23 beoordelingen


0306396390


Bereken je premie

Jaaah

Premie
7,6

Service
4,6

Zorgkeuze
5,9

Vergoeding
5,2

Direct naar

Over Jaaah

Jaaah is nieuwe, goedkope zorgverzekeraar die begin 2021 van start gaat in Nederland. Het label is november 2020 geïntroduceerd en is een merk van ONVZ.

Overstappen naar de Jaaah zorgverzekering kan vanaf 13 november.

Over Jaaah:

 • Online naturapolis
 • Lage basispremie
 • Hoge korting (26 euro per maand) bij 885 euro eigen risico
 • 2 aanvullendes keuzes: tand en fysio

Verder heeft Jaaah een handige app waarmee je al je zorgzaken online kunt regelen, zoals declareren of nota’s inzien.

Zorgpremie

Jaar Restitutie Natura Budget Mix
2021--€ 115,00-
2020--€ 115,00-

Wat vind je van Jaaah?

Klik op de sterren

Premie
Service
Zorgkeuze
Aanvullend

23 reviews over Jaaah

 • TTon

  Ik heb nu 6 maanden deze verzekering incl kleine aanvullende maar het is werkelijk de slechtste keuze die ik helaas gemaakt heb. Ze zijn onbereikbaar. Alles moet via de app maar bij een declaratie is het regelmatig dat ze zeggen dat het niet leesbaar is. Je kan geen factuur uploaden. En als het dan lukt, valt het weer ergens onder de uitzonderingen en krijg je alsnog niets. Nu ligt de website en de app er weer uit. Echt totaal NIET aan te raden.

  Premie
  6
  Service
  1
  Zorgkeuze
  3
  Dekking
  1

 • KKM

  Alles gaat via de app.. Als de app werk is dat geen enkel probleem, maar het geval is dat deze app regelmatig niet functioneert. Momenteel kan ik om een of andere vage reden niet inloggen.. werkt de contact “button niet” wegens een bad gateway en is zelfs de website offline.

  Ik hoef alleen maar een kopie te hebben van mijn zorgpas, deze zorgpas is alleen online beschikbaar.. en momenteel voor mij op geen enkele manier te bereiken.

  Schandalig!

  Service
  1

 • PPjotr

  Zeer slechte medewerkers klantenservice. En ook zeer slechte klachtbehandeling. Daarbij is het management onbereikbaar.
  Conclusie: Jaaah is het voordeel van de lage premie niet waard.

  Premie
  10
  Service
  1
  Zorgkeuze
  4
  Dekking
  4

 • Iik

  Onverwacht zwanger geraakt en zou dus graag wisselen om een aanvullend pakket te krijgen. Hierop krijg ik vanuit Jaaah de reactie dat ze het alleen voor 2022 kunnen aanpassen, dus of ik dat dan wil. Wat denken ze, dat ik een olifant ben die 20 maanden zwanger blijft.

  Premie
  7
  Service
  1
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  1

 • DDamaris

  Heel slecht. Je kan alleen communiceren met app WhatsApp en chat. Lang wachten op reactie. De app werkt vaker niet dan wel, en bevat veel te weinig inzicht. Je kan niet zien of een declaratie is aangekomen. Trammelant met de overstap gehad. En nu de tandartsrekening afgewezen terwijl ik er een aanvullende verzekering voor heb. Waardeloos. Fouten toegeven en excuses maken ho maar…
  Voor mij nooit meer!
  Jammer want premie en dekking waren aantrekkelijk…

  Premie
  8
  Service
  2
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  4

 • PPuck

  Nooit gedoe gehad met een zorgverzekering. Heb ik een keer wat te declareren, moet ik eerst überhaupt wachten tot dat 2 maanden later mogelijk is, kan het vervolgens alleen door een foto te maken van de factuur. Alles is tegenwoordig digitaal dus ik moet de factuur uitprinten on vervolgens een foto te kunnen maken. Wat een gedoe. Informatie via de chat vragen gaat ook vaak heel moeizaam(berichten die niet doorkomen of medewerkers die er zelf ook totaal geen idee van hebben).
  Ik wou mijn kind hier bij inschrijven maar daar kies ik toch een andere zorgverzekering voor. Eind van het jaar ben ik hier zsm weer weg.

