1.320 beoordelingen


0900 - 84 90


Kan het goedkoper?

VGZ

Premie
6,7

Service
7,3

Zorgkeuze
7,5

Vergoeding
7,3

Direct naar

Over VGZ

VGZ hoort samen met Achmea, CZ en Menzis tot de vier grootste zorgverzekeraars van Nederland. De zorgverzekeraar heeft meerdere zorglabels onder zich die zich ieder op hun eigen manier proberen te onderscheiden. Zo is er het label Bewuzt voor jongeren en mensen die relatief weinig zorg hebben, maar ook de zorgverzekeraar UMC die zich met collectieve kortingen richt op mensen die werken in een academisch ziekenhuis.

Uiteraard heeft VGZ zelf ook een breed scala aan basis- en aanvullende zorgverzekeringen tegen een scherpe zorgpremie. De basisverzekering komt in drie varianten: natura selectief, natura en restitutie en is vervolgens uit te breiden met een groot aantal aanvullende- en tandartsverzekeringen die zijn afgestemd op jouw leeftijd en zorgbehoefte. Naast een goede dekking biedt VGZ ook gratis zorgadvies aan en probeert VGZ te bemiddelen wanneer je op een wachtlijst geplaatst wordt voor behandeling bij een specialist.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Mix
2020€ 127,70€ 119,95--
2019€ 126,95€ 120,95-
2018€ 122,20€ 116,20-
2017€ 118,95€ 112,95€ 104,95-
2016€ 113,95€ 107,95€ 99,95-
2015€ 113,95€ 107,95€ 95,95-
2014€ 99,95€ 95,95€ 91,95-
2013€ 111,95€ 107,95-
2012€ 112,25€ 108,25-
2011€ 109,75€ 105,75-

Wat vind je van VGZ?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend

1.320 reviews over VGZ

 • Cc.a pronk van duin

  tot aan dit jaar een perfecte verzekering maar vanwege enkele zorg vragen met veel problemen denk ik er erg goed over na om naar een andere verzekering overste stappen
  ik ben namelijk al heel wat jaren bij jullie verzekerd maar dit jaar spant wel de kroon omdatbik aan mijn gezondheid alles doe om zo min mogelijk bij jullie aan te kloppen en dan omdat jullie niet gecontacteerd zijn met degene waar ik de gli bij volg om gezonder te gaan leven zoveel problemen maakt en het niet vergoed dus mij een hoop geld gaat kosten wat ik er tot nu toe nog steeds zelf heb betaald terwijl dit landelijk is opgenomen om te doen voor iedereen
  ik vind het jammer dat ik er nu zo over moet praten maar wacht jullie nieuwe premie af anders stapnik in januari zeker over naar een andere verzekering

  Premie
  5
  Service
  4
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  8

 • KKyra

  Zeer slecht bereikbaar en als je dan een medewerker aan de lijn krijgt dan weten ze vaak het juiste antwoord niet te vertellen waardoor je weer terug moet bellen of correcties worden niet juist doorgevoerd. Bereikbaarheid per telefoon is echt slecht en dat is tegelijkertijd de enige optie waarop je ze kan bereiken. Zegt waarschijnlijk al genoeg over de manier waarop ze werken, totaal niet klantgericht.

  Premie
  2
  Service
  2
  Zorgkeuze
  2
  Dekking
  2

 • AAnne

  Ik ben nog nooit zo slecht te woord gestaan als bij de VGZ. Ik werd keer op keer niet teruggebeld terwijl mij dat wel werd beloofd. Op een gegeven moment (toen ik voor de zoveelste keer had teruggebeld Overveen ingediende factuur) werd de verbinding verbroken. Toen ik niet werd terug gebeld en ik zelf maar weer belde werd ik zeer lelijk te woord gestaan, ik moest maar even geduld hebben. Hoewel er voordat je een werknemer aan de telefoon krijgt altijd via een automatisch bericht te horen krijgt dat het gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden was dat bij dit gesprek heel toevallig niet gebeurd. Ik heb een klacht ingediend. Ik kreeg hier ook weer heel laat een medewerker voor aan de telefoon. Hij was duidelijk niet geïnteresseerd in mijn klacht en bood wel een bloemetje aan voor het ongemak. Dit bloemetje heb ik nooit ontvangen. Ik ben overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Schandalige service!!

