorige Interpolis. Ondanks dat ik me nog extra heb verzekerd voor fysiotherapie ben ik nog steeds zo’n 15 euro goedkoper uit maandelijks.

  Ben dus naar volle tevredenheid klant geweest bij Ditzo, alles rondom mijn zorgverzekering is op de correcte wijze geregeld. Vorig jaar ben ik zwanger geworden en het kraampakket, ziekenhuiskosten en nazorg was alles top geregeld (voornamelijk bekkenfysiotherapie) .

  Dit jaar had ik een hogere tandartsdekking nodig dus heb toen noodgedwongen moeten kiezen voor andere zorgverzekeraar, maar anders was ik zeker gebleven. Service is top en vooral de website zit helder in elkaar. Als enig minpuntje wat ik kan vinden zijn de enigszins beperkte vergoedingen. Voor mensen die vaak zorg nodig hebben – zoals ik – is Ditzo mis. niet het meest ideaal.

  Premie
  8

  Zorgkeuze
  8.5

  Service
  9
  Dekking
  7
 • EEstera

  Ik heb nu drie zorgverzekeraars gehad en vind Ditzo tot nu toe de prettigste zorgverzekeraar. Dit komt voornamelijk omdat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is. Ik wordt via de mail op de hoogte gehouden over betalingen, waarna ik mij kan inloggen op mijn persoonlijk account. Ik kan hierop zien hoeveel ik van mijn eigen risico verbruikt heb en zien wat er betaald is door de verzekering of door mij.

  Ook de vrije zorgkeuze is een groot voordeel. Ik kan zelf kiezen naar welke tandarts ik ga en wanneer ik een factuur krijg stuur ik deze naar Ditzo en storten zij mij het geld terug. Dit gebeurt tot nu toe erg snel waardoor ik eerst wacht tot ik het geld van Ditzo krijg en daarna de tandartskosten betaal. Zo merk ik er financieel vrij weinig van en hoef ik het niet in de gaten te houden.

  Daarnaast vind ik de website erg gebruiksvriendelijk en vind ik de communicatie over het betalingsverkeer erg prettig verlopen. Ik kan verder geen minpunten bedenken over mijn ervaring bij Ditzo.

  Premie
  8.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  7
  Dekking
  9
 • MM Kok

  Ik maak ieder jaar een vergelijking om te kijken waar ik voordeliger uit kan zijn.
  Afgelopen december heb ik voor het eerst besloten om nog een jaar bij Ditzo te blijven omdat het gewoonweg het beste pakket tegen de scherpste prijs is. En het allermooiste was dat ik nog minder ging betalen ook.
  Ik heb een gemiddelde aanvullende verzekering en een hele kleine tandartsverzekering. Meer hebben ik en mijn twee dochtertjes niet nodig.
  Wat ik verder erg belangrijk vind is de vrije zorgkeuze. Ik ben bereid om daar iets meer voor te betalen.
  Ik heb inmiddels familie en vrienden ook weten over te halen om naar Ditzo over te stappen.
  Tenslotte vind ik het wel erg jammer dat de app om declaraties mee in te dienen is verdwenen. Heel handig was dat. Maar aan de andere kant, ik hoef bijna nooit iets in te dienen omdat alles rechtstreeks naar Ditzo gaat.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9.5
 • SS. Mastenbroek

  Prima service, goede helpdesk, en een vriendelijke premie voor de basis dekking. Prima aanvullende tandarts zorg.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  5.5
  Dekking
  5
 • BBjorn Gasseling

  Sinds 2012 heb ik mijn zorgverzekering lopen bij Ditzo. Bij alle zoekmachines kwam Ditzo naar voren als de meeste goedkope zorgverzekeraar voor mijn wensen. Of dit inmiddels nog zo is, betwijfel ik gezien mijn mogelijke kortingen als student. Desalniettemin ben ik enorm tevreden over de zeer lage premie.

  De service is prima, wanneer je naar Ditzo belt word je vriendelijk te woord gestaan en zoveel als mogelijk geholpen. Alles wat je mag verwachten van een klantenservice, telefonisch gezien. Een minpuntje is dat je niet de mogelijk hebt online te declareren. Dit kan wel bij zorgaanbieders als Menzis.