  Premie
  2
  Service
  2
  Zorgkeuze
  2
  Dekking
  2

 • SSam

  Inmiddels is declareren via de app actief. Dat werkt voor geen meter. Je kan alleen een foto nemen en dan uploaden. Het is niet mogelijk om een eerder genomen foto of PDF te uploaden. Vervolgens klik je op versturen en dan kom je op het home scherm terecht zonder enige bevestiging. Navraag doen bij de klantenservice heeft geen zin, ze kunnen niks zien in de systemen. De een zegt dat het 24 uur kan duren en de ander zegt drie dagen. Na lang doorvragen wordt opeens gemeld dat er sprake is van een storing in de declaratie systemen. Dit staat verder nergens op de site of app. Kortom, zeer onbetrouwbare partij.

  Premie
  1
  Service
  1
  Zorgkeuze
  1
  Dekking
  1

 • SSam

  Zorgkeuze en premie zijn uitstekend. Helaas is het nu op 12 februari 2021 nog steeds niet mogelijk om bij Jaaah. een declaratie in te dienen. Dit is werkelijk schandalig. De klantenservice houd je aan het lijntje door te zeggen dat deze functionaliteit binnen enkele dagen er is. Intussen kan je alleen per post declareren.

  In de FAQ op de site staat: “Bij Jaaah kun je eenvoudig declareren. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers via de chat in de app. Zij kunnen je verder helpen met je declaratie. Binnen een paar dagen krijg je van ons een reactie en weet je wat je vergoed krijgt.”

  Maar hier staat Jaaah. gewoon keihard te liegen. Ten eerste kun je niet eenvoudig declareren, want alleen per post. Je kan wel contact opnemen via de chat, maar ze kunnen je daar niet helpen met een declaratie. Reactie op een declaratie per post duurt welgeteld 10 werkdagen en is dus niet “binnen een paar dagen” geregeld.

  Kortom: gewoon bij Anderzorg blijven en Jaaah. links laten liggen. Het is die paar tientjes niet waard.

  Premie
  1
  Service
  1
  Zorgkeuze
  1
  Dekking
  1

 • JJan

  Ga hier niet naartoe. Dit merk van ONVZ is waarschijnlijk de markt op geslingerd toen het product nog niet klaar was. Incasseren gaat prima. Maar declareren kan nog niet omdat de app blijkbaar nog niet gereed is. Medewerkers aan de telefoon geven allemaal andere antwoorden, Wordt denk ik een jaartje uitzingen en dan met gierende banden weg,

  Premie
  6
  Service
  1
  Zorgkeuze
  3
  Dekking
  3

 • TTon

  Tarieven en dekking is prima. Maar wanneer ik na 3 weken nog steeds geen polis (geen enkele email dus) heb ontvangen terwijl zij wel mijn huidige verzekeraar al hebben opgezegd, is vreemd. En wanneer ik dan contact probeer te zoeken is dat nagenoeg niet mogelijk. De Chat functie werkt niet goed. Je komt ergens in de rij met … wachtende voor je maar dat klopt niet. Paar x op refresh drukken en dat aantal wijzigt gewoon naar minder en weer naar meer. Maar uiteindelijk na 1 uur wachten en proberen, reageert er helemaal niemand. Bellen is ook geen optie. Ze zeggen al direct dat het heel lang kan duren. Kortom, hele slechte eerste indruk. ONVZ onwaardig

  Premie
  9
  Service
  1
  Zorgkeuze
  7

 • KKevin

  Goed! App lijkt steeds beter te worden. Premie erg scherp. Aardige mensen bij service en goede hulp!

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  10

 • RRob

  Overgestapt van Anderzorg naar Jaaah. ONVZ zit er achter en dat geeft vertrouwen. Vrije keuze ziekenhuis is een pluspunt. Verder maximaal eigen risico en jaarbetaling.

  Premie
  10
  Service
  8
  Zorgkeuze
  8

 • JJelmer

  Je kunt alleen de app gebruiken op een smartphone met minimaal Android 8 of hoger. Dit wordt echter niet aangegeven op de website. Pas als je ingeschreven bent, krijg je daar bericht over. Beetje jammer dat JAAAH dat niet eerder met je communiceert. Ben je verplicht een andere telefoon te kopen. En dan wordt de besparing op je premie ineens teniet gedaan.