  Premie
  6
  Service
  2
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  4

 • MMiranda

  Als je over iets belt, geven ze slechte informatie. Ik heb een gemeentepakket voor mijn zoon bij VGZ afgesloten toen hij vorig jaar 18 werd. Hij is verstandelijk beperkt en ik dacht ik laat gelijk het eigen risico meebetalen. Omdat we niet veel geld hebben en niet voor onverwachte kosten willen komen te staan. Een mevrouw van Stichting Mee, was daarbij, omdat er nogal wat op je afkomt als je zoon verstandelijk beperkt is en volwassen wordt. Ik had tegen haar gezegd wat ik wilde. Op de website had ik gelezen, verbruik je het eigen risico niet, dan krijg je het geld terug. Hij is niet veel ziek dus ik dacht, als er verder niks gebeurt kan ik iets leuks voor hem kopen van het geld wat hij dan terug zou krijgen. Maar wat blijkt nu ze hebben twee verzekeringen bij VGZ en bij de verzekering die ik afgesloten heb voor mijn zoon, is hij dus blijkbaar extra verzekerd en krijgt hij dat geld dus helemaal niet terug. Daar is toen wij daar over belde helemaal niks over gezegd. Anders had ik hem op deze manier niet verzekerd. Waarom zou ik, hij is dan wel geestelijk beperkt maar verder lichamelijk gezond. Dat had de persoon die wij toen aan de lijn hadden ook kunnen zien in de computer. Op facebook zegt VGZ dat ik me vergist heb in twee verzekeringen. Maar ik wist helemaal niet dat er een tweede verzekering was. Als je dat niet verteld wordt hoe moet je dat dan weten. Ze schuiven het aan de kant, alsof ik de dommerik ben. Ze denken helemaal niet met je mee, zijn star en willen dat geld gewoon niet terug geven, heb ik van die mevrouw van facebook begrepen. voor ons is dat een hoop geld. Ook kan ik het niet stopzetten, want ja dat kan volgend jaar pas. Dus is hij dit jaar nog een keer zoveel geld kwijt, tenzij hij ziek wordt natuurlijk. Maar met dit gemeentepakket zijn we gewoon stukken duurder uit i.p.v. goedkoper en betaald hij 160 euro per maand. Ik dacht het goed gedaan te hebben voor mijn zoon, niet dus. Ach ja ze denken zo mee met mensen die minder geld hebben. Ik ben er echt zo verdrietig maar ook boos over. Want mijn zoon had zo graag een trampoline gewild en was superblij toen ik vertelde dat hij dit jaar zijn eigen risico zou terug krijgen. Maar nee, ik heb volgens VGZ een fout gemaakt, ik voel me nu ook nog eens schuldig naar mijn zoon toe, want het is mijn fout volgens VGZ, ik heb nog nooit zo’n rottige starre maatschappij meegemaakt. Meeleven met cliënten, ach nee joh, trap er niet in mensen. Als je bij VGZ een fout maakt, ben je het haasje.

  Premie
  1
  Service
  2
  Zorgkeuze
  2
  Dekking
  2

 • KKeziban

  Slechtste verzekeringsmaatschappij ooit!!!!

  Ze doen moeilijk met machtigingen geven. Slechte bereikbaarheid, geen kennis. Langere wachttijden dan het is aangegeven doordat ze zogenaamd weinig personeel hebben. Medische adviseur weet volgens mij niks over bepaalde zorg. Ze zijn zeker niet klantgericht heel erg jammer dit ik betaal zoveel aan ze en al jaren bij ze verzekerd. Voortaan geen vgz meer.

 • NNadine

  Vage voorwaarden als je het op zoekt, telefoon is een lange wachttijd en steeds een andere uitleg waarom het niet wordt terugbetaald. Verschillende medicijnen moeten wisselen , wat geen goede uitwerking had. Maar helaas, oude worden evengoed niet vergoed.