  Al met al ben ik zeer tevreden bij Ditzo. Als ik hen zou moeten beoordelen met een cijfer, zou dit een dikke 8 zijn. Het enige verbeterpunt is het kunnen declareren via de website.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  6
  Dekking
  8.5
 • Rruud

  Ditzo is zeer slecht met betrekking tot inzien declaraties,kan niets meer nakijken alleen maar even bellen/klantvriendelijk is niet het sterkste punt. Wil graag mijn declaraties terug kunnen vinden? volgend jaar voor mij geen ditzo

  Premie
  3.5

  Zorgkeuze
  2

  Service
  2
  Dekking
  2
 • MMarloes van Ommen

  Altijd als ik Ditzo bel nemen ze snel de telefoon op en krijg ik deskundige personeel aan de lijn dat me vriendelijk helpt. Ze beantwoorden snel en duidelijk mijn vragen naar tevredenheid. Heb nog wel een verbeter punt voor de App die je bij Ditzo kunt downloaden via de App kun je namelijk niet gecontroleerd of de declaratie ook echt is aangekomen. De uitbetalingen verlopen prima, maar graag even een bevestiging geven via de App dat alles goed en wel is ontvangen.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • LLotte

  Ik en mijn man zijn al enkele jaren bij Ditzo naar volle tevredenheid. Vrije zorgkeuze is voor ons heel belangrijk en hier blijven zij zich in profileren. Zag ook op jullie site dat ze dit jaar met vrije keus het goedkoopst zijn. Vorig jaar wel hoger eigen risico gekozen, maar dat gaat worden teruggezet omdat het toch niet zo’n goede keuze was financieel gezien. Maar daar kan ditzo niets aan doen.

  Al met al tevreden en we blijven zeker nog even zitten.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  9
 • HHerman

  Er is werkelijk niets op Ditzo aan te merken. De website geeft alle informatie zeer overzichtelijk weer en ik heb nog niet meegemaakt dat er iets fout ging. En de premie is een van de laagste. Efficiënt, overzichtelijk en goedkoop, kortom.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  9.5
  • Bben

   @Herman

   dit heb ik ook altijd gevonden..maar nu wil ik mijn fisio verhogen van 9 naar 18 behandelingen maar dit kan niet meer in 2020..slechte zaak Herman

 • JJohn

  Net de polis binnengekregen van Ditzo en ik ga volgend jaar meer dan € 10 per maand minder betalen. Top! De vrije zorgkeuze blijft zo te zien ook intact.

  Was al erg tevreden met deze zorgverzekering en valt qua service goed te combineren met de autoverzekering die ik hier ook heb lopen.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  10
 • HH. van Ekelen

  Gekozen omdat Ditzo en vrije zorgkeuze biedt en een scherpe premie heeft. Hoor nu allemaal dat de premies omlaag gaan, dus ben benieuwd wat dit voor gevolgen heeft voor Ditzo. Zit nu op 98 euro en nog wat en als dit richting dit de 90 zou gaan per maand, dan zou dat helemaal top zijn.

  Service is ook echt prima en zorgkeuze zoals gezegd is volledig vrij.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9
 • SSander de Ridder

  Wij zijn erg tevreden over de efficiente werkwijze bij de Ditzo. De internet toegang is erg goed geregeld en op onze vragen word heel adequaat en zorgvuldig gereageerd. Top.

  Premie
  5

  Zorgkeuze
  7

  Service
  7
  Dekking
  6
 • MMelissa Boomhouwer

  Sinds een jaar overgestapt naar Ditzo en ben een stuk voordeliger uit!
  Zeer tevreden over het uitgebreide pakket en vergoedingen.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
 • MManon

  Sinds 2,5 jaar zijn wij overgestapt naar Ditzo. En dit uit volle tevredenheid. De prijs/kwaliteit verhouding zijn m.i. prima. Ditzo is qua premie 1 van de goedkopere aanbieders maar tegelijkertijd is de service en de keus zeer uitgebreid. Ook de dekking van de aanvullende verzekering is zeer uitgebreid. Er kan zelf gekozen worden als het gaat om zorgaanbieders.