  Premie
  5
  Service
  2
  Zorgkeuze
  5
  Dekking
  5

 • NNico

  Ik ben overgestapt van Anderzorg naar Jaaa. Betaal volgend jaar 89 euro. Alles wat ik nodig heb wordt gedekt. De kosten van de zorgverzekering valt dus reuze mee. De armsten in de samenleving kost een zorgverzekering zelf niets in Nederland. Ik heb de tabellen van de zorgtoeslag 2021 bekeken. Zowel alleenstaande als met partner gaan de toeslagen flink omhoog. Je krijgt zelf meer terug dan dat je aan premie moet betalen. Een aanvullende verzekering is een keuze.

  Premie
  9
  Service
  8
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  8

 • Jjoris

  Bij Jaaah gekomen via Onvz waar m’n ouders bij zitten. Ik had een vraag over gecontracteerde ziekenhuizen en snel geholpen via het chatscherm. Geen aanvullende verzekering genomen, alleen maximaal eigen risico en jaarkorting.

  Premie
  10
  Service
  8
  Zorgkeuze
  10
  Dekking
  7

 • BBert

  Goedkoopste zorg verzekering voor mij. ik betaal in 1x de premie en dan krijg je extra korting.

  Verder krijg ik gratis een tand ongevallen verzekering erbij. Voor de rest nog geen ervaring met Jaah.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  9
  Dekking
  10

 • HHans wientjes

  Super slecht.
  App werkt niet. Puinhoop.
  Advies: sluit elders je verzekering af.
  Scheelt een hoop gedoe …

  Service
  1

 • MMarc

  Veel problemen met aanvraag polissen , veel beloven maar geen actie .
  Wacht al 16 dagen op polissen

  Premie
  6
  Service
  2
  Zorgkeuze
  2
  Dekking
  2

 • WWouter

  De lage premie is ‘t grootste pluspunt van deze verzekering. Gratis tand ongevallenverzekering is een leuke extraatje. Wel zouden ze van mij ook een 9 fysio pakket mogen aanbieden. Is nu Max. 6.

  Ik had bij Dr aanvraag per ongeluk aangegeven dat ik in ‘t buitenland woon, en werd hier netjes voor nagebeld of dit klopte.

  M’n oude verzekering is al door ze opgezegd.

  Premie
  10
  Service
  8
  Zorgkeuze
  6
  Dekking
  6

 • TTom

  Eigen risico op maximaal gezet (885) en ik wil graag naar het Erasmus in Rotterdam kunnen. Dan komt Jaah er voor mij als beste uit. Het afsluiten van de verzekering was zo gepiept.

  Premie
  10
  Service
  8
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  8

 • FFrank

  Gisterenavond overgestapt omdat Jaaah voor mij de goedkoopste was bij 885 eigen risico. Alleen ZieZo was iets goedkoper, maar had beperkte zorgkeuze qua ziekenhuizen.

  Misschien wat vroeg om over service te beoordelen, maar vooralsnog geef ik ze een 10. Waarom? Omdat ik moet zeggen dat het aanvragen erg soepel verliep. De website van Jaaah is helder en je krijgt het gevoel dat je serieus wordt genomen. Voorwaarden zijn heel goed in beeld gebracht. Ook fijn dat een kleine verzekeraar (ONVZ) erachter zit in plaats van een grote jongen.

  Zorgkeuze is prima: ik begreep dat ze met alle ziekenhuizen willen gaan samenwerken en dat er met een paar nog wordt onderhandeld over een contract.

  Qua aanvullende dekkingen stelt het weinig voor bij Jaaah, maar dat gebruik ik persoonlijk ook niet.

  Premie
  10
  Service
  10
  Zorgkeuze
  8
  Dekking
  6

 • LLisanne

  Mega korting op eigen risico en de goedkoopste voor mij i.c.m. een tandarts dekking. Kan nog niets zeggen over service en zorgkeuzes, het wordt me eerste jaar.

  Premie
  9
  Dekking
  7

 • JJohan

  Goede verzekering zonder poespas.

  Premie
  8
  Service
  7
  Zorgkeuze
  7
  Dekking
  8