  Premie
  4
  Service
  2
  Zorgkeuze
  4
  Dekking
  4

  • RRubye

   Rubye fußball trikots für herren online kaufenbei breuninger finden sie eine große auswahl
   von trikots und attraktiver artikel Fußballtrikots Kinder.
   JadeE

  • JJustina

   Justina manchester united-manager ole gunnar solskjær har fått nye billige
   fotballdrakter, nedslående nyheterstjernestopper harry liverpool bekrefter ny draktleverandørfra og
   med Rubin

 • NNr Husky70

  Volgens het antwoordapparaat van VGZ is hun telefonische klantenservice open doordeweeks van 8 tot 20u en op zaterdag van 9 tot 13u. Ben deze zaterdag al bijna een uur na 9 u aan het bellen maar het bandje zegt “we zijn nu gesloten” om vervolgens bovenstaande tijden door te geven. En dat alles omdat ik ze moet vertellen dat ze een stomme fout gemaakt hebben. Blij dat ik weg ben bij ze…

  Premie
  10
  Service
  4
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • WWalid Khoshdel

  slechte service en duur

 • AAad

  Zeer slechte ervaring met afhandeling van declaraties en machtigingen. Klanten servies niet behulpzaam en staat niet voor de klant. Ik ben blij op tijd naar andere afgestapt. Vgz nooit meer

  Premie
  2
  Service
  2
  Zorgkeuze
  2
  Dekking
  2

 • LLeander Voots

  Vreselijk, al 2 jaar bezig met zorg zoeken die ik nodig heb, ze doen er NIKS AAN!

  Premie
  2
  Service
  2
  Zorgkeuze
  2
  Dekking
  2

 • Ppiet

  hoge premie, telefonisch niet bereikbaar, blijvende onduidelijkheid over mijn betalingen.

  Premie
  1
  Service
  1
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  2

 • PPauline

  Pas op voor VGZ! Je denkt dat de therapeut vergoedt wordt uit je aanvullende verzekering maar dit weigeren ze. Hun reden; we vergoeden eerst vanuit de basisverzekering, als je nog een bedrag eigen risico hebt staan moet je de behandelingen zelf betalen. Ze gebruiken dus niet je aanvullende verzekering. Dit vind ik dus misleiding. Volgens hun niet want het staat in hun voorwaarden. Zelfs de therapeut was verbaasd! Gelijk overgestapt naar CZ. Zij vergoeden wel gelijk vanuit aanvullende verzekering want daar betaal je voor! Daarnaast zijn ze lastig te bereiken en is de welwillendheid ver te zoeken. Kortom; je betaald voor aanvullende maar je krijgt GEEN vergoeding. Pas als je eigen risico op is, pas als er vergoedt is vanuit je basis, DAN pas willen ze je aa vullende verzekering aanspreken. Dit kost je erg veel geld!! Want begin al bij de fysio en ergotherapeut.
  Bij CZ krijg je heel makkelijk iemand aan de lijn, die alles precies weet en het ook nog schriftelijk bevestigd. VGZ is een zeer nare ervaring geweest! Voor mij nooit meer!

  Premie
  1
  Service
  1
  Zorgkeuze
  1
  Dekking
  1

 • JJulie

  Slechtste zorgverzekering ooit!

  Vanaf september een betalingsregeling geprobeerd af te sluiten, steeds werd mij via de telefoon gezegd dat dit in orde was. Aan het einde van de maand zag ik weer dat dit niet van mijn rekening was afgeschreven. Toen ik weer opnieuw belde om dit af te sluiten zei de werknemer dat dit niet mogelijk was, na aandringen de betalingsregeling kunnen regelen waar na ik er van uit ging dat het in oktober wel zou worden afgeschreven.. Maar nee ook weer niet.
  Uiteindelijk een factuur gevraagd om het in 1 keer te betalen, waardoor ik de hele maand maar 50 euro heb overgehouden i.p.v 100 euro!!!!!!

  Premie
  1
  Service
  1
  Zorgkeuze
  1
  Dekking
  1

 • Ccb.dkl

  Goede verzekering! mooie site waar gegevens goed vindbaar zijn. Makkelijk declaraties invoeren en worden snel behandeld. Voor vragen kan je er terecht en wordt je goed geholpen. Kortom niets aan te merken.