  Klantenservice is goed bereikbaar en declaraties worden netjes op tijd uitbetaald. Al met al zijn wij zeer tevreden en kan ik geen enkel minpunt bedenken.

  Premie
  7

  Zorgkeuze
  8

  Service
  7.5
  Dekking
  8
 • EEster

  De premie van Ditzo is niet erg laag, maar ik heb deze zorgverzekering gekozen vanwege de ruime keuze in de aanvullende verzekeringen. Ik heb destijds voor de aanvulling bril of lenzen gekozen omdat ik zelf lenzen draag. Uiteindelijk heeft dit qua kosten niets uitgemaakt, aangezien de kosten maar tot het bedrag vergoed worden dat je in een jaar aan de aanvullende verzekering uitgeeft, het spreidt dus alleen de kosten. Een ander groot. Nadeel is het feit dat je, zelf de kosten voor medicijnen etc moet voorschieten en daarna declareren.

  Premie
  6.5

  Zorgkeuze
  6

  Service
  4
  Dekking
  4.5
 • PPeter Breider

  Bij ditzo word alles prima geregeld, en ben zeer tevreden.

  Premie
  9

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8.5
  Dekking
  7.5
 • CCarmen

  Sinds 1 januari 2013 ben ik aangesloten bij Ditzo basis zorgverzekering.
  De eerste maanden had ik geen enkel probleem, waarna zij ineens, zonder waarschuwing mijn premie dubbel van mijn rekening af haalde.
  Ik was het hier natuurlijk niet mee eens en heb het direct teruggeboekt, waardoor ik een brief kreeg dat ik een betalingsachterstand had.
  Ik belde de servicedesk, die mij in eerste instantie verzocht om het geld niet aan het einde van de maand op mijn rekening te laten staan, dan zou het altijd gebeuren.
  Ik moest gewoon maar wachten op de factuur die ze maandelijks zouden sturen.
  Nu doe ik het al maanden zo, en elke maand krijg ik samen met het factuur een brief over betalingsachterstand.
  Ik belde de service desk afgelopen week weer, en het was een erg onvriendelijke man, die mij vertelde dat ik 3 maanden achterliep met betalingen, en als ik deze niet binnen 14 dagen zou voldoen, ik een bericht van een deurwaarder zou krijgen.
  Hier wacht ik nu op, maar ik ben alles behalve tevreden over de zorgverzekering van Ditzo!
  Vanaf 1 januari stap ik weer over naar mijn oude verzekering bij Delta Lloyd, hier heb ik nooit klachten gehad.

  Premie
  2

  Zorgkeuze
  4

  Service
  2
 • EEsther Gruppen

  De premie van de zorgverzekering van Ditzo is uitstekend. Niet de goedkoopste, maar vrij goed ten opzichte van de competitie.
  De communicatie tussen Ditzo en mij is prima.
  De website van Ditzo is helder, en het inloggen op je persoonlijke pagina gaat me gemakkelijk af.
  De premie voor de tandartsverzekering is ook heel goed.

  Ik wil graag volgend jaar bij Ditzo blijven, dit is wel afhankelijk van de basispremie van 2014,
  en de premie van de tandartsverzekering voor 2014.
  Als deze niet te veel stijgt, zal ik zeker blijven.

  Wat ik vooral positief van Ditzo vond, is dat ze de 100% vergoeding voor de tandartsverzekering hebben waargemaakt,
  ondanks de vrije tarieven. Aan het begin waren er berichten dat er bepaalde tarieven gehanteerd zouden worden,
  maar uiteindelijk vergoed Ditzo gewoon alles voor 100%. Erg netjes en daar ben ik zeer tevreden over.