  Premie
  7
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  7

 • GGaby

  Ik zit al zo lang ik me kan heugen bij VGZ. Nooit problemen mee gehad en doen niet moeilijk met vergoedingen.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • JJoseleene Barrero Puerto

  Goede service en hoge klantvriendelijkheid.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • IIngrid

  Dit jaar de overstap gemaakt naar VGZ. Tot op heden gaat het prima, maar toch ga ik VGZ niet opnieuw kiezen. Want ondanks de lage premie heb ik moeite met hun nee op aanvragen van revalidatie op dit moment, heb zelf ook langdurige revalidatie nodig gehad dus vind dat een reden tot een andere keuze dit jaar.

  Premie
  8
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  6

 • MMiranda

  Ik mag bij vgz voor de alternatieve zorg 300 euro besteden. Leuk zou je denken, maar VGZ bepaald dus hoeveel je per dag mag uitgeven. Dat is 45 euro. Zijn de kosten hoger dan moet je het zelf bijleggen. Ze vergeten alleen als je door ziekte een uitkering hebt, geld iets is wat je niet veel hebt. Het is dus vaak niet op te brengen is om geld bij te leggen. Ik vind het dus echt belachelijk dat VGZ bepaald hoe je die 300 euro mag besteden, omdat de een of andere hoge pief heeft besloten dat het zo moet, kan ik daarom niet naar de alternatieve zorg van mijn eigen keuze. Te gek voor woorden vind ik dat.

  Premie
  4
  Service
  4
  Zorgkeuze
  4
  Dekking
  4

 • JJoyce Luiten

  Goede dekking aanvullende verzekering.

  Premie
  9
  Service
  9
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • Jjohn dalhuijsen

  het is een goede verzekering maar alles opgeteld ben je een hoop geld kwijt.zeker met een paar gezinsleden en maak je geen gebruik van de fisio betaal je het toch allemaal voor niets in de extra paketten 1 2 en 3

  Premie
  7
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  6

 • II vanderbroeck

  Ik blijf bij deze verzekering omdat met mijn gezondheid overstappen heel moeilijk is.
  Ik krijg 9 van de 10 keer een verkeerd antwoord op vragen die je stelt aan de klanten service.
  Erg vervelend en dit kan en moet beter want het heeft vaak behoorlijk gevolgen. Ik moet ondanks een heel uitgebreid pakt veel dingen bijbetalen of zelf betalen. Dit loopt per jaar behoorlijk op. En ik heb een vrijekeus verzekering. Ondanks dat kan ik bijna niet bij ongecontracteerde zorgaanbieders terecht omdat de eigenbijdragen zo hoog wordt dat ik het niet kan betalen. En van thuiszorg krijg je minder uren terwijl er geen andere mogelijkheden waren. Zelfs het VGZ vond zelf geen andere oplossing.

  Premie
  10
  Service
  4
  Zorgkeuze
  4
  Dekking
  4

  • VVia de chat vragen stellen en daar screenshots van maken en dan klacht indienen, zo alles vergoed gekregen wat hun fout deden

   @I vanderbroeck

 • MMatthijs

  Alleen bij voorgeschreven medicijnen wordt bij de apotheek nogal eens een ander merk medicijn geleverd. Verder geen enkel probleem. Keuze ziekenhuis: nog geen problemen gehad. Fysio : nog geen problemen gehad. Second opinion: : nog geen problemen gehad. en ga zo maar door.
  Kortom voor ons een prima keus!

  Premie
  9
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • Mm.van de kreeke

  alles altijd snel en goed geregeld, premie is betaalbaar en de zorgkeuze is goed.

  Premie
  9
  Service
  9
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • JJolanda

  Ik heb een CAZ verzekering van het VGZ oftewel Gemeente pakket voor mensen met een laag inkomen/ chronisch zieken. Hierbij heb ik géén gedoe met eigen bijdrages want die is in zijn geheel al verrekend. Het brengt zoveel rust met zich mee en daarom ben ik al met al erg blij mee. Ik heb een app van de VGZ waar ik de declaraties kan indienen en tot nu toe is dat ook heel prettig want via de app kan je alles volgen wat declaraties betreft maar ook datgene waar vergoedingen tegenover staan en bij wie er in contact staat met hen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Via de app ben je van begin tot eind van het jaar op de hoogte van de bedragen die al op zijn en evt nog te besteden. Ik ben van kinds af aan bij de VGZ (nu 52) dus tel maar uit. Ik wil niets liever want de VGZ maakt een ziek mens NIET nog zieker maar staat bij daar waar het nodig is. Zowel telefonisch als per mail verloopt ons contact naar wens … en daarom dat ik VGZ aanbeveel! Mvg van een blij verzekerd mens 😉

  Premie
  8
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • AAlex te Pas

  Erg blij met VGZ. Ik betaal dan wel een hoofdprijs (300 euro voor 2 personen per maand) maar het gemak is mij dat meer dan waard. Snel indienen van declaraties, snelle uitbetaling, geen gedoe.
  Als ik de klantenservice bel voor advies word ik altijd correct en vriendelijk geholpen en krijg ik antwoord op mijn vragen. Ik ben al decennia lang lid en ben voornemens dit nog decennia lang te blijven.

  Premie
  8
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • SSharon

  Ik zit in het gemeentepakket. Je betaalt wel iedere maand iets meer, maar alles wordt vergoed. Geen problemen of gezeur. Ook via de chat goed bereikbaar.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • RRex

  Jaren geleden vele problemen gehad met betalen. Inmiddels al 6000 euro afbetaald en een regeling voor het restant. Toch melden zij mij niet af en kan ik niet overstappen. Ik heb besloten om naar de ombudsman te stappen. Deze organisatie zorgt voor kopzorgen en niet waar ze daadwerkelijk voor zijn.

  Premie
  2
  Service
  2
  Zorgkeuze
  2
  Dekking
  2

 • MMaartje

  Zeer onvriendelijk personeel dat geen geduld heeft om iets uit te leggen. Tevens ontbinden ze contracten met zorgverleners zonder de klant daarvan op de hoogte te stellen. Het is voor VGZ/ IZZ zorg voor de zorg enkel te doen om winst maken.

  Premie
  4
  Service
  1
  Zorgkeuze
  1
  Dekking
  1

 • HHenk

  allebei veel ziek geweest. veel ziekenhuis bezoek en veel medicijnen gebruikt.
  Nooit enig probleem gehad. alles vergoed en overal goedgekeurd.

  Premie
  6
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  6

 • Ff wilbers

  ik zit er goed

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • GGer Vermont

  goed geen problemen

  Premie
  8
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  8

 • CC.F. Jonker

  VGZ is een prima zorgverzekeraar met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Middels de app is het uitermate eenvoudig om je declaraties in te dienen, die dan snel worden afgehandeld. VGZ heeft biedt een grote en brede zorgkeuze. Ik kan overal terecht waar ik wil omdat met alle zorginstellingen en zorgverleners in mijn omgeving contracten zijn afgesloten. Kortom niets te klagen.

  Premie
  8
  Service
  9
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • FFrits

  Prima zorgverzekeraar, dan heb ik niks te veel gezegd.

  Premie
  9
  Service
  9
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  9

 • MMarcel van Dun

  Een aantal maanden geleden heb ik contact opgenomen met VGZ om er achter te komen wanneer ik weer aan de beurt was voor korting op de aanschaf van een nieuwe bril. Er werd mij verteld dat dat dit jaar was. Dus daarna opgetogen naar Pearle voor het aan laten meten van een nieuwe bril. Echter daar werd mij verteld dat ik niet dit jaar (2019) maar pas volgend jaar (2020) weer recht had op korting. Onverrichter zake weer huiswaarts gegaan. Op de site van VGZ mijn beklag gedaan over de foute voorlichting natuurlijk. Wie schetst mijn verbazing dat ik enige weken later telefonisch werd benaderd door een dame van de klantenservice die haar excuses aanbod voor de foute voorlichting en mijn vergeefse trip naar de opticien. Als goedmakertje werd mij een cadeaubon toegezonden. Toch nog prettig afgehandeld.