  Even afwachten wat de premie van de zorgverzekering in 2014 wordt, maar er is een zeer grote kans dat ik bij Ditzo blijf.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9

  Service
  9.5
  Dekking
  9
 • MMarissa van de Kop

  Iedereen heeft meestal wel een slecht of een goed commentaar. Maar ik ben heel blij overgestapt te zijn naar Ditzo Zorgverzekering. Contact via telefoon gaat snel,geen lange wachttijden voor je je vragen kunt voorleggen, en worden duidelijk en vriendelijk beantwoord. Gebruik gemaakt van mijn bril contrakt ,alles prima geregeld via Pearle opticiens, geen omkijken meer naar gehad. Net een keurige brief ontvangen met duidelijke uitleg, nadat ik een declaratie had gestuurd van een behandeling die blijkt van een Niet-gecontracteerd zelfstandig behandelcentrum te zijn. Toch heeft Ditzo besloten deze nota volledig te vergoeden! Waar ik dus heel erg blij mee ben omdat ik nooit had gedacht dat het nog goed zou komen. Mijn ervaringen met vorige grote zorgverzekeraars waren stukken minder goed, dan de korte ervaring met Ditzo. Dus als de rest van mijn problemen ook zo netjes opgelost kunnen worden, blijf ik zeker nog jaren klant bij Ditzo! Toppie jongens!

 • Mmilan

  De klantenservice is zeer duidelijk met het beantwoorden van je vragen en nemen daar dan ook alle tijd voor. Ik heb tot op heden goede ervaringen met Ditzo voor zowel de zorgverzekering als de autoverzekering.
  Ik heb deze per 1 januair 2012 voor beiden afgesloten omdat ze een scherp aanbod hadden en ook nog eens de voorwaarden die ik stelde voldeden ze aan.

  Premie
  6.5

  Zorgkeuze
  8

  Service
  8
  Dekking
  9
 • BBjorn

  Ditzo staat garant voor een hele lage premie met een goede service. Als je vragen hebt, wordt je keurig geholpen per telefoon. Zo was ik een keer mijn zorgpas kwijt en had ik binnen 4 dagen een nieuwe in huis. Ook heb ik de polis nogmaals opgevraagd, werd mij direct gemaild. Voor mij een geweldige zorgverzekering.

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  9.5
  Dekking
  7.5
 • RRichard van der Burg

  Zeer goede zorgverzekering,
  Goede service waar we op kunnen bouwen,
  Altijd goed geholpen tot nu een echte aan rader dus!

  Premie
  5.5

  Zorgkeuze
  6

  Service
  5.5
  Dekking
  8
 • MM van Dijk

  4 jaar geleden ben ik overgestapt van FBTO naar Ditzo omdat dit mij 250 euro per jaar schelde. Ik ben echt dik tevreden over de eenvoud waarmee ik kan declareren en de klanten service is altijd erg vriendelijk.

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  10
  Dekking
  9
 • JJ. van de Heer

  Zat vorig jaar te twijfelen tussen Ditzo en Bewuzt van VGZ en heb uiteindelijk voor Ditzo gekozen. En zeker niet met spijt, want tot dusver ben ik dik tevreden over deze verzekeraar. Een goeie premie en je kunt overal terecht voor zorg, aangezien zij met ieder ziekenhuis een contract hebben lopen. Althans de kosten worden tot dusver gewoon vergoed (al twee ziekenhuis bezoekjes gehad dit jaar).

  Als dit zo blijft, zal ik ook in 2014 zeker bij Ditzo verzekerd blijven…

  Premie
  9.5

  Zorgkeuze
  10

  Service
  9.5
  Dekking
  8.5
 • AAnton

  Twee jaar geleden ben ik overgestapt naar Ditzo omdat ik daar ook mijn auto verzekering had afgesloten. Nu we twee jaar verder zijn wil ik graag kwijt dat ik dik tevreden ben over Ditzo ze betalen (razend) snel terug de basisverzekering is de goedkoop en volgens mij zelfs de goedkoopste van Nederland met vrije keuze in zorg. Ik heb een persoonlijk zorg coach die me helpt bij problemen en mijn twee kinderen van 12 en 15 zijn mee verzekerd!

  Premie
  10

  Zorgkeuze
  9.5

  Service
  8.5
  Dekking
  7.5

Kan het goedkoper?