  Premie
  7
  Service
  8
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  9

 • ZZeguers

  Ben tevreden over de service en de premie

  Service
  8
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • DD . Ponsen

  ik ben zeer tevreden over het rotterdampakket

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • DD . Ponsen

  ik heb bij VGZ het rotterdampakket en ben zeer tevreden ,ik krijg alles vergoed en betaal maar 50 euro eigen risico per jaar.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • RRinus van eijk

  Ik ben al jaren bij vgz.Dit bevalt uitstekend.Nooit problemen over een aanvraag voor vergoeding vanuit mijn polis.Altijd keurig en een vriendelijk antwoord van de medewerkers. Echt top.
  Beveel het ook vaak aan bij vrienden en kennissen.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • MM Schoenmakers

  Heel fijn om bij VGZ verzekerd te zijn , ze doen je geen pijn.
  Zijn duidelijk in advies geven , ondanks mijn problemen .
  Ziek zijn is niet fijn , maar ben blij om bij VGZ verzekerd te zijn.
  Eenmaal kosten gemaakt en gedeclareerd , binnen een week heeft VGZ gereargeerd.
  Wat je vergoed krijgt word gelijk gestort , en tot slot.
  Raad iedereen aan om verzekerd te zijn bij VGZ , want je wordt niet aan de kant gezet.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • MM Schoenmakers

  Heel fijn om bij VGZ verzekerd te zijn , ze doen je geen pijn.
  Zijn duidelijk in advies geven , ondanks mijn problemen .
  Ziek zijn is niet fijn , maar ben blij om bij VGZ verzekerd te zijn.
  Eenmaal kosten gemaakt en gedeclareerd , binnen een week heeft VGZ gereargeerd.
  Wat je vergoed krijgt word gelijk gestort , en tot slot.
  Raad iedereen aan om verzekerd te zijn bij VGZ , want je wordt niet aan de kant gezet.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • CCees Bakker

  Goede verzekering met vrije zorg keuze, alleen met veel te hoge premie

  Premie
  4
  Service
  8
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • RRob Minderhout

  Prima Verzekering omdat alles zonder problemen verloopt.

  Premie
  8
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  7

 • KKees

  VGZ staat ergens voor en biedt daarnaast ook goede zorg tegen aannemelijke prijzen. De rekeningen worden snel verwerkt en vragen stellen is ook erg gemakkelijk.

  Premie
  9
  Service
  9
  Zorgkeuze
  9

 • CChris

  Snelle afhandeling nota’s

  Premie
  7
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  7

 • LL.J.van Asma

  VGZ is gewoon een uitstekende verzekering.Ik heb nog nooit problemen gehad met het VGZ. Alles verloopt rustig en goed.Als ik een vraag heb wordt die vakkundig beantwoord. Ik kan iedereen een
  verzekering bij het VGZ aanbevelen.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • BB. Adèr

  Heel veel van mijn patiënten kunnen al sinds de zomer niet meer de zorg krijgen, omdat VGZ deze niet verder vergoedt. Hierdoor ontstaan patiëntenstops en draai VGZ de klok ver terug, als het gaat om beschikbaarheid van zorg.
  Als huisarts in Rotterdam heb ik helaas heel veel patiënten die naar VGZ zijn gelokt door de gemeente Rotterdam en nu de dupe zijn.
  Denk goed na over waar je je verzekert in 2020.

  Zorgkeuze
  1

 • MMarijke Sandee

  Kan geen goed contact krijgen met het VGZ, slechte service :((

 • SSilvia

  Ze zijn er voor mij toen ik ziek werd. En ze zullen er zijn als ik weer beter word !

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • AAstrid

  VGZ biedt een uitgebreid pakket wat vergoed word. De premie is niet te laag en zeker niet te hoog. Dus zit er ergens middenin. Ik heb in het verleden een paar keer gebruik moeten maken van zorgbemiddeling en dit ging probleemloos. Ik werd goed geïnformeerd en er werd met me meegedacht. Later is zelfs een keer gevraagd hoe het met me ging dus men is zeer klantvriendelijk op dat gebied. Als je zorgeloos verzekerd wil zijn dan moet je bij deze zorgverzekeraar zijn.

  Premie
  8
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  8

 • Aarlete

  helemaal tevreden

  Premie
  6
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